DaRkWeAvEr Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 6 λεπτά πριν, *Kopanos* είπε Λογικά εχουν βάλει όριο, και τα 55€ που εβγαλες καλα είναι. Δε νομίζω ότι υπάρχει όριο γιατί ξέρω άτομα που έχουν βγάλει 100€ και παραπάνω. Συν ότι κάποια άτομα που προσκάλεσα, δε μπορούν να στείλουν ούτε 1 πρόσκληση.
*Kopanos* Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 9 λεπτά πριν, DaRkWeAvEr είπε Δε νομίζω ότι υπάρχει όριο γιατί ξέρω άτομα που έχουν βγάλει 100€ και παραπάνω. Συν ότι κάποια άτομα που προσκάλεσα, δε μπορούν να στείλουν ούτε 1 πρόσκληση. 1
spy_vlsi Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 51 λεπτά πριν, dhmak είπε Μάλλον το πήρανε χαμπάρι. για μενα κλεβαν τους εαυτους τους και δεν ξερω αν ειχαν ανοχη για χασουρα. ποσοι θα καθονται να φορτιζουν την καρτα τους με +1 ευρω προμηθεια?
volleyball Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 Καλησπέρα. Για όσους την έχουν και ξέρουν, υπάρχει αυτόν τον καιρό η δυνατότητα πρόσκλησης ατόμων ή από τότε που το διέκοψαν δεν την έχουν επαναφέρει αυτήν την δυνατότητα ; Ακόμη το κόστος 5€ για την έκδοση της κάρτας, στα κρατάει στην 1η φόρτιση ;
Penthesilea Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 5 λεπτά πριν, volleyball είπε Καλησπέρα. Για όσους την έχουν και ξέρουν, υπάρχει αυτόν τον καιρό η δυνατότητα πρόσκλησης ατόμων ή από τότε που το διέκοψαν δεν την έχουν επαναφέρει αυτήν την δυνατότητα ; Ακόμη το κόστος 5€ για την έκδοση της κάρτας, στα κρατάει στην 1η φόρτιση ; Οι προσκλήσεις είναι ανοιχτές (μπορώ να σου κάνω και την πρόσκληση, αν θες). Για το δεύτερο δεν είμαι σίγουρη. Λογικά, τα τραβάει απ' τον λογαριασμό, καθώς η κάρτα έρχεται στο σπίτι ταχυδρομικά.
spy_vlsi Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 Αν θυμάμαι καλά η έκδοση της κάρτας είναι δωρεάν. Αν όχι πήγαινε σε ένα φυσικό κατάστημα ALPHA Bank και θα στην δώσουν δωρεάν
Penthesilea Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Πλέον πληρώνεται η έκδοσή της, δεν είναι δωρεάν. https://www.alpha.gr/el/idiotes/myalpha/mobile-apps/bleep Επεξ/σία 27 Σεπτεμβρίου 2019 από Penthesilea
spy_vlsi Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, Penthesilea είπε Πλέον πληρώνεται η έκδοσή της, δεν είναι δωρεάν. https://www.alpha.gr/el/idiotes/myalpha/mobile-apps/bleep Τι να πω. Πήγε μια φίλη μου στο κατάστημα επειδή της έκλεψαν πορτοφόλι και η υπάλληλος εκεί της είπε να της την βγάλει δωρεάν αντί για prepaid
Penthesilea Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 Η bleep είναι προπληρωμένη (prepaid). Μήπως της έβγαλε χρεωστική;
spy_vlsi Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, Penthesilea είπε Η bleep είναι προπληρωμένη (prepaid). Μήπως της έβγαλε χρεωστική; Οχι. Την χρεωστική την έβγαλε έτσι κι αλλιώς. Έτσι μου είπε δηλαδή. Αν έχασε κάτι ή δεν πρόσεξε δεν ξέρω. Μην σας πάρω και στο λαιμό μου.
Penthesilea Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, spy_vlsi είπε Οχι. Την χρεωστική την έβγαλε έτσι κι αλλιώς. Έτσι μου είπε δηλαδή. Αν έχασε κάτι ή δεν πρόσεξε δεν ξέρω. Μην σας πάρω και στο λαιμό μου. Τι να πω, δεν ξέρω κι εγώ. Την είχα βγάλει όσο ήταν δωρεάν, στην αρχή. Ας ρωτήσει καλύτερα και στην τράπεζα, αν είναι έτσι. 1
volleyball Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 Οκ ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Είναι να βγάλω ή αυτή ή της cosmote. Αν βγάλω αυτή θα επανέλθω για το θέμα της πρόσκλησης, να περάσω και από βδομάδα να δω μήπως την βγάζουν δωρεάν στην τράπεζα.
spy_vlsi Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, volleyball είπε Οκ ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Είναι να βγάλω ή αυτή ή της cosmote. Αν βγάλω αυτή θα επανέλθω για το θέμα της πρόσκλησης, να περάσω και από βδομάδα να δω μήπως την βγάζουν δωρεάν στην τράπεζα. Γιατί δεν βγάζεις μια revolut; προπληρωμένη, χωρίς έξοδα φόρτισης και χωρίς προμήθεια σε τυχόν συναλλαγές σε ξένο νόμισμα. Βάζεις 10 ευρώ ακι σου έρχεται τσάμπα αν σου κάνεις κάποιος πρόσκληση. Επίσης τρέχει και προσφορά και αν κάνεις από πρόσκληση παίρνεις 10 ευρώ μετά την πρώτη αγορά Επεξ/σία 27 Σεπτεμβρίου 2019 από spy_vlsi 1
user2163 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 Η έκδοση χρεώνεται €5.00. Υπήρχε μία περίοδο που ήταν δωρεάν όταν είχε βγει σαν προϊόν αλλά πλέον χρεώνεται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα