Προς το περιεχόμενο

FPV camera drone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας πριν απο λιγες μερες  παραλαβα το BAYANGTOYS X22 .Το προβλημα που εχω ειναι οτι δεν μπορω να συνδεσω το κινητο μου ενα lemax2 με την  camera απο το drone.Ψαχνοντας λιγο βρηκα οτι η camera  εκμπεμπει στα 5.8ghz ενω το τηλεφωνο μου στα 2.4 και 5 ghz αντιστοιχα.Οσο και να προσπαθησα δεν μπορεσα να συνδεθουν μεταξυ τους μεσω wifi για να λειτουργησει και η εφαρμογη.Θα μπορουσα να κανω κατι στο κινητο μου (δεν ειναι root)?Εχω βρει επισης  το  machine ROTG01 UVC OTG 5.8 αλλα δεν ξερω αν θα λειτουργησει με το κινητο μου .Μια αλλη επιλογη ειναι μια αλλη Wifi  FPV camera στα 5 ghz   αλλα δεν ξερω και πολλα για αυτες(αποσταση χειρισμου αν υποστηριζει καποια εφαρμογη στο κινιτο,κ.α) τι θα μου μπορεσετε να μου προτινετε.Σας ευχαριστω πολυ

Δημοσ.

τι αποσταση εχεις στο μυαλο σου ????εδω wifi στο τηλεφωνο μολις πας 30 μετρα ποιο περα πιανεις δε παινεις....ποσο αλλωστε και για εικονα

προταση μου ξεχνα το τηλεφωνο.....παρε ενα δεκτη 5.8 ειναι παμφθηνοι...αν δε βρεις και βιαζεσαι να σου στειλω εναν με 5 ευρω  με χρεωση σου τα εξοδα

αποστολης και https://www.banggood.com/FPV-4_3-Inch-TFT-LCD-Monitor-Screen-For-RC-Models-p-940817.html?rmmds=detail-left-hotproducts__3&HotRecToken=CgExEAIaAklWIgJQRCgB&cur_warehouse=CN μια οθονη σαν αυτη  

αν θες μεγαλυτερη θα πας λιγο ποιο πανω

ομως ειναι βασικα εξαρτηματα γιατι χωρις εικονα δε πας πουθενα...εννοειται οτι υπαρχουν ορια ποσο μακρυα θα πας αλλα τα 200 μετρα θα τα εχεις

Δημοσ.

Σε ευχαριστω φιλε για την απαντηση.Ο δεκτης που εχεις συνδεετε με το κινητο η συνδεετε με οθονη απλη.Μπορεις να μου πεις πιο μοντελο ειναι.

Εχω βρει επισης  το  machine ROTG01 UVC OTG 5.8 αλλα δεν ξερω αν θα λειτουργησει με το κινητο μου  και  την  camera απο το drone. εχεις καποια αποψη

Δημοσ.

εγω σου απαντησα για να μην ταλαιπωρεισε με κινητα......

η οθονη ειναι μικρη ..παιρνεις και μια ποιο μεγαλη 7αρα..η οποια μπαινει και σε ενα τριποδο της πλακας αν θελεις η σε βαση στη Τ/Κ

IMG_5084.JPG

Δημοσ.

σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου τελικα μαλλον θα αγορασω  αυτο ROTG01 UVC OTG 5.8  οπου συνδεετε με το κινητο για να μην μπλεξω με οθονες και εξωτερικες μπαταριες κτλ..

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

δεν είναι πρόβλημα. τα περισσοερα εκπέμπουν την εικόνα στους 5.8ghz αρα για να εχεις εικονα πρεπει να εχεις δεκτη στην ιδια συχνοτητα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...