sledgedrumer Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Καλημερα σε ολους. Εχω δυο gba sp 001 και παροτι γνωριζω οτι ειναι τα μοντελα με τον πιο αμυδρο φωτισμο , μου φαινεται οτι παραειναι χαμηλος σε σημειο να μην μπορω καλα καλα να δω, ποσο μαλλον να παιξω, και σε πληρες σκοταδι. Εχω δει τα διαφορα mods που υπαρχουν στο ιντερνετ αλλα θελω να ρωτησω το εξης. Ειναι δυνατον η εχει συμβει σε καποιον να εξασθενει ο φωτισμος της εν λογω κονσολας σταδιακα??? Γιατι δε το θυμαμαι ετσι παλιοτερα. Ακομα και διαφορες φωτο που βλεπω σε αγγελιες απο τριτους, του ιδιου μοντελου, ο φωτισμος μου φαινεται πιο δυνατος...
kioukiou800 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλημερα! Και στα δυο εχει εξασθενησει; Βαλε και μια screenshot να καταλαβουμε τι εννοεις.... Επεξ/σία 29 Ιανουαρίου 2019 από kioukiou800
sledgedrumer Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Οριστε οι δυο φωτο απο το gba και η αλλη απο το ds lite. Η διαφορα ειναι για κλαματα.
theoritikos Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Μην συγκρίνεις την οθόνη του gba sp με αυτή του ds. Του sp είναι σαφώς χαμηλότερου φωτισμού. Ψάξε για κάποιο gba sp μοντέλο 101 ags. Αυτό έχει την πιο φωτεινή οθόνη από τα sp μοντέλα. Φτάνει μάλιστα την οθόνη του ds phat μοντέλου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα