Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://pcrama.gr/e-shop/hp-dc7900-tower-intel-core2duo-e5300-2.60-ghz-3gb-250gb-dvd-usb-kb-mouse-windows-10-.html#.XFC6vc2E6M8

Spoiler

Τωρα τελευταια σκεφτομαι να παρω αυτον το υπολογιστη απο pcrama αξιζει?

Το θελω απλα για αρχη και σιγα σιγα να τον αναβαθμισω ομως ειναι αξιοπιστος?

Επεξ/σία από Nouliz
Δημοσ.

Το pcrama πουλάει refurbished (δλδ ανακατασκευασμένα, ότι κι αν σημαίνει αυτό) pc και laptop που είναι συνήθως από τράπεζες και υπηρεσίες. Δίνει και 2 χρόνια εγγύηση απ' ότι βλέπω.

Οπότε αν θέλεις κάτι απλό και φθηνό και δεν σε πειράζει που είναι used τότε είναι μια καλή λύση.

Το λινκ όντως δε βγάζει πουθενά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γιατι δεν μπορω να κανω τιποτα με το link το pc ειναι το hp dc7900 tower με πληκτρολογιο και ποντικι και επισης πειρα τηλ να ρωτησω σχετικα με αυτο και μου ειπαν δεν ειναι μεταχειρισμενο και οι άνθρωποι μου φανηκαν μια χαρα τωρα το παραγγειλα θα δειξει

Επεξ/σία από Nouliz
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, micos000 είπε

Αυτό είναι; -> https://pcrama.gr/e-shop/hp-dc7900-tower-intel-core2duo-e5300-2.60-ghz-3gb-250gb-dvd-usb-kb-mouse-windows-10-7.html#.XFC6vc2E6M8

Γιατί δεν μπορεί να πάρεις το λινκ; Ανοίγεις τη σελίδα και αντιγράφεις το λινκ από τη γραμμή διεύθυνσης.

Αυτο ειχα κανει αλλα πριν δεν δουλεψε τωρα το εκανα ξανα και δουλεψε.Btw ναι αυτος ειναι

Επεξ/σία από Nouliz
Δημοσ.
Στις 29/1/2019 στις 7:53 ΠΜ, Nouliz είπε

Το θελω απλα για αρχη και σιγα σιγα να τον αναβαθμισω ομως ειναι αξιοπιστος?

Τί να αναβαθμίσεις σε μηχάνημα που κοντεύει δεκαετία ;;;
Επιπλέον, αυτό που κοιτάς υποστηρίζει μόνο SATA2 και πέρνει DDR2 μνήμες που είναι μεν ξεφτίλα οι τιμές τους αλλά δεν αξίζει τον κόπο από άποψη επιδόσεων.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μη το παρεις καν μιας και θα πεταξεις τα οσα χρηματα δωσεις, επειδη θα ξενερωσεις μολις δεις οτι θα σερφαρεις με δυσκολια.

Επεξ/σία από M@dB0x
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, M@dB0x είπε

1 ώρα πριν, M@dB0x είπε

Ξερω και εχω ακουσει οτι τα laptop τους ειναι χαλια και καποια pc lenovo και αλλα αλλα ξερω οτι δεν θα ειναι ο υπολογιστης τουμπανο με το παρω.

Επεξ/σία από Nouliz
Δημοσ.
1 ώρα πριν, M@dB0x είπε

Μη το παρεις καν μιας και θα πεταξεις τα οσα χρηματα δωσεις, επειδη θα ξενερωσεις μολις δεις οτι θα σερφαρεις με δυσκολια.

Έχεις δουλέψει καθόλου σε τέτοια μηχανήματα; Έχω ένα dell sff με c2d Ε8500 (είχε το 5300 αλλά τον άλλαξα) και 4gb ddr2. Του έβαλα έναν φθηνό ssd 250gb των 30€ και με 10άρια πάνω πάει πάρα πολύ καλά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...