jkoukos Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Στις 10/2/2019 στις 11:15 ΠΜ, sarisn είπε Καλημέρα, αν πας λίγο πιο πάνω θα δεις όλα τα screenshots. Ευχαριστώ και πάλι. Αν θυμάμαι σωστά, ο οδηγός λέει να διαγράψεις όλες τις υπάρχουσες συνδέσεις και να δημιουργήσεις μία νέα με ETH WAN. Στα screenshoots δεν φαίνεται αυτό. Επίσης που είναι η εικόνα από τις ρυθμίσεις του ETH WAN που δημιούργησες;
sarisn Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Α ναι μόνο αυτές δεν έχω βάλει σε screenshots γιατί μου τα είπες εκ των υστέρων. Θα τις βάλω μόλις πάω σπίτι.
sarisn Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Λοιπόν αυτές είναι οι τρέχουσες ρυθμίσεις του Speedport: EDIT: O M G έπαιξε!!!! Δουλεύει το τηλέφωνο!!! Για κάποιο περίεργο λόγο είχε απενεργοποιηθεί η ρύθμιση ώστε η LAN1 του Speedport να λειτουργεί σαν WAN... είμαι 1000% σίγουρος ότι την είχα ενεργοποιήσει. Είχα βάλει και το ανάλογο screenshot πιο πάνω! Τεσπα, παίρνω backup τα configuration και από το Speedport και από το TP-Link για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο λοοολ!!! Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τη βοήθεια και λίιιιιιγο παραπάνω εσένα jkoukos!!!! Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2019 από sarisn
sarisn Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 EDIT 2: Αν μπορεί κάποιος mod να γράψει στην περιγραφή του θέματος ένα "Solved" ή κάτι παρόμοιο ώστε να βοηθηθεί και κάποιος άλλος που έχει το ίδιο πρόβλημα! Ευχαριστώ!
poulinos Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 On 14/02/2019 at 10:05, sarisn said: EDIT 2: Αν μπορεί κάποιος mod να γράψει στην περιγραφή του θέματος ένα "Solved" ή κάτι παρόμοιο ώστε να βοηθηθεί και κάποιος άλλος που έχει το ίδιο πρόβλημα! Ευχαριστώ! done 1
poulinos Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 26 minutes ago, sarisn said: Σ' ευχαριστώ poulinos! 😉 τιποτα μαρκαρω και το Post τοu jkoukos σαν recommended για να φαινεται και ο οδηγος On 30/01/2019 at 16:12, sarisn said: ΟΚ κατανοητό, άρα για τις 4000-4100 πώς πρέπει να τις περάσω με βάση τις εικόνες του δικού μου ρούτερ πιο πάνω? Μπαίνουν με κάποιο τρόπο όλες μαζί ή πρέπει να φτιάξω 100 διαφορετικά port forwards? και τυπικα το αναφερω.οταν οι πορτες ειναι συνεχομενες τις ανοιγεις ολες μαζι αν δεν θες να κανεις τιποτα παραξενο.αυτο ελειπε να φτιαξεις 100rules. σε καποια router μπορεις να δωσει πχ 4000,4010,4020 με την χρηση ,
nkagka Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 καλησπέρα σας. ειχε ρωτησει καποιος αν μπορει να γινει το ιδιο και για το vodafone 300S modem/router. μολις αναβαθμισα σε VDSL 100 από 50, και με γυρίσανε σε VoIP. θέλω να κρατήσω το tp link Archer V2800 και να χρησιμοποιήσω το Η300S μόνο για το τηλέφωνο. το menu από το Η300S είναι πολύ λιτό και με πολλά κλειδώματα. αν έχει επιχειρήσει κάποιος κάτι τέτοιο, όποιες οδηγίες και βοήθεια ευπρόσδεκτη.
jkoukos Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 Με το H300s δεν γίνεται. Αν μπορείς να το αλλάξεις με το ZTE H267A θα παίξει.
rackal Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Στις 19/6/2022 στις 4:31 ΜΜ, nkagka είπε καλησπέρα σας. ειχε ρωτησει καποιος αν μπορει να γινει το ιδιο και για το vodafone 300S modem/router. μολις αναβαθμισα σε VDSL 100 από 50, και με γυρίσανε σε VoIP. θέλω να κρατήσω το tp link Archer V2800 και να χρησιμοποιήσω το Η300S μόνο για το τηλέφωνο. το menu από το Η300S είναι πολύ λιτό και με πολλά κλειδώματα. αν έχει επιχειρήσει κάποιος κάτι τέτοιο, όποιες οδηγίες και βοήθεια ευπρόσδεκτη. Προσωπικά όσο είχα το archer μιας που κατέληξα σε fritz, είχα το "μαμά μοντεμ για να κάνει τα δικά του, όσο αφορά τηλέφωνο και ίντερνετ, και με καλώδιο utp σύνδεσα το Archer και είχα wifi και nas μέσα απ το archer. Φυσικά έκλεισα το wifi του μαμά ρουτερ για να μη γίνεται πανηγύρι. Συγκεκριμένα απ το μαμά πήρα απ την έξοδο 1 καλώδιο utp και το σύνδεσα στο wan του Archer, έκανα και τις ανάλογες ρυθμίσεις απ το μενού του archer κσι τα είχα όλα.
poulinos Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 On 19/06/2022 at 16:31, nkagka said: καλησπέρα σας. ειχε ρωτησει καποιος αν μπορει να γινει το ιδιο και για το vodafone 300S modem/router. μολις αναβαθμισα σε VDSL 100 από 50, και με γυρίσανε σε VoIP. θέλω να κρατήσω το tp link Archer V2800 και να χρησιμοποιήσω το Η300S μόνο για το τηλέφωνο. το menu από το Η300S είναι πολύ λιτό και με πολλά κλειδώματα. αν έχει επιχειρήσει κάποιος κάτι τέτοιο, όποιες οδηγίες και βοήθεια ευπρόσδεκτη. εκτος αν μπορει να παιξει ως router αλλα θα εχεις 2 nat ή να το βαλεις σαν access point αν σε ενδιαφερει το wifi. δεν ξερω αν μπορει το H300 μπορει να γυρισει σε bridge και να παιζει η τηλεφωνια. On 28/06/2022 at 11:40, rackal said: Προσωπικά όσο είχα το archer μιας που κατέληξα σε fritz, είχα το "μαμά μοντεμ για να κάνει τα δικά του, όσο αφορά τηλέφωνο και ίντερνετ, και με καλώδιο utp σύνδεσα το Archer και είχα wifi και nas μέσα απ το archer. Φυσικά έκλεισα το wifi του μαμά ρουτερ για να μη γίνεται πανηγύρι. Συγκεκριμένα απ το μαμά πήρα απ την έξοδο 1 καλώδιο utp και το σύνδεσα στο wan του Archer, έκανα και τις ανάλογες ρυθμίσεις απ το μενού του archer κσι τα είχα όλα. απλα να ξερεις οτι ετσι εχει 2 nat το οποιο μπορει να μην σε νοιαζει καν βεβαια.Just saying.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από jkoukos,
1 ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ
Μετάβαση στην ανάρτηση
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα