donblunts Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 19 λεπτά πριν, splanis είπε τι φταιει ομως; να τον δωσω και να παρω αυτον https://www.cosmodata.gr/product/283217/#1 ?
splanis Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 ναι το ειδα αρα δεν υποστηριζει μ2 σατα? με κοροιδευουν στην λενοβο;
splanis Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Τώρα που το άνοιξα υπάρχει περίπτωση να το καταλάβουν κάπως και να χαθεί η εγγύηση; Να πάρω αυτον η κάποιον παρόμοιο σ αυτά τα λεφτά; https://www.skroutz.gr/s/16076602/Neo-Forza-ZION-NFP03-240GB.html
Dr.Tesla Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Δεν δουλεύει κανέναν η lenovo , υπάρχει μεγάλο πρόβλημα με το τι πρωτόκολο χρησιμοποιούν τα λάπτοπ γενικότερα. Για να το δεχτεί θα πρέπει να πας σε M-key m.2 , που κατά κανόνα είναι οι Nvme ή oi ahci . Πάρε έναν crucial p1 , ή οποιον άλλο έχει το ίδιο κλειδί με τον 970 evo . 1 χωρισμα και στην κάτω πλευρά το μικρο κομμάτι. 1
donblunts Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, splanis είπε Τώρα που το άνοιξα υπάρχει περίπτωση να το καταλάβουν κάπως και να χαθεί η εγγύηση; Να πάρω αυτον η κάποιον παρόμοιο σ αυτά τα λεφτά; https://www.skroutz.gr/s/16076602/Neo-Forza-ZION-NFP03-240GB.html Ε όσο νά'ναι.. Δες τι σου έγραψε ο φίλος @Dr.Tesla απο πάνω THERE IS HOPE! Επεξ/σία 29 Ιανουαρίου 2019 από donblunts
splanis Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Με αγχωσε αυτό με την εγγύηση. Πως ξέρουν ότι το έχω ανοίξει δεν είδα κάποιο αυτοκόλλητο. Λέω να βάλω έναν απλό ssd 2.5 και να κρατήσω τον hdd για το desktop. Σε περίπτωση που γίνει κάτι τους τραμπαρω. 9 λεπτά πριν, Dr.Tesla είπε Δεν δουλεύει κανέναν η lenovo , υπάρχει μεγάλο πρόβλημα με το τι πρωτόκολο χρησιμοποιούν τα λάπτοπ γενικότερα. Για να το δεχτεί θα πρέπει να πας σε M-key m.2 , που κατά κανόνα είναι οι Nvme ή oi ahci . Πάρε έναν crucial p1 , ή οποιον άλλο έχει το ίδιο κλειδί με τον 970 evo . 1 χωρισμα και στην κάτω πλευρά το μικρο κομμάτι. 3 λεπτά πριν, splanis είπε Με αγχωσε αυτό με την εγγύηση. Πως ξέρουν ότι το έχω ανοίξει δεν είδα κάποιο αυτοκόλλητο. Λέω να βάλω έναν απλό ssd 2.5 και να κρατήσω τον hdd για το desktop. Σε περίπτωση που γίνει κάτι τους τραμπαρω. Για nvme δεν με ψήνει γιατί βλέπω ότι είναι ακριβοί το budget είναι Μαξ 35 και λέω να πάρω τον Pny 250gb που τον βρήκα εδώ δίπλα άμεσα. Στην αρχή είχα σκεφτεί να τον Πουλησωτον hdd αλλά λέω να το Κρατήσω σε περίπτωση που χρειαστεί εγγυηση Επεξ/σία 29 Ιανουαρίου 2019 από splanis
Green Dragon Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, splanis είπε τι φταιει ομως; να τον δωσω και να παρω αυτον https://www.cosmodata.gr/product/283217/#1 ? Μην το δώσεις. Έχει μια δυσκολία στην εγκατάσταση του Linux, αλλά όταν τα εγκαταστήσεις θα πάει σφαίρα. Εγώ συνιστώ το Ubuntu 18.10 ή το 18.04. Φίλε κάνε τα έξης : 1. Πατώντας διακεκομμένα το F2 ή το F 10 κατά το boot, μπαίνεις στο boot menu. Ορίζεις ως boot option το USB flash. Πατάς F10 ή save changes and exit. 2. Λογικά θα επανεκιννήσει από το φλασακι και θα σου βγάλει κάποιες επιλογές, οπως: α. "Είσοδος στο Linux χωρίς εγκατάσταση" β. "Είσοδος στο Linux και εγκατάσταση" κ. λ. π. 3. Φωτιζεις την δεύτερη επιλογή και πατάς το πλήκτρο Ε. Θα σου βγάλει μια οθόνη με τις επιλογές φόρτωσης του Linux. Βρίσκεις με τα βελάκια την γραμμή που αρχίζει από Linux. Πας στο τέλος της γραμμής, αφήνεις ένα κενό και πληκτρολογείς τη λέξη noapic 4. Πατάς F10 για να αποθηκεύσει την αλλαγή και Enter για να φορτώσει το λειτουργικό και να το εγκαταστήσει. 5. Δεν χρειάζεται κάτι άλλο. Ελπίζω να σου δουλέψει και να γίνει η εγκατάσταση. Επεξ/σία 29 Ιανουαρίου 2019 από Green Dragon
splanis Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Μόλις τώρα, Green Dragon είπε Φίλε κάνε τα έξης : 1. Πατώντας διακεκομμένα το F2 ή το F 10 κατά το boot, μπαίνεις στο boot menu. Ορίζεις ως boot option το USB flash. Πατάς F10 ή save changes and exit. 2. Λογικά θα επανεκιννήσει από το φλασακι και θα σου βγάλει κάποιες επιλογές, οπως: α. "Είσοδος στο Linux χωρίς εγκατάσταση" β. "Είσοδος στο Linux και εγκατάσταση" κ. λ. π. 3. Φωτιζεις την δεύτερη επιλογή και πατάς το πλήκτρο Ε. Θα σου βγάλει μια οθόνη με τις επιλογές φόρτωσης του Linux. Βρίσκεις με τα βελάκια την γραμμή που αρχίζει από Linux. Πας στο τέλος της γραμμής, αφήνεις ένα κενό και πληκτρολογείς τη λέξη noapic 4. Πατάς F10 για να αποθηκεύσει την αλλαγή και Enter για να φορτώσει το λειτουργικό και να το εγκαταστήσει. 5. Δεν χρειάζεται κάτι άλλο. Ελπίζω να σου δουλέψει και να γίνει η εγκατάσταση. Το θέμα είναι ότι στα Windows και στο Bios δεν εμφανίζεται ο m2
Green Dragon Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 3 λεπτά πριν, splanis είπε Το θέμα είναι ότι στα Windows και στο Bios δεν εμφανίζεται ο m2 Δεν πειράζει....Αυτο γίνεται επειδή έχει διαφορετικό format Linux κσι όχι το NFST των Windows. Σημασία έχει να εμφανίζεται στο boot options το στικάκι.
Dr.Tesla Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Η εταιρία είναι πολύ ελαστική με τις εγγυήσεις. Αλλαγές σκληρών , repaste και όλα τα σχετικά είναι δεδομένο πως δικαιολογούνται. Σε αυτά τα χρήματα δεν υπάρχει m.2 τέτοιου τύπου. Εκτός αν καταφέρεις και βρεις κανένας ΟΕΜ samsung από ebay. Μπες https://support.lenovo.com/gr/en/ , κάνε detect product , μετά πήγαινε parts and accessories , find parts και βρες στους ssd , ποιοι έχουν ελεγθεί. Αν υπάρχει m+b κλειδί είσαι οκ και με αυτόν , αλλιώς πάς για m-key ΑΝ βρεις τόσο φθηνό. Ρίξε μία ματιά στο bios αν έχει αλλαγή το Mode του storage controller , σε sata από ahci ή nvme.
splanis Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 45 λεπτά πριν, Dr.Tesla είπε Η εταιρία είναι πολύ ελαστική με τις εγγυήσεις. Αλλαγές σκληρών , repaste και όλα τα σχετικά είναι δεδομένο πως δικαιολογούνται. Σε αυτά τα χρήματα δεν υπάρχει m.2 τέτοιου τύπου. Εκτός αν καταφέρεις και βρεις κανένας ΟΕΜ samsung από ebay. Μπες https://support.lenovo.com/gr/en/ , κάνε detect product , μετά πήγαινε parts and accessories , find parts και βρες στους ssd , ποιοι έχουν ελεγθεί. Αν υπάρχει m+b κλειδί είσαι οκ και με αυτόν , αλλιώς πάς για m-key ΑΝ βρεις τόσο φθηνό. Ρίξε μία ματιά στο bios αν έχει αλλαγή το Mode του storage controller , σε sata από ahci ή nvme. Εντάξει έβαλα έναν 2.5αρι σατα αλλά τα προβλήματα δεν σταματάνε εδώ. Με την βοήθεια του @Green Dragon με τον noapic κατάφερα να κάνω το install. Βέβαια μόλις πήγα να bootαρω κόλλησε εκεί που λέει ' loading initial ramdisk'. Δυστυχώς δεν έχω γνώσεις από Linux, υπάρχουν διάφορα τοπικς σε φόρουμς με παρόμοιο πρόβλημα αλλά δεν βρίσκω λύση
Green Dragon Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Για το bios να σου πω ότι εκτός από το 7 WCN30WW, υπάρχει και νεότερη έκδοση το 7 WCN33WW που έδωσε η Lenovo πριν λίγες μέρες - μέσω του Windows updates - δεν ξέρω γιατί, αλλά με αυτό διόρθωσε το πρόβλημα του throttling. Τώρα πως μπορείς να περάσεις καινούργιο bios, όταν έχεις linux, δεν ξέρω να σου απαντήσω. 1
splanis Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 ενω δουλευε κομπλε χθες σημερα παλι δεν bootαρει στα linux. Μαλλον πρεπει να βρω καποιο να μου δωσει windows γιατι δεν ξερω τι αλλο να κανω 11 ώρες πριν, Green Dragon είπε Για το bios να σου πω ότι εκτός από το 7 WCN30WW, υπάρχει και νεότερη έκδοση το 7 WCN33WW που έδωσε η Lenovo πριν λίγες μέρες - μέσω του Windows updates - δεν ξέρω γιατί, αλλά με αυτό διόρθωσε το πρόβλημα του throttling. Τώρα πως μπορείς να περάσεις καινούργιο bios, όταν έχεις linux, δεν ξέρω να σου απαντήσω.
makhs5 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Τα κατεβάζεις από εδώ τα windows https://www.microsoft.com/el-gr/software-download/windows10 σε ένα στικακι και τελειωσε το θεμα και κλειδακι βαζεις οποτε βρεις απλα ένα μπανερ θα πετανε που και που, δεν σε περιοριζουν πουθενα
splanis Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 5 λεπτά πριν, makhs5 είπε Τα κατεβάζεις από εδώ τα windows https://www.microsoft.com/el-gr/software-download/windows10 σε ένα στικακι και τελειωσε το θεμα και κλειδακι βαζεις οποτε βρεις απλα ένα μπανερ θα πετανε που και που, δεν σε περιοριζουν πουθενα ναι το θεμα ειναι οτι δεν εχω φλασακι οποτε πρεπει να βρω καποιον φιλο να μου τα κατεβασει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα