ΔημήτρηςΚΤΝ Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Καλησπέρα σε όλους. Πριν κάνα 2 χρονάκια έστησα νέο pc. Μέχρι στιγμής πολύ ικανοποιημένος αλλά πλέον μου κάνει κάτι fps drops και με μουρλένει. Στο σύστημα δεν εχω gpu είμαι με τα γραφικά του επεξεργαστή. Το σύστημά μου είναι: 1) i3-6100 3,70 GHZ 2)MB Asrock B150M Pro 4 3)PSU Seasonic G-360 Gold 360W 4) SSD Toshiba OCZ TRN150 120 gb 5) 2 σκληρούς 500gb WD 6) 2 DDR4 4 GB (σύνολο 8 GB) 7) Case Fractal Design Core 2500 😎 Μέχρι στιγμής έχω 2 ανεμιστήρες (προβλέπεται να βάλω και 3ο) 9) CDDVDW reader Ψάχνω για καρτούλα που να σηκώνει το τροφοδοτικό και με καλητερα προφανως αποτελεσματα απο αυτα π εχω τρ. Μετά οποις εχει την καλοσύνη θα το εκτιμούσα αν μπορουσε να προτείνει μια ποιοτική οθονη. Λευτα επειδή δεν εχω ιδεα σε τι τιμες παιζουν δεν βαζω κατι αλλα γενικα θα ηθελα να παιξω στα πιο οικονομικα. Το pc δεν κάνει κάποια βαριά χρήση , ιντερνετ, MS office και απο παιχνιδια κυριως λολακι (στα χαμηλοτερα γραφικα και εχω fps drops τραγικο). Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasinho Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Δε προτιμάς να πάρεις και ένα τροφοδοτικό μαζί?Δεν είναι υψηλό το κόστος τους. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zx1234r Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Με μία κάρτα του 200ευρου και ένα τροφοδοτικό ποιοτικό τουλάχιστον 500w-600w θα είσαι οκ. Σύνολο κανα 250άρι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
3DJIN Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 ποσα λεφτα θα διαθεσεις? γιατι ολες οι καρτες καλυτερες απο του cpu θα ειναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koolisk6 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 τι του λετε του παιδιου ρε για 200ευρα κ 600 watt ελεος... οπως ειναι κουμπωνει μια gt 1030 με 75 ευρω κ τελος... λολακι θελει να παιξει.... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΔημήτρηςΚΤΝ Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Παιδια εγω οταν εχτισα το συστημα και μου ειχαν προτεινει αυτο το psu (παιδια απο εδω στο φορουμ) μου ειπαν οτι με καλυπτει και μπορει να σηκωσει και gt 1050ti? Οχι οτι στοχευω σε μια τετοια καρτα απλα το αναφερω γτ δεν το ειχα στο μυαλο για καινουριο τροφο.😜 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koolisk6 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 ναι η 1050ti είναι η καλύτερη κάρτα που μπορεί να σηκωσει το τροφοδοτικο σου, αν σ ενδιαφερει μονο λολ ειναι overkill, με 1030 κανεις ανετα κ πιο οικονομικα τη δουλεια σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NoiSy MaN Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 "Μέχρι στιγμής πολύ ικανοποιημένος αλλά πλέον μου κάνει κάτι fps drops και με μουρλένει." Εγώ από αυτό καταλαβαίνω ότι το pc μια χαρά πήγαινε μέχρι τώρα (και στο λολ), κάτι που θα σήμαινε ότι άλλο είναι το πρόβλημα και η λύση δεν είναι η αγορά νέας κάρτας. Κάνω λάθος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ghost007 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, NoiSy MaN είπε "Μέχρι στιγμής πολύ ικανοποιημένος αλλά πλέον μου κάνει κάτι fps drops και με μουρλένει." Εγώ από αυτό καταλαβαίνω ότι το pc μια χαρά πήγαινε μέχρι τώρα (και στο λολ), κάτι που θα σήμαινε ότι άλλο είναι το πρόβλημα και η λύση δεν είναι η αγορά νέας κάρτας. Κάνω λάθος? ε ναι αφου λες οτι εισουν οκ πριν παει να πει οτι κατι αλλο παιζει αλλα θελει ψαξιμο γενικα... μαλλον θα ελεγα τσεκαρε τπτ δισκους αν ειναι οκ για αρχη ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΔημήτρηςΚΤΝ Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Ναι βασικά λαθος δικο μου. Καρτα και οθονη ετσι κ αλιως ψηνομαι να παρω ξερω οτι κατα πασα πιθανοτητα τα fps drops ειναι επειδη εχω μπουκωσει λιγο το συστημα και δεν το εχω καθαρισει εδω και καποιο καιρο. (ισως να βαλω και νεα ψυκτρα θα δω). Την καρτα την θελω ετσι κ αλλιως και για ταινιουλα και ετσι οποτε αυτο Παντως ευχαριστω μαλλον με κοβω σε καμια 1030 απο οθονη καμια προταση ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ghost007 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, ΔημήτρηςΚΤΝ είπε Ναι βασικά λαθος δικο μου. Καρτα και οθονη ετσι κ αλιως ψηνομαι να παρω ξερω οτι κατα πασα πιθανοτητα τα fps drops ειναι επειδη εχω μπουκωσει λιγο το συστημα και δεν το εχω καθαρισει εδω και καποιο καιρο. (ισως να βαλω και νεα ψυκτρα θα δω). Την καρτα την θελω ετσι κ αλλιως και για ταινιουλα και ετσι οποτε αυτο Παντως ευχαριστω μαλλον με κοβω σε καμια 1030 απο οθονη καμια προταση ? κοιτα εγω σε καρτα θα κοιταγα καμια μεταχειρισμενη γενικα..μπορεις να βρεις πολυ καλυτερες απο 1030 στην ιδια τιμη η τεσπα με 100 η λιγοτερα ευρω αναλογος.. ακομα και μια 960 π.χ με 4γιγα μνημη βρισκεις πλεον που ειναι κλασεις ανωτερη ... φυσικα υπαρχει λιγο το ρισκο του μεταχειρισμενου.. αλλα αν βρεις ενα σωστο πωλητη και μια καλη καρτα θα εισαι οκ και θα μπορεις να παιξεις οτι θες σε πολυ καλα γραφικα κλπ... απο εκει και περα για οθονη ρωτα στη κατηγορια οθονες κλπ ...και δωσε στοιχεια τι εχεις τι θελεις και ποσο κλπ ... α επισης λογο του τροφοδοτικου δεν ειμαι σιγουρος αν σηκωνει 960 μηπως καμια 950 ειναι καλυτερη περιπτωση γενικα..αλλα ψαχτο λιγο αν σε ενδιαφερει κατι απο αυτα... Επεξ/σία 30 Ιανουαρίου 2019 από Ghost007 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΔημήτρηςΚΤΝ Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Για την 1030 υπαρχει καποια συγκεκριμενη προταση ? Γιατι υπαρχοθυν τοσες πολλες εκει εξω . Ποιες οι διαφορες τους ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leros2004 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Στις 7/2/2019 στις 1:44 ΠΜ, ΔημήτρηςΚΤΝ είπε Για την 1030 υπαρχει καποια συγκεκριμενη προταση ? Γιατι υπαρχοθυν τοσες πολλες εκει εξω . Ποιες οι διαφορες τους ? Οποιαδήποτε με GDDR5 σου κάνει.... Καλό είναι να γράψεις και το συνολικό ποσό που μπορείς να διαθέσεις για οθόνη και κάρτα μαζι.... Επίσης ποια οθόνη έχεις τώρα? Στις 29/1/2019 στις 2:08 ΜΜ, tasinho είπε Δε προτιμάς να πάρεις και ένα τροφοδοτικό μαζί?Δεν είναι υψηλό το κόστος τους. Γιατί να πάρει τροφοδοτικό ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα