atutaleg36 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Καλησπέρα. Ευχαριστω εκ των πρωτερων για τη βοηθεια σας. Γνωριζω εξ αρχης οτι θα επρεπε να εχω κανει back up τα δεδομενα μου αλλα δεν το εκανα. Χθες το βραδυ αφησα το κινητο να φορτιζει και το πρωι οταν ξυπνησα ειδα οτι ειχαν κλεισει ολα τα tabs στο safari. Καταλαβα οτι κατι συνεβαινε επειδη ειχα γενικοτερα πολλα ανοιχτα tabs τα οποια ειχαν κλεισει αυτοματα. Γνωριζοντας οτι εχω πολυ λιγη μνημη εκλεισα αμεσως ολες τις ανοιχτες εφαρμογες και κατοπιν πηγα να σβησω μερικές φωτογραφις απο τα deleted items. Δυστυχως δεν με αφηνε το τηλεφωνο να σβησω ουτε μια φωτο. Πατουσα delete και δεν γινοταν τπτ προφανως λογω της ελαχιστης μνημης. Κατοπιν εκανα το λαθος και εκλεισα το κινητο και ανοιγωντας το αυτο εκανε συνεχομενα looping to logo. Αφου δεν μπορουσα να κανω τπτ μπηκα σε dfu mode και διαλεξα το update μπας και ειμαι τυχερος και σωσω τα δεδομενα μου. ( δεν ηθελα να κανω restore). Δυστυχως και παλι στα μεσα του install αυτο κολησε και μου εβγαλε error 14. Προφανως λογω του ελαχιστου χωρου που ειχε μεινει δεν μπορουσε να ολοκληρωθει το update. Τα δεδομενα μου ειναι πολυ σημαντικα και δεν θελω να τα χασω. Υπαρχει καποιος τροπος που να μπορω να διαβασω καποια δεδομενα και να τα σβησω ετσι ωστε να επανελθει καποιος extra χωρος για να μπορει να ολοκληρωθει το update? Εχω δοκιμασει τα παντα. Δεν γινεται τπτ. Εχετε καποια προταση που να μπορουσε να με βοηθησει τουλαχιστον για να μην χασω τα δεδομενα μου. Σας ευχαριστω παρα πολυ!
p8denu Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Ίσως αυτό σε βοηθησει https://www.imyfone.com/ios-data-recovery/how-to-fix-iphone-stuck-in-boot-loop/
atutaleg36 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Ευχαριστω πολυ. Το ειχα δει και εγω αλλα δεν ξερω πως να εμπιστευτω μια third party εφαρμογη η οποια δεν εχει review. Για αυτο τον λογο δεν την δοκιμασα. Την εχεις δοκιμασει μηπως?
Black Demis Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 αν δεν εχει χορο μεσα η συσκευη λιγες η πηθανοτητες
Zenor Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 Δυστυχώς όσο σκληρό και αν ακούγεται δεν υπάρχει τρόπος να πάρεις τα δεδομένα σου καθώς η flash memory της συσκευής σου (NAND) έχει γεμίσει με τα error logs λόγω της έλλειψης χώρου. Είναι κλασσικό πρόβλημα.. δεν μπορώ να καταλάβω πως αφήνετε τις συσκευές σας χωρίς back up..; Με restore θα δουλέψει κανονικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα