Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γνωρίζει κανείς τιποτα γι αυτη τη νεα υπηρεσια? πως δουλευει και αν αξιζει καποιος να εγγραφει? το μονο που ξερω ειναι οτι την φορτιζεις απ ολες τις τραπεζες

Επεξ/σία από spy_vlsi
  • Confused 1
  • Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Είναι αρκετά βολική όσο αφορά την έκδοση της και οτι την διαχειρίζεσαι μέσα από το app. Πέρα από αυτό είναι μια απλή χρεωστική κάρτα.

Δημοσ.

Την έχω κάνει μέσω της εφαρμογής του ebanking της Alpha Bank.

Μπορεί να λειτουργεί ως virtual κάρτα, χρησιμοποιώντας το NFC του κινητού σου, αλλά σου στέλνουν και μια πραγματική κάρτα.

Έχει μια προμήθεια, 1€ νομίζω, όταν τη γεμίζες, και χρησιμοποιείται σαν κανονική χρεωστική Mastercard.

Μπορείς να τη γεμίσεις από το ebanking της Alpha πολύ εύκολα. Για άλλες τράπεζες δεν γνωρίζω.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ειναι prepaid απ οτι ειδα. κραταει καποια προμηθεια για φορτιση της απο αλλη τραπεζα? απ οτι λεει ειναι powered by Alpha Bank. αυτη τι κερδος μπορει να εχει?

Επεξ/σία από spy_vlsi
Δημοσ.

σπάω το κεφάλι μου να βρω ένα λόγο να πάρει κάποιος προπληρωμένη.

Βλακείες Marketing.

ανοίξτε ένα 2ο λογαριασμό και μεταφέρετε εκεί χρήματα όταν είναι να κάνετε μια αγορά αν δε θέλετε να χρησιμοποιείτε το βασικό.

Εντάξει τώρα αν είσαι βόδι και πας και βάζεις την κάρτα σου όπου σου πουλάνε nike με 10€, τι να πω....

• Like 3
  • Thanks 2
Δημοσ.
50 λεπτά πριν, Γιαούρτι είπε

Βλακείες Marketing.

ανοίξτε ένα 2ο λογαριασμό και μεταφέρετε εκεί χρήματα όταν είναι να κάνετε μια αγορά αν δε θέλετε να χρησιμοποιείτε το βασικό.

Εντάξει τώρα αν είσαι βόδι και πας και βάζεις την κάρτα σου όπου σου πουλάνε nike με 10€, τι να πω....

1) Για να έχουμε κάποιον έλεγχο στις αγορές μας.

2) Για να μην χρειάζεται να αλλάζουμε κάρτα αναλήψεων αν 1 στις 1000 γίνει η στραβή και γίνει υποκλοπή στοιχείων της κάρτας (όχι απαραίτητα απο δική μας υπάιτιότητα).

3) Γιατί μερικοί έχουμε συνδέσει την κάρτα αναλήψεων σε πολλούς λογαριασμούς, στους οποίους μπορεί να υπάρχουν και συνδικαιούχοι.

Η ησυχία που μου προσφέρει σε σχέση με τα παραπάνω η προπληρωμένη κάρτα αξίζει παραπάνω από τα €1-€2 που δίνω για επαναφόρτιση.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
57 λεπτά πριν, Γιαούρτι είπε

Βλακείες Marketing.

Μπορεις να ανοιξεις λογαριασμο ετσι ευκολα  πλεον ?

Εναν μισθοδοσιας ανοιξα και θελαν 102 χαρτια...

Επεξ/σία από k_w_t
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, k_w_t είπε

Μπορεις να ανοιξεις λογαριασμο ετσι ευκολα  πλεον ?

Εναν μισθοδοσιας ανοιξα και θελαν 102 χαρτια...

Εξακολουθουν να θελουν για νεο πελατη, αλλα αν εχεις ηδη λογαριασμο, μπορεις ευκολα να ανοιξεις εναν δευτερο ακομα και μεσα απο e-banking

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, duende είπε

Εξακολουθουν να θελουν για νεο πελατη, αλλα αν εχεις ηδη λογαριασμο, μπορεις ευκολα να ανοιξεις εναν δευτερο ακομα και μεσα απο e-banking

Και ποιος ο λογος να εχεις 2 λογαριασμους στην ιδια τραπεζα ?

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, k_w_t είπε

Και ποιος ο λογος να εχεις 2 λογαριασμους στην ιδια τραπεζα ?

Εγω συγκεκριμένα χρησιμοποιώ τον εναν σαν "κουμπαρά". Δηλαδή κάθε μήνα στέλνω απο τον εναν λογαριασμό στον άλλον κάποιο χ ποσό!

• Like 1
  • Thanks 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, leonidas_fs είπε

Εγω συγκεκριμένα χρησιμοποιώ τον εναν σαν "κουμπαρά". Δηλαδή κάθε μήνα στέλνω απο τον εναν λογαριασμό στον άλλον κάποιο χ ποσό!

Το κακο ειναι οτι οι τραπεζες σου δινουν μια καρτα και για τους δυο λογαριασμους...

Οποτε εχεις και ενα ρισκο εαν  γίνει υποκλοπή στοιχείων της κάρτας

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

παιδιά η προπληρωμένη είναι τζάμπα λεφτά. τώρα ο καθένας ας λέει ό,τι θέλει κι ας κάνει ό,τι θέλει.

σε Πειραιώς έχω 2 λογαριασμούς με 2 κάρτες. η μια visa η άλλη Mastercard

αν σας κάνει να αισθάνεστε ασφάλεια οκ, πάω πάσο. 

Επεξ/σία από Γιαούρτι
  • Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, Γιαούρτι είπε

παιδιά η προπληρωμένη είναι τζάμπα λεφτά. τώρα ο καθένας ας λέει ό,τι θέλει κι ας κάνει ό,τι θέλει.

σε Πειραιώς έχω 2 λογαριασμούς με 2 κάρτες. η μια visa η άλλη Mastercard

αν σας κάνει να αισθάνεστε ασφάλεια οκ, πάω πάσο. 

Debit ή credit ?

Μηπως στον ενα λογαριασμο υπαρχει συνδικαιουχος ?

Επεξ/σία από k_w_t
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, k_w_t είπε

Debit ή credit ?

Μηπως στον ενα λογαριασμο υπαρχει συνδικαιουχος ?

2 λογαριασμοί δικοί μου (μοναδικός δικαιούχος).

ο ένας ο direct και ο άλλος απλός ταμιευτηρίου

χρεωστικές και οι 2.

πρόσφατα έληξε η μια και μου στείλαν αντικατάσταση κιόλας

Επεξ/σία από Γιαούρτι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...