Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα σε όλους σας, κι όμως φαίνεται πως μια κάρτα μνήμης ( micro SD) δημιούργησε πρόβλημα στην λειτουργία του κινητού μου, κάτι που δεν γνώριζα ως τώρα. 

Μία ολοκαίνουρια Kingston κατάφερε να δημιουργήσει θέματα στο digitizer της συσκευής, κάνοντας το να παγώνει σε συγκεκριμένα σημεία και να μην ακούει σαν να είναι χαλασμένο η τουλάχιστον εκεί αποδίδεται ως τώρα χωρίς να αποκλείεται κάτι άλλο. 

Φυσικά είναι απαραίτητο να χρησιμοποιήσω πάλι μια κάρτα, οπότε οποιαδήποτε γνώση έχετε πάνω στο θέμα θα φανεί πολύ μα πολύ χρήσιμη, αφού δεν γνωρίζω ποια θα μπορούσε να λειτουργήσει χωρίς προβλήματα. 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον χρόνο σας. 

Η συσκευή είναι ένα Xperia XA1 ultra, το οποίο λειτουργεί άψογα πλέον μετά την αφαίρεση της κάρτας. Κάτι παρόμοιο μου είπαν ότι μπορεί να δημιουργήσει ακόμη και η κάρτα SIM, την οποία δεν άλλαξα αφού είναι καινούργια, δύο μηνών από αλλαγή τηλ αριθμού και παροχου. 

Επεξ/σία από babisskg
Δημοσ.

Αυτό όντως ισχύει και δεν είναι μόνο αυτό το πρόβλημα αλλά και πολλά άλλα.

Δεν ξέρω πόσοι χωρητικότητα θες αλλά κοίτα μόνο Samsung Evo που είναι εγγύηση.

https://www.skroutz.gr/c/45/memory-cards.html?keyphrase=samsung+evo+sd+card&order_by=pricevat&order_dir=asc

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, saruman123 είπε

Αυτό όντως ισχύει και δεν είναι μόνο αυτό το πρόβλημα αλλά και πολλά άλλα.

Δεν ξέρω πόσοι χωρητικότητα θες αλλά κοίτα μόνο Samsung Evo που είναι εγγύηση.

https://www.skroutz.gr/c/45/memory-cards.html?keyphrase=samsung+evo+sd+card&order_by=pricevat&order_dir=asc

Ευχαριστώ για την ανταπόκριση, θα έχω κατά νου την συγκεκριμένη μόλις βέβαια βρω άκρη. Η συσκευή ακόμη και χωρίς κάρτα μνήμης αλλά και σε safe Mode, εξακολουθεί να παρουσιάζει το ίδιο θέμα δλδ κατεβάζοντας την μπάρα ειδοποιήσεων, όχι μέχρι κάτω, κάποιες αρκετές φορές, δεν υπακούει σε εντολές, παγώνει στο οριζόντιο επίπεδο, παρόλο που έχει μια ολοκαίνουρια οθόνη καθώς και μια ολοκαίνουρια πλακέτα εσωτερικά, αλλαγμένα όλα από την επίσημη αντιπροσωπεία, προς τιμήν τους. 

Έχω δοκιμάσει τις προτεινόμενες λύσεις από μέρους τους, όμως ακόμη τίποτα. Σε safe Mode και χωρίς κάρτα μνήμης η μπάρα εξακολουθεί αρκετές φορές να μην υπακούει πχ θέλεις να ανοίξεις το WiFi η τα δεδομένα κινητής. 

Σε safe mode δεν μπορεί να υφίσταται conflict με κάποια από τις εγκατεστημενες εφαρμογές, οι οποίες είναι λίγες τον αριθμό και όλες από το playstore. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...