Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

βλέπω πως η bleep προσφέρει πληρωμές απο το κινητό μέσο nfc. Οι υπόλοιπες τράπεζες έχουν κάτι αντίστοιχο; Κάτι σαν apple pay/google wallet που να λειτουργεί ελλάδα; Θυμάμαι η πειραιώς είχε το winbank wallet που έκανε αυτό το πράγμα αλλά το κατέργησε σχετικά σύντομα. Έχουμε καμια αντίστοιχη υπηρεσία;

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Γιαούρτι είπε

2 λογαριασμοί δικοί μου (μοναδικός δικαιούχος).

ο ένας ο direct και ο άλλος απλός ταμιευτηρίου

χρεωστικές και οι 2.

πρόσφατα έληξε η μια και μου στείλαν αντικατάσταση κιόλας

Λογικα τους ειχες ανοιξει πριν απο τα capital controls.

Δημοσ.

εαν καποιος εχει πολλες τραπεζες νομιζω συμφερει. επισης εριξα μια ματια στο playstore και ειδα ολο αρνητικα σχολια για την εφαρμογη. φιλος με ενημερωσε οτι οταν κανεις εγγραφη σου δινει 5 ευρω. ακομα μπορεις να προσκαλεσεις ατομα με link και αν ο αλλος κανει εγγραφη μεσα απ το link σου κερδιζεις 10 ευρω

Δημοσ.
Στις 29/1/2019 στις 2:41 ΜΜ, spy_vlsi είπε

εαν καποιος εχει πολλες τραπεζες νομιζω συμφερει. επισης εριξα μια ματια στο playstore και ειδα ολο αρνητικα σχολια για την εφαρμογη. φιλος με ενημερωσε οτι οταν κανεις εγγραφη σου δινει 5 ευρω. ακομα μπορεις να προσκαλεσεις ατομα με link και αν ο αλλος κανει εγγραφη μεσα απ το link σου κερδιζεις 10 ευρω

ναι αυτο το ειδα και γω και απορω ποσο ασφαλες ειναι γιατι ποιος σου δινει τζαμπα λεφτα πλεον. μηπως υπαρχει καποια παγιδα?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, mariosgiko είπε

ναι αυτο το ειδα και γω και απορω ποσο ασφαλες ειναι γιατι ποιος σου δινει τζαμπα λεφτα πλεον. μηπως υπαρχει καποια παγιδα?

αυτο συζητουσαμε με την παρεα σημερα. κλασσικα δεν εκατσε κανεις να διαβασει τους ορους χρησης και προυποθεσεις

Δημοσ.
Στις 29/1/2019 στις 2:19 ΜΜ, k_w_t είπε

Το κακο ειναι οτι οι τραπεζες σου δινουν μια καρτα και για τους δυο λογαριασμους...

Οποτε εχεις και ενα ρισκο εαν  γίνει υποκλοπή στοιχείων της κάρτας

Ορίζεις η χρεωστική κάρτα να βλέπει μόνο τον ένα λογαριασμό (τον άδειο) επομένως δεν τίθεται θέμα ασφαλείας. Στο ΑΤΜ φυσικά φαίνονται όλοι και κάνεις ό,τι ανάληψη θες.

Όπως είπε ο Γιαούρτης, δεν έχουν κανένα νόημα οι prepaid όπως και τα κόστη φόρτισής τους. Μόνο στην περίπτωση παράκαμψης των capital controls με λογαριασμό εξωτερικου (π.χ. Revolut) έχει νόημα η προπληρωμένη γενικά.

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, spy_vlsi είπε

αυτο συζητουσαμε με την παρεα σημερα. κλασσικα δεν εκατσε κανεις να διαβασει τους ορους χρησης και προυποθεσεις

Να σε βαλει στο τρυπακι να την χρησιμοποιεις θελει η Alpha Bank. Θεωρω πως θα βρει ανταποκριση σε ατομα που δεν εχουν χρεωστικη και δεν θελουν να κανουν την διαδικασια. Εγω την κατεβασα και εβαλα και 3 φιλους να κανουν τη διαδικασια, μου εμφανιζει κανονικα 35 ευρω. Στο aliexpress εκανα δοκιμαστικη παραγγελια 85 λεπτων και περασε κανονικοτατα.

Επομενως την χρησιμοποιουμε μεχρι να τελειωσουν και μετα στην ακρη :P

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απο μαρτιο 2018 ανοιγεις οσους λογαριασμους θες...εκκαθαριστικο λογαριασμο δεκο ή τηλ στο ονομα σας κ ταυτοτητα...γεμισμα ειτε απο τον εναν λογαριασμο στον αλλον ειτε μεσω atm...

Αυτο με τον καθε λογαριασμο σε ιδια τραπεζα και διαφορετικη καρτα το ζητησατε και σας ειπαν οχι?

Απο Οκτώμβριο  δεν υπαρχουν capital controls...

Επεξ/σία από kage
  • Thanks 1
Δημοσ.

Συμφωνω με οσους ειναι εναντια στις προπληρωμενες. Ειναι απλα πεταμενα λεφτα. Πας ανοιγεις εναν λογαριασμο σε αλλη τραπεζα απο αυτη που εχεις, Πειραιως και Eurobank σου βγαζουν επιτοπου χρεωστικη καρτα, και βαζεις στο δευτερο λογαριασμο ενα 50αρι για "μη ασφαλεις αγορες". Η προπληρωμενη καλυπτει μια αναγκη που στην ουσια δεν υπαρχει. Σε χωρα οπου η πλειοψηφια των λογαριασμων εχει εξοδα διατηρησης, οπως η Γερμανια, μια προπληρωμενη Visa/Mastercard εχει νοημα κι ας κοστιζει 1€ η φορτιση. Στην Ελλαδα ομως οχι...

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

συμφωνω με ολα τα παραπανω αλλα και γω το ιδιο με τον @teotsi21 κανω. καλεσα καποια ατομα, παιρνω οσα 10αρια μπορω και μετα στην ακρη. εχω και revolut και δεν σκοπευω να την αντικαταστησω με μια με λιγοτερες ευκολιες και ουτε με ψηνει να την φορτιζω με προμηθεια. οποτε οποιος θελει βγαζει το μεγιστο δυνατο ποσο και μετα στην ακρη :P

Επεξ/σία από spy_vlsi
  • Like 1
Δημοσ.
48 λεπτά πριν, spy_vlsi είπε

συμφωνω με ολα τα παραπανω αλλα και γω αλλα και γω το ιδιο με τον @teotsi21 κανω. καλεσα καποια ατομα, παιρνω οσα 10αρια μπορω και μετα στην ακρη. εχω και revolut και δεν σκοπουω να την αντικαταστησω με μια με λιγοτερες ευκολιες και ουτε με ψηνει να την φορτιζω με προμηθεια. οποτε οποιος θελει βγαζει το μεγιστο δυνατο ποσο και μετα στην ακρη :P

Αυτο ακριβώς. Μόνο τα άτομα της οικογένειας να πείσεις βγάζεις ένα καλό χαρτζιλίκι, και απλά την χρησιμοποιεις αντί της χρεωστικής μέχρι να αδειάσει. Από την στιγμή που σου δίνουν τα χρήματα άμεσα εγώ το βρίσκω αρκετά καλή προσφορά. 

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, DaRkWeAvEr είπε

Απο προχθες δε μου επιτρέπει να προσκαλέσω νέα άτομα. Είμαι ο μόνος ή έχετε κι εσείς θέματα με τις προσκλήσεις; 

1782260C-E3D9-452F-B704-DED9FCE9E455.jpeg

Λογικά εχουν βάλει όριο, και τα 55€ που εβγαλες καλα είναι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...