Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σκοπεύω τις επόμενες μέρες να αγοράσω μια οικονομική τηλεόραση 32'' εως 150€ χωρίς να έχω τρελές απαιτησεις για HD, 4Κ κτλ. Μόνο να έχει καλή εικόνα.

Διαβάζω τα θέματα που ανοίγονται και παρατηρώ οτι πάρα πολλές τηλεοράσεις (επώνυμες και μη) έχουν προβλήματα, κατι που δεν ήταν τόσο συχνό παλιότερα. Ετσι νομίζω τουλάχιστον.

Άλλες αναφέρεται οτι έχουν πρόβλημα με τον ήχο, άλλες με το ίντερνετ, σε άλλες ακούγονται θόρυβοι, χάνουν τα κανάλια απο τις μνήμες κτλ...

Αυτό που ήθελα να ρωτήσω είναι μήπως αυτό έχει να κάνει με το ότι οι τηλεοράσεις πλέον έχουν γίνει πολύπλοκες με τα android λειτουργικά, ενσωματωμένοι δορυφορικοί δέκτες και γενικώς όσο εξελίσσονται γίνονται πιο πολύ ζημιάρες;

Μήπως μια απλή τηλεόραση που δεν έχει ολα αυτά είναι πιο δύσκολο να σου βγάλει κάποιο πρόβλημα ή όλα είναι θέμα τύχης;

Επεξ/σία από thant
Δημοσ.

Η αλήθεια είναι πως επειδή και εγώ βρίσκομαι σε έρευνα αγοράς τηλεόρασης, έχω δοκιμάσει 2 μέχρι στιγμής(samsung) και ήταν ελαττωματικές. Γενικότερα, όσο περισσότερες λειτουργίες - features έχει ένα προϊόν, όσο πιο "πολύπλοκο" είναι,  τόσο περισσότερα ελαττώματα - προβλήματα εμφανίζει, βεβαίως υπάρχουν και εξαιρέσεις. 

Εάν θέλεις να έχει καλή εικόνα και να είναι και 32'', καλύτερα να ανέβεις στα 200+ ευρώ, εάν βέβαια σκοπεύεις να βλέπεις ταινίες κλπ.

• Like 1
Δημοσ.

Γνώμη μου είναι ότι στατιστικά , όλα τα μοντέλα έχουν αστοχίες. Τα καταστήματα έχουν το "πρόβλημα" με τις επιστροφές/εγγυήσεις. 

Εαν δεν έχεις μεγάλες απαιτήσεις θα σου πρότεινα LG. Και καλές και φτηνές

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, TzortzisJosh είπε

Η αλήθεια είναι πως επειδή και εγώ βρίσκομαι σε έρευνα αγοράς τηλεόρασης, έχω δοκιμάσει 2 μέχρι στιγμής(samsung) και ήταν ελαττωματικές. Γενικότερα, όσο περισσότερες λειτουργίες - features έχει ένα προϊόν, όσο πιο "πολύπλοκο" είναι,  τόσο περισσότερα ελαττώματα - προβλήματα εμφανίζει, βεβαίως υπάρχουν και εξαιρέσεις. 

Εάν θέλεις να έχει καλή εικόνα και να είναι και 32'', καλύτερα να ανέβεις στα 200+ ευρώ, εάν βέβαια σκοπεύεις να βλέπεις ταινίες κλπ.

Αυτό φαντάζομαι και γω. Οι σύγχρονες τηλεοράσεις πλέον έχουν ξεφύγει, με οτι αυτο συνεπάγεται για την σωστή λειτουργία τους.

Δεν βλέπω ταινίες. Τη δεδομένη στιγμή δεν μπορώ να διαθέσω πάνω απο 150-160. Απλα με τόσα που διαβάζω μπήκα στην σκέψη αν αξίζει να πάρω την πιο φθηνή σμαρτ ή να αγοράσω μια απλή tv που να την συνδέσω με ένα tv box. Απο αυτά που καταλαβαίνω μάλλον καλύτερα το δεύτερο.

15 λεπτά πριν, sstratos είπε

Γνώμη μου είναι ότι στατιστικά , όλα τα μοντέλα έχουν αστοχίες. Τα καταστήματα έχουν το "πρόβλημα" με τις επιστροφές/εγγυήσεις. 

Εαν δεν έχεις μεγάλες απαιτήσεις θα σου πρότεινα LG. Και καλές και φτηνές

Φθηνές και LG; σχετικά ειναι ολα. Αμα πέσουμε σε ιντσες μπορεί.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...