AggelosTz Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Άρχισε σήμερα να μου κατεβάζει το update για Android 9. Το έχει κατεβάσει κάποιος άλλος στην συσκευή του; Τρέχει απριβληματιστα; Γνωρίζετε αν έχουν παρατηρηθεί προβλήματα;
life is music Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 2 ώρες πριν, AggelosTz είπε Άρχισε σήμερα να μου κατεβάζει το update για Android 9. Το έχει κατεβάσει κάποιος άλλος στην συσκευή του; Τρέχει απριβληματιστα; Γνωρίζετε αν έχουν παρατηρηθεί προβλήματα; oxi δεν εχω το συγκεκριμενο κινητο .....αλλα πριν κανεις το οτιδήποτε κανεις ενα backup τα αρχεια σου , μετα κανεις ενημέρωση του λογισμικού εφόσον η μπαταρια ειναι στο 80 με 100% και στο τελος εφοσον ολοκληρωθεί το update και ανοιξει η συσκευή του κανεις μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων για να κατσει η αναβάθμιση σωστά
AntiCambeR Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 17 ώρες πριν, AggelosTz είπε Άρχισε σήμερα να μου κατεβάζει το update για Android 9. Το έχει κατεβάσει κάποιος άλλος στην συσκευή του; Τρέχει απριβληματιστα; Γνωρίζετε αν έχουν παρατηρηθεί προβλήματα; Το έχω στο XZ1 απο τα μέσα-τέλη Νοεμβρίου.Ολα λειτουργούσαν άψογα ακόμα χωρίς hard reset αλλά έκανα κατευθείαν διότι μπορεί να είχα κάποιο bug αργότερα. Επίσης έχει πάρει 2 security patces,το 2ο πρίν λίγες ημέρες. Η 9 έρχεται σε διαφορετική χρονική περίοδο ανάλογα την παρτίδα η την χώρα προέλευσης.Ακόμα και σε συσκευές προορισμένες για Ελλάδα.Δεν διάβασα για κάποιον που να μην την εγκατέστησε. Επεξ/σία 30 Ιανουαρίου 2019 από AntiCambeR 1
AggelosTz Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Ευχαριστώ πολύ. Την εγκατέστησα όλα φαίνεται να είναι νορμάλ. Γνωρίζετε αν μπορεί να μπει η Google Cam στο κινητό;
life is music Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 2 ώρες πριν, AggelosTz είπε Ευχαριστώ πολύ. Την εγκατέστησα όλα φαίνεται να είναι νορμάλ. Γνωρίζετε αν μπορεί να μπει η Google Cam στο κινητό; Γίνεται αλλά θα χάσεις την εγγύηση
saruman123 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, life is music είπε Γίνεται αλλά θα χάσεις την εγγύηση Με το να ξεκλειδώσει τον Bootloader δεν χάνεις την εγγύηση αλλά αν αλλάξεις rom.
AntiCambeR Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, AggelosTz είπε Ευχαριστώ πολύ. Την εγκατέστησα όλα φαίνεται να είναι νορμάλ. Γνωρίζετε αν μπορεί να μπει η Google Cam στο κινητό; Δοκίμασε την Open Camera που έχει πολλές ρυθμίσεις με api και την MX Camera που έχει Time Lapse Video.Απ'ότι διαβάζω στο διπλανό forum δεν μπαίνει G Cam γιατί η Sony δεν υποστηρίζει επεξεργασία Raw. Η κάμερά του είναι αρκετά καλή,το βράδυ χρειάζεται σταθερό χέρι επειδή δεν έχει OIS και κάποιες φορές manual settings.Βγάζει ρεαλιστικά τα χρώματα,χωρίς υπερκορεσμό η χρώματα παστέλ κλπ. Το βίντεό του πολύ καλό κατά την γνώμη μου. Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2019 από AntiCambeR
AntiCambeR Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Στις 30/1/2019 στις 9:34 ΜΜ, AggelosTz είπε Ευχαριστώ πολύ. Την εγκατέστησα όλα φαίνεται να είναι νορμάλ. Γνωρίζετε αν μπορεί να μπει η Google Cam στο κινητό; Στις 31/01 μου ήρθε και 3ο security patch,η έκδοση 47.2.A.6.30 Εσένα ήρθε;
AggelosTz Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, AntiCambeR είπε Στις 31/01 μου ήρθε και 3ο security patch,η έκδοση 47.2.A.6.30 Εσένα ήρθε; Ναι κανονικά. Αυτήν την έκδοση έχω και εγώ. Άσχετο αλλά δεν Περίμενα να είναι τόσο καλό κινητό γενικά. Και στα 229€ που παίζει ακόμα αξίζει με το παραπάνω. Ελπίζω μελλοντικά να πάρει και την επόμενη έκδοση αντροιντ.
AntiCambeR Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, AggelosTz είπε Ναι κανονικά. Αυτήν την έκδοση έχω και εγώ. Άσχετο αλλά δεν Περίμενα να είναι τόσο καλό κινητό γενικά. Και στα 229€ που παίζει ακόμα αξίζει με το παραπάνω. Ελπίζω μελλοντικά να πάρει και την επόμενη έκδοση αντροιντ. Βγήκε με την 8 οπότε πιθανότατα θα πάρει και την 10 νωρίς όπως και την 9.Σε αντίθεση με πολύ ακριβότερα κινητά πχ S9 που πήραν αργότερα την 9,είναι θέμα κατασκευαστή. Στο software support έως τώρα τουλάχιστον έχει καλύτερη υποστήριξη πχ με το Nokia 8 που είναι stock android.Το Nokia 8 έχει bugs και δεν βελτίωσαν την κάμερα. Εχεις ασχοληθεί με το slow motion video να δείς τι κάνει;Είναι φοβερό,συν οτι απο 720p αναβαθμίστηκε σε 1080p.Θα τσεκάρω 1 βίντεο στο PC να σιγουρευτώ γιατί στο κινητό δεν το αναφέρει στις λεπτομέρειες. Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου 2019 από AntiCambeR
AggelosTz Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Στις 9/2/2019 στις 5:24 ΠΜ, AntiCambeR είπε Βγήκε με την 8 οπότε πιθανότατα θα πάρει και την 10 νωρίς όπως και την 9.Σε αντίθεση με πολύ ακριβότερα κινητά πχ S9 που πήραν αργότερα την 9,είναι θέμα κατασκευαστή. Στο software support έως τώρα τουλάχιστον έχει καλύτερη υποστήριξη πχ με το Nokia 8 που είναι stock android.Το Nokia 8 έχει bugs και δεν βελτίωσαν την κάμερα. Εχεις ασχοληθεί με το slow motion video να δείς τι κάνει;Είναι φοβερό,συν οτι απο 720p αναβαθμίστηκε σε 1080p.Θα τσεκάρω 1 βίντεο στο PC να σιγουρευτώ γιατί στο κινητό δεν το αναφέρει στις λεπτομέρειες. Με το slow motion δεν ασχολήθηκα πολύ. Που ωραίο σαν feature και δίνει ένα bonus στο κινητό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα