geokok Δημοσ. 6 Μαρτίου 2004 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2004 Γεια, έβαλα το firefox την τελευταία έκδοση και μπήκα στο insomnia και μου έβαγαζε μία άλλη σελίδα λέγοντας "CPANEL" There is no website configured at this address You are seeing this page because there is nothing configured for the site you have requested. If you think you are seeing this page in error, please contact the site administrator or datacenter responsible for this site. Στην αρχή νόμιζα ότι κάτι είχε το site αλλά μετά μπήκα με Netxcape και δούλευε τι γίνεται; Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
freelove Δημοσ. 6 Μαρτίου 2004 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2004 kai emena mou to ekane auto!! gia na eisai sigouros mpes me internet explorer!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BadBoy Δημοσ. 6 Μαρτίου 2004 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2004 Εγώ με Netscape και IE που προσπαθούσα τις τελευταίες δύο μέρες με έστελνε σε αυτή τη σελίδα. Σήμερα το πρωί δούλεψε. Τι συνέβη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MTG Δημοσ. 7 Μαρτίου 2004 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2004 Έπρεπε να καθαρίσετε την cache Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sleepy_head Δημοσ. 7 Μαρτίου 2004 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2004 δεν ήταν πρόβλημα του mozilla Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orfi1990 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 · Κρυμμένο από paredwse, 28 Αυγούστου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από paredwse, 28 Αυγούστου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Re paidia egw exw ena koulo probima ama afisw poli wra anoixto to mozilla k paw meta na anoixw ena videaki h opoiadipote selida m sernete!! Kai oxi 8ema taxititas tou internet apla kolaei to programma... Auti tin stigmh pou grafw kolaei, pliktrologo k efanizete i lexi meta apo ligo... Ama exei kanenas kamia idea parakalw as m pei! Euxaristw Καλησπερα παιδια εγω εχω ενα κουλο προβλημα αμα αφισω πολυ ωρα το mozilla κ παω μετα απο λιγο κ να ανοιξω ενα βιντεακι η οποιδηποτε σελιδα μου σερνετε κ οχι θεμα ταχιτητας του internet αλλα κολαει το προγραμμα.Αυτη τημ στιγμη που γραφω κολαει, πλικτρολογο κ εφανιζεται η λεξη μετα απο λιγο...Αμα εχει κανενασ καμια ιδεα παρακαλω ασ μου πει!! Cookies κ διαφορα αλλα τα ειχα σβησα αλλα παραμενει το ιδιο προβλημα... Ευχαριστω!! Συνδέστε για να σχολιάσετε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.