evagelou Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Εγώ πρόλαβα και παραγγείλα μια και έχω το εξής μνμ: Αγαπητε πελάτη, σας ευχαριστούμε που επιλέξατε το καταστημά μας για την παραγγελία σας. Εχετε επιλέξει ενα προϊόν που η ημερομηνία άφιξης στο καταστημά μας θα είναι εντός λιγων ημερών και σε εσάς στο σύνολο 4 εώς 10 εργάσιμες ημέρες για την παραλαβή του. Ενδέχεται να σας ζητηθεί μια μικρή προκαταβολή εαν το προϊόν είναι σε περιορισμένη διαθεσιμότητα στον προμηθευτή μας. θα σας ενημερώσουμε άμεσα και με νέο email για την πορεία της παραγγελίας σας. Είμαστε στην διαθεσή σας. Ομάδα overshop.gr
Mpatz Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Σχετικο off topic Spoiler Στο overshop ειχα βαλει προκαταβολη για εναν 8700Κ οταν ειχε 330€..Μεχρι να τον εχουν στα χερια τους ο cpu ειχε παρει 100€ πανω και ειχε φτασει στα 430+€ .. Εεε και με παιρνουν τηλ και λενε οτι παρελαβαν με χτυπημενα κουτια και οτι πρεπει να τα γυρισουν πισω στον προμηθευτη και θα σας επιστρεψουμε την προκαταβολη..Μεσα σε 2 μερες τα ειχαν γυρισε τα λεφτα..Και στο σαιτ ξαφνικα απο εκει που ο cpu ηταν κατοπιν παραγγελιας εγινε αμεσα διαθεσιμος στα 430€..GG Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2019 από Mpatz
ChimairaX Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Στις 31/1/2019 στις 8:27 ΜΜ, Mpatz είπε Σχετικο off topic Απόκρυψη περιεχομένων Στο overshop ειχα βαλει προκαταβολη για εναν 8700Κ οταν ειχε 330€..Μεχρι να τον εχουν στα χερια τους ο cpu ειχε παρει 100€ πανω και ειχε φτασει στα 430+€ .. Εεε και με παιρνουν τηλ και λενε οτι παρελαβαν με χτυπημενα κουτια και οτι πρεπει να τα γυρισουν πισω στον προμηθευτη και θα σας επιστρεψουμε την προκαταβολη..Μεσα σε 2 μερες τα ειχαν γυρισε τα λεφτα..Και στο σαιτ ξαφνικα απο εκει που ο cpu ηταν κατοπιν παραγγελιας εγινε αμεσα διαθεσιμος στα 430€..GG Συγγνώμη αλλά αν της κάπνισε της ίντελ να ανεβάσει τις τιμές δε φταίει αυτός να μπει μέσα 100€
argosixna Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 15 λεπτά πριν, ChimairaX είπε Συγγνώμη αλλά αν της κάπνισε της ίντελ να ανεβάσει τις τιμές δε φταίει αυτός να μπει μέσα 100€ Οτι θες διαβαζεις μου φαινεται.. Του ειπανε ψεμματα οτι ηρθε με χτυπημενο κουτι και σε 2 μερες εκ θαυματος τον ειχανε ξανα διαθεσιμο
ChimairaX Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, argosixna είπε Οτι θες διαβαζεις μου φαινεται.. Του ειπανε ψεμματα οτι ηρθε με χτυπημενο κουτι και σε 2 μερες εκ θαυματος τον ειχανε ξανα διαθεσιμο Προφανώς και ήταν δικαιολογία, γι'αυτό μπαίνω κατευθείαν στο ζουμί και λέω ότι δεν ήθελαν να μπουν μέσα 100 ευρώ. Νομίζω συζητήθηκε πολλάκις εδώ μέσα η αύξηση τιμών σε όλους τους intel cpu. Γιατί πέφτετε από τα σύννεφα; Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2019 από ChimairaX
cineaste Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 5 hours ago, ChimairaX said: Προφανώς και ήταν δικαιολογία, γι'αυτό μπαίνω κατευθείαν στο ζουμί και λέω ότι δεν ήθελαν να μπουν μέσα 100 ευρώ. Νομίζω συζητήθηκε πολλάκις εδώ μέσα η αύξηση τιμών σε όλους τους intel cpu. Γιατί πέφτετε από τα σύννεφα; Καλά αν το θεωρείς φυσιολογικό αυτό, τότε συνέχισε να αγοράζεις από τέτοια μαγαζιά. Είναι σαν να σου λέει η αεροπορική ακυρώνεται η πτήση λόγω μηχανικού προβλήματος και να βλέπεις τη θέση σου να πωλείται σε υψηλότερη τιμή (ενώ η πραγματική αιτία είναι ότι ανέβηκε η τιμή των καυσίμων). Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου 2019 από cineaste 2
andreasece Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 27 λεπτά πριν, ChimairaX είπε Προφανώς και ήταν δικαιολογία, γι'αυτό μπαίνω κατευθείαν στο ζουμί και λέω ότι δεν ήθελαν να μπουν μέσα 100 ευρώ. Νομίζω συζητήθηκε πολλάκις εδώ μέσα η αύξηση τιμών σε όλους τους intel cpu. Γιατί πέφτετε από τα σύννεφα; Δηλαδή εσύ θεωρείς φυσιολογικό να παραγγέλνεις ένα προϊόν από ένα κατάστημα και το κατάστημα να περιμένει την παραγγελία σου ώστε να το παραγγείλει από τον προμηθευτή του; Και μάλιστα, πιθανότατα, σε άλλη τιμή απ' ότι συμφωνήσατε να κάνετε τη συναλλαγή; Τι να πω, με τέτοια μυαλά καλά μας κάνουν και μας κοροϊδεύουν συνέχεια. 1
ChimairaX Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 28 λεπτά πριν, andreasece είπε Δηλαδή εσύ θεωρείς φυσιολογικό να παραγγέλνεις ένα προϊόν από ένα κατάστημα και το κατάστημα να περιμένει την παραγγελία σου ώστε να το παραγγείλει από τον προμηθευτή του; Και μάλιστα, πιθανότατα, σε άλλη τιμή απ' ότι συμφωνήσατε να κάνετε τη συναλλαγή; Τι να πω, με τέτοια μυαλά καλά μας κάνουν και μας κοροϊδεύουν συνέχεια. Συγγνώμη κιολας αλλα από επιχειρηματικής μεριας αν την μια μέρα τον αγοράσεις 200 και την άλλη σου λένε α ξέρεις η ιντελ το ανέβασε 100 κι έχεις 20 παραγγελίες τι θα κάνεις; Θα κάτσεις Να χάσεις 2 χιλιάρικα γιατί της ήρθε της ιντελ; Προσπαθώ να αιτιολογήσω το συγκεκριμένο περιστατικό και να καταλαβω τη μεριά του καταστήματος. Τις ίδιες ακριβώς μπαρουφες διάβαζα και πέρυσι με τις κάρτες γραφικών (από άποψη δικαιολογιων) . Όταν όμως το κάθε μαλακισμενο πούλαγε την 1060 στα 450 ευρώ εκμετάλλευομενο την όλη ιστορία τοτε τα μυαλά μας ήταν καλά, ναι; Αν μου πεις ότι συγκρίνω ανόμοια πραματα απλά θα σου πω ότι είναι έμπορος κι έχει μια εταιρεία. Ούτε εγώ αλλά ούτε κι εσύ θα θέλαμε να πληρώσουμε κάτι που δεν φταίμε ούτε μπορούσαμε να προβλέψουμε. Το γεγονός ότι χάνει έναν πελάτη είναι άλλη ιστορία, παράπλευρη απωλεια. Γι αυτό λοιπόν πριν κρίνουμε τα τέτοια μυαλά ας σκεφτούμε λίγο και την αντίθετη μεριά. Επιπροσθέτως ο τύπος έκανε quote το συγκεκριμένο ποστ με ξεκάθαρο ειρωνικό ύφος προς το κατάστημα. Μια χαρά θετικα όμως αντέδρασαν όλοι με την τιμή που πιθανότατα έγινε λάθος για την Webcam του θέματος. Τελικα είναι όλα θέμα τιμής (και εννοω σε λεφτά και όχι σε ηθική) 40 λεπτά πριν, cineaste είπε Καλά αν το θεωρείς φυσιολογικό αυτό, τότε συνέχισε να αγοράζεις από τέτοια μαγαζιά. Είναι σαν να σου λέει η αεροπορική ακυρώνεται η πτήση λόγω μηχανικού προβλήματος και να βλέπεις τη θέση σου να πωλείται σε υψηλότερη τιμή (ενώ στην ουσία ανέβηκαν τα κάυσιμα). Εδώ ο Γερμανός και λοιπά μπακάλικα το κάνουν συνέχεια χωρίς ντροπή... Αδερφέ σορρυ αλλά εδώ συγκρίνεις προϊόν μεταπώλησης με μια θέση αεροπλάνου . Δε μπορώ να δεχτώ το επιχείρημα σου. Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2019 από ChimairaX 1
andreasece Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 2 λεπτά πριν, ChimairaX είπε Συγγνώμη κιολας αλλα από επιχειρηματικής μεριας αν την μια μέρα τον αγοράσεις 200 και την άλλη σου λένε α ξέρεις η ιντελ το ανέβασε 100 κι έχεις 20 παραγγελίες τι θα κάνεις; Θα κάτσεις Να χάσεις 2 χιλιάρικα γιατί της ήρθε της ιντελ; Προσπαθώ να αιτιολογήσω το συγκεκριμένο περιστατικό και να καταλαβω τη μεριά του καταστήματος. Τις ίδιες ακριβώς μπαρουφες διάβαζα και πέρυσι με τις κάρτες γραφικών (από άποψη δικαιολογιων) . Όταν όμως το κάθε μαλακισμενο πούλαγε την 1060 στα 450 ευρώ εκμετάλλευομενο την όλη ιστορία τοτε τα μυαλά μας ήταν καλά, ναι; Αν μου πεις ότι συγκρίνω ανόμοια πραματα απλά θα σου πω ότι είναι έμπορος κι έχει μια εταιρεία. Ούτε εγώ αλλά ούτε κι εσύ θα θέλαμε να πληρώσουμε κάτι που δεν φταίμε ούτε μπορούσαμε να προβλέψουμε. Το γεγονός ότι χάνει έναν πελάτη είναι άλλη ιστορία, παράπλευρη απωλεια. Γι αυτό λοιπόν πριν κρίνουμε τα τέτοια μυαλά ας σκεφτούμε λίγο και την αντίθετη μεριά. Επιπροσθέτως ο τύπος έκανε quote το συγκεκριμένο ποστ με ξεκάθαρο ειρωνικό ύφος προς το κατάστημα. Μια χαρά θετικα όμως αντέδρασαν όλοι με την τιμή που πιθανότατα έγινε λάθος για την Webcam του θέματος. Τελικα είναι όλα θέμα τιμής (και εννοω σε λεφτά και όχι σε ηθική) Κατ΄αρχάς προφανώς και είναι θέμα τιμής. Αλλιώς είσαι σε λάθος ενότητα του φόρουμ. Δεύτερον κατάφερες σε δέκα σειρές να μην μου απαντήσεις σε αυτό που ρώτησα. Αλήθεια, ξέρεις πως (πρέπει να) λειτουργούν τα καταστήματα;
ChimairaX Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 5 λεπτά πριν, andreasece είπε Κατ΄αρχάς προφανώς και είναι θέμα τιμής. Αλλιώς είσαι σε λάθος ενότητα του φόρουμ. Δεύτερον κατάφερες σε δέκα σειρές να μην μου απαντήσεις σε αυτό που ρώτησα. Αλήθεια, ξέρεις πως (πρέπει να) λειτουργούν τα καταστήματα; Σου απάντησα. Περί Παράπλευρης απώλειας. Σίγουρα πολύ καλύτερα από όσο νομίζεις για να μου κάνεις αυτήν την ερώτηση.
JoannisV Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, ChimairaX είπε Προφανώς και ήταν δικαιολογία, γι'αυτό μπαίνω κατευθείαν στο ζουμί και λέω ότι δεν ήθελαν να μπουν μέσα 100 ευρώ. Νομίζω συζητήθηκε πολλάκις εδώ μέσα η αύξηση τιμών σε όλους τους intel cpu. Γιατί πέφτετε από τα σύννεφα; Κανονικά θα έπρεπε να το παραδώσει στην τιμή που αγοράστηκε, πόσο μάλλον όταν έχει λάβει και προκαταβολή (η οποία είναι προφανώς για να δεσμεύσει τον αγοραστή, ο πωλητής δηλαδή να μην δεσμευτεί;). Διαφορετικά να μην βάζει προπαραγγελίες το κατάστημα. Αλλά πες πάει στα κομμάτια, είναι μικρό σχετικά κατάστημα και 100ε ζημιά (αν παραγγελία του προϊόντος) είναι πολλά όντως και θα έχει θέμα (εγώ προσωπικά θα το δεχόμουν και αν μου γύριζαν και τα λεφτά αμέσως δεν θα έλεγα τίποτα), υπάρχει πρόβλημα να πει την αλήθεια; Τι κερδίζει με ένα τόσο χαζό ψέμα; Στο τέλος αυτό που κατάφερε ήταν και να μην παραδώσει την παραγγελία (που έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα είπαμε δεν θα την παρέδιδε για κανένα λόγο) αλλά και να κάνει τον πελάτη να νομίζει πως τον θεωρεί ηλίθιο. Σε τέτοια καταστήματα, ναι μόνο ειρωνεία. Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2019 από JoannisV
christakos07 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Θα παραλαβει κανείς άραγε ? Είστε οφφτοπικ.
Mpatz Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Απο την στιγμη της παραγγελιας μεχρι την στιγμη που μου ζητησαν την προκαταβολη ειχε περασει ενα διαστημα 2-3 ημερων..Μεσα σε αυτες τις μερες δεν επρεπε να τσεκαρει την τιμη του προμηθευτη και μετα να μου ζητησει προκαταβολη;; Ασχετα που οταν με πηραν τηλ για να ζητησουν προκαταβολη με διαβεβαιωσαν οτι θα παραλαβω στην τιμη της παραγγελιας..Οταν με πηρε να μου πει τα μαντατα οτι τους ηρθαν χτυπημενοι οι επεξεργαστες δεν ασχοληθηκα παραπανω..Ηταν η περιοδος που εβγαινε η 9η γενια και θα εκανα λιγο υπομονη..Αλλα μην ζητας προκαταβολη ΑΝ δεν ξερεις ποσο θα πουλησεις..Και πες μου, υπαρχει διαφορα στην τιμη..Θα βγαζαμε μια ακρη..Θα πουλουσε αυτος θα αγοραζα εγω..Οταν με λες βλακειες για να βγαλεις παραπανω και με κοροιδευεις μεσα στην μουρη μου λυπαμαι αλλα δεν θα παρω ξανα Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2019 από Mpatz 1
cineaste Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 1 hour ago, ChimairaX said: Συγγνώμη κιολας αλλα από επιχειρηματικής μεριας αν την μια μέρα τον αγοράσεις 200 και την άλλη σου λένε α ξέρεις η ιντελ το ανέβασε 100 κι έχεις 20 παραγγελίες τι θα κάνεις; Θα κάτσεις Να χάσεις 2 χιλιάρικα γιατί της ήρθε της ιντελ; Προσπαθώ να αιτιολογήσω το συγκεκριμένο περιστατικό και να καταλαβω τη μεριά του καταστήματος. Τις ίδιες ακριβώς μπαρουφες διάβαζα και πέρυσι με τις κάρτες γραφικών (από άποψη δικαιολογιων) . Όταν όμως το κάθε μαλακισμενο πούλαγε την 1060 στα 450 ευρώ εκμετάλλευομενο την όλη ιστορία τοτε τα μυαλά μας ήταν καλά, ναι; Αν μου πεις ότι συγκρίνω ανόμοια πραματα απλά θα σου πω ότι είναι έμπορος κι έχει μια εταιρεία. Ούτε εγώ αλλά ούτε κι εσύ θα θέλαμε να πληρώσουμε κάτι που δεν φταίμε ούτε μπορούσαμε να προβλέψουμε. Το γεγονός ότι χάνει έναν πελάτη είναι άλλη ιστορία, παράπλευρη απωλεια. Γι αυτό λοιπόν πριν κρίνουμε τα τέτοια μυαλά ας σκεφτούμε λίγο και την αντίθετη μεριά. Επιπροσθέτως ο τύπος έκανε quote το συγκεκριμένο ποστ με ξεκάθαρο ειρωνικό ύφος προς το κατάστημα. Μια χαρά θετικα όμως αντέδρασαν όλοι με την τιμή που πιθανότατα έγινε λάθος για την Webcam του θέματος. Τελικα είναι όλα θέμα τιμής (και εννοω σε λεφτά και όχι σε ηθική) Αδερφέ σορρυ αλλά εδώ συγκρίνεις προϊόν μεταπώλησης με μια θέση αεροπλάνου . Δε μπορώ να δεχτώ το επιχείρημα σου. Εκτός από λάθος τιμή που βγάζει μάτι τα άλλα δε δικαιολογούνται, το παράδειγμα με την αεροπορική το έφερα για να σου δείξω ότι όταν πουλάς κάτι κανονίζεις από πριν τις τιμές με τους προμηθευτές σου. Συνεχίστε να στηρίζετε τέτοιες πρακτικές, θα μας ωφελήσει όλους!
ChimairaX Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Απλά να κλείσω την κουβέντα λέγοντας ότι είμαι κι εγώ καταναλωτής όπως είστε κι εσείς. Απλά κάποιες φορές καλό θα ήταν να μην κοιτάμε μόνο την πάρτη μας και να μην ειρωνευόμαστε όποιον έχει διαφορετική άποψη από εμάς. Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2019 από ChimairaX 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις