Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλησπερα παιδια, εχω αγορασει server και domain απο το hostinger αλλα εχω σοβαρο προβλημα με το domain. εδω και ενα μηνα δεν κανει register με τιποτα. μου λεει οτι εγινε επιτυχως και μολις παταω επομενο παλι βγαζει για setup. στην εξυπηρετηση δεν μπορω να βγαλω ακρη με τιποτα. ολο μου λενε να περιμενω αλλα εχει περασει ενας μηνας και οπως βλεπω θα περασει και αλλος χωρις να γινει τιποτα. αυτα ειναι τα βηματα που ακολουθω

stup1.PNG.cd869151177934049fa5e3e78e493f33.PNG

stup2.PNG.1e39d7119f39e33cab7643135dfb0837.PNG

stup3.PNG.f30a988038103071e6a0c9b132dc5b64.PNG

οταν πατησω  continue θα με βγαλει παλι στην σελιδα να κανω setup  απο την αρχη

ξερει κανεις τι αλλο πρεπει να κανω? Ευχαριστω

Επεξ/σία από vellamos_power
Δημοσ.

Στο https://grweb.ics.forth.gr πάντως φαίνεται να υπάρχει εκκρεμότητα για το domain σου. Ελληνικά domains αγοράζουμε από έλληνες παρόχους, όχι από ξένους.

Δημοσ.

Domains που δεν είναι καταχωρημένα δεν τα αναφέρουμε ποτέ δημόσια. Ελπίζω η καταχώρηση να έγινε από εσένα και να μην σου έφαγε κάποιος το domain.

• Like 4
Δημοσ.
On 29/01/2019 at 19:00, vellamos_power said:

καλησπερα παιδια, εχω αγορασει server και domain απο το hostinger αλλα εχω σοβαρο προβλημα με το domain. εδω και ενα μηνα δεν κανει register με τιποτα. μου λεει οτι εγινε επιτυχως και μολις παταω επομενο παλι βγαζει για setup. στην εξυπηρετηση δεν μπορω να βγαλω ακρη με τιποτα. ολο μου λενε να περιμενω αλλα εχει περασει ενας μηνας και οπως βλεπω θα περασει και αλλος χωρις να γινει τιποτα. αυτα ειναι τα βηματα που ακολουθω

stup1.PNG.cd869151177934049fa5e3e78e493f33.PNG

stup2.PNG.1e39d7119f39e33cab7643135dfb0837.PNG

stup3.PNG.f30a988038103071e6a0c9b132dc5b64.PNG

οταν πατησω  continue θα με βγαλει παλι στην σελιδα να κανω setup  απο την αρχη

ξερει κανεις τι αλλο πρεπει να κανω? Ευχαριστω

Sorry αλλά εκκρεμεί προφανώς η έγκριση από ics.forth Των στοιχείων του ιδιοκτήτη, εσύ λες για hostinger και ο registrant είναι άλλος που αναφέρεται στο WHOIS. Απλά σε προλάβανε. Δεν μπορείς να κάνεις τιποτε άλλο, μόνο να διαλέξεις άλλο όνομα τίποτα περισσότερο.

Δημοσ.

ευχαριστω για την βοηθεια. τελικα βρεθηκε λυση. επικοινωνησα με τον παροχο του domain και μετα απο αρκετη ωρα βρηκε οτι το ονομα αυτο εχει δοθει εδω και 3 χρονια σε καποιον αλλο. για καποιο λογο το συστημα του το εδειχνε μη καταχωριμενο και για αυτο μπλοκαρε το ολο θεμα. διαλεξα ενα αλλο ονομα και περιμενω λεει για 24 ωρες να ενεργοποιηθει. θα επιστρεψω με νεοτερα

Δημοσ.
22 minutes ago, vellamos_power said:

ευχαριστω για την βοηθεια. τελικα βρεθηκε λυση. επικοινωνησα με τον παροχο του domain και μετα απο αρκετη ωρα βρηκε οτι το ονομα αυτο εχει δοθει εδω και 3 χρονια σε καποιον αλλο. για καποιο λογο το συστημα του το εδειχνε μη καταχωριμενο και για αυτο μπλοκαρε το ολο θεμα. διαλεξα ενα αλλο ονομα και περιμενω λεει για 24 ωρες να ενεργοποιηθει. θα επιστρεψω με νεοτερα

Μα.. το αντίθετο... στο WHOIS έλεγε ότι καταχωρήθηκε στις 29/01/2019

dom.JPG.1de3e596a6ff512b2f0dcea80a29fcb7.JPG

Απλά εκκρεμεί ο έλεγχος του ονόματος για το αν είναι με ορθά στοιχεία, δεν αναφέρει τιποτε για ακατάλληλο περιεχόμενο κλπ... παίρνει 3-4 ημέρες αυτή η διαδικασία. Φυσικά το όνομα καθ' όλη την αναμονή είναι έτοιμο προς λειτουργία, πριν βγει απόφαση που σχεδόν πάντα 99% είναι θετική.

Δημοσ.

δεν μπορω να καταλαβω τι ακριβως γινεται... με εβαλαν δλδ να αγορασω αλλο ονομα και να ακυρωσω την παραγγελεια για το προηγουμενο? μαλλον ειναι ασχετοι αυτοι στην εξυπηρετηση στο live chat. θα στειλω παλι

Δημοσ.
2 hours ago, vellamos_power said:

δεν μπορω να καταλαβω τι ακριβως γινεται... με εβαλαν δλδ να αγορασω αλλο ονομα και να ακυρωσω την παραγγελεια για το προηγουμενο? μαλλον ειναι ασχετοι αυτοι στην εξυπηρετηση στο live chat. θα στειλω παλι

Και να μιλήσεις, άδικα θα το κάνεις. Αυτός που το αγόρασε πλέον κατέχει όλα τα δικαιώματα και μόνο αν τον πληρώσεις ή στο πουλάει μπορείς να το πάρεις. Όπως είπαν και πιο πάνω πριν καταχωρίσεις ένα όνομα ποτέ δεν λες δημόσια πιο είναι γιατί 90% θα το πάρει άλλος ή γιατί του άρεσε ή για να στο παραχωρήσει με κάποιο αντίτιμο.

• Like 7
Δημοσ.
4 ώρες πριν, vellamos_power είπε

Αυτό που έγινε είναι πολύ απλό. Ο ξένος πάροχος δεν μπορούσε να κάνει register το domain και γι αυτό στη φόρμα που συμπλήρωνες παρουσιαζόταν πρόβλημα. Με το που έκανες εδώ την δημοσίευση κάποιος "έξυπνος" πήγε και καπάρωσε το domain σου. Λογικά κάποια στιγμή θα σου στείλουν κι ένα μήνυμα να στο πουλήσουν. Δεν πειράζει, ούτως ή άλλως το domain ήταν άσχημο (δύο z στο τέλος δεν το λες και ευκολομνημόνευτο).

Την επόμενη φορά, πρώτα θα κάνεις register το domain από το forth.gr και μετά θα νοικιάσεις server. Ελληνικά domains τα αγοράζουμε από ελληνικούς παρόχους.

Δημοσ.

Eυχαριστω πολυ παιδια για την βοηθεια. Aγορασα αλλο domain απο ελληνικο παροχο και σε 3 ωρες ηταν ετοιμο. Θα επρεπε να ρωτησω απο την αρχη αλλα αμα εισαι ασχετος αυτο παθαινεις. Αλλη μια τελευταια ερωτηση εχω σχετικα με το συστημα πληρωμων στο opencart. Aμα βαλω αυτην την επεκταση https://www.opencart.com/index.php?route=marketplace/extension/info&extension_id=26471&filter_category_id=3&page=2

οι πελατες μπορουν να πληρωνουν με οποιαδηποτε καρτα τους(visa, mastercard) και τα χρηματα θα μπαινουν στον λογαριασμο μου στην viva?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...