green gordon Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Έβαλα vdsl vodafone.Στα speedtests σε κινητά δείχνει όντως από 42-49 στην κονσόλα max 17.ξερω ότι δεν μετράει σωστά το ps4 αλλά το καταλαβαίνω κ online ότι στα ίδια παίζω. Η μέτρηση γίνεται δίπλα κονσόλα και τηλέφωνα.Το ρούτερ ασύρματα συνδέεται σε όλα είναι φάτσα 7-8 από κονσόλα με Ελαχιστο τοίχο ενδιάμεσα. Τα φώτα σας...
fytotech Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 3 ώρες πριν, green gordon είπε Έβαλα vdsl vodafone.Στα speedtests σε κινητά δείχνει όντως από 42-49 στην κονσόλα max 17.ξερω ότι δεν μετράει σωστά το ps4 αλλά το καταλαβαίνω κ online ότι στα ίδια παίζω. Η μέτρηση γίνεται δίπλα κονσόλα και τηλέφωνα.Το ρούτερ ασύρματα συνδέεται σε όλα είναι φάτσα 7-8 από κονσόλα με Ελαχιστο τοίχο ενδιάμεσα. Τα φώτα σας... Το WiFi του PS4 είναι για κλωτσιές. Πάρε Powerline. 1
green gordon Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Έχω ένα tp link repeater σκέφτομαι να το βάλω πίσω από την κονσόλα ωστόσο πιστεύω ότι κάτι πρέπει να πειράξω εγώ στις ρυθμίσεις. Τώρα μέτρησα πάλι.Τηλεφωνο 45 ps4 10. Είναι δυνατόν ?
jon_pallis Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Μονο wired σύνδεση. Οτιδήποτε αλλο ειναι ΓΤΠ 1
mikele13- Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Στις 29/1/2019 στις 12:28 ΜΜ, green gordon είπε Έχω ένα tp link repeater σκέφτομαι να το βάλω πίσω από την κονσόλα ωστόσο πιστεύω ότι κάτι πρέπει να πειράξω εγώ στις ρυθμίσεις. Τώρα μέτρησα πάλι.Τηλεφωνο 45 ps4 10. Είναι δυνατόν ? Κι όμως είναι... Το ps4 τρώει αρκετό bandwidth. Μόνο ενσύρματο θα έχεις βελτίωση.
green gordon Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Ok παίδες.Ευχαριστω πολύ για τις απαντήσεις. Άρα πάω για powerline τώρα λόγω θέσης του ps4 στο σπίτι. Υπάρχει περίπτωση να μπλέξω και να δώσω τσάμπα το 50ευρο?Εννοώ υπάρχουν περιπτώσεις που δεν παίζει το powerline? Μιλάμε για διαμέρισμα 40 ετών.Μεταξυ των δύο adaptor μεσολαβεί ο πίνακας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα