stefwow Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Καλησπέρα, έχω το λάπτοπ msi gp73 , και έχω το εξής θέμα. Είτε με ποντίκι είτε με touchpad πατώντας το δεξί κλικ, κάνει τουλάχιστον 40-50 δευτερόλεπτα για να σταμτήσει να γυρνάει η σφαίρα , και να κάνει το ουσιαστικό κλικ. Τι μπορούμε να κάνουμε; Ευχαριστώ
asmilon Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Σιγουρα δεν ειναι φυσιολογικο... Τι προγραμματα εχεις εγκατεστημενα που μπορει να εμφανιζουν εξτρα επιλογες στο μενου οταν κανεις δεξι κλικ;
stefwow Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Συγγνώμη για την καθυστέρηση. δεν έχω απολύτως τίποτα εγκατεστημένο, είναι εντελώς καινουριο λαπτοπ.
micos000 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Για ενάμιση χιλιάρικο θα έπρεπε να είχε βγάλει το μενού μόνο που σκέφτηκες να πατήσεις δεξί κλικ. Το λειτουργικό είναι όπως το πήρες, με 10άρια ή το άλλαξες; Άνοιξε την διαχείριση εργασιών και πήγαινε στις επιδόσεις. Είναι όλα καλά εκεί; Κάνε δεξί κλικ και δες αν ανεβαίνει απότομα κάτι, ιδίως δίσκος ή επεξεργαστής.
Crybal Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Βαλε ενα screenshot με τις επιλογές που σου βγαζει όταν κάνεις δεξι κλικ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα