TzortzisJosh Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Χαίρετε, για μια ακόμη φορά ζητώ τα φώτα σας. Όταν έχω το αυτοκίνητο παρκαρισμένο για αρκετή ώρα, συνήθως για μία μέρα, και μπαίνω, βάζω μπρος, κατεβάζω χειρόφρενο, πάω να κάνω όπισθεν κανονικά όμως το αμάξι "μαγκώνει" λες και έχω το χειρόφρενο ανεβασμένο ώσπου κάνει ένα "κράκ", πατώντας λίγο παραπάνω γκάζι και μετά αρχίζει να κάνει πίσω. Γνωρίζει κανείς τι μπορεί να φταίει;
TechnoState Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 ... λογικά δεν κουμπώνει ακριβώς στη φωλιά το γρανάζι της όπισθεν. Στο κάνει πάντα αυτό? Εμένα όχι, όποτε καταλαβαίνω ότι θα το κάνει (πλέον είναι εύκολο, χωρίς να αφήσω καθόλου συμπλέκτη παρά ελάχιστα) βάζω πρώτη μετά ξανά όπισθεν κ την παίρνει κανονικά.
TzortzisJosh Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, TechnoState είπε ... λογικά δεν κουμπώνει ακριβώς στη φωλιά το γρανάζι της όπισθεν. Στο κάνει πάντα αυτό? Εμένα όχι, όποτε καταλαβαίνω ότι θα το κάνει (πλέον είναι εύκολο, χωρίς να αφήσω καθόλου συμπλέκτη παρά ελάχιστα) βάζω πρώτη μετά ξανά όπισθεν κ την παίρνει κανονικά. Την ταχύτητα την παίρνει κανονικά. Απλά αφού έχει μπει όπισθεν, πάω να κάνω πίσω και είναι σαν να "έχουν κολλήσει οι δισκόπλακες", οπότε το αμάξι "κάθεται" ελαφρώς σαν να έχω χειρόφρενο, κάνει ένα κρακ και μετά ελευθερώνεται και πάει πίσω. Δεν το κάνει πάντα
charilaos Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Είσαι σε κλίση; Μήπως μπαίνει το hill assist;
TzortzisJosh Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Μόλις τώρα, charilaos είπε Είσαι σε κλίση; Μήπως μπαίνει το hill assist; Όχι, δεν έχει Hill assist, και είναι και σε ευθεία
TechnoState Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 ...ναι κ μένα, στο κιβώτιο (λεβιές) τερματίζει (κουμπώνει) μόλις πάω να αφήσω συμπλέκτη ακούω ενα γρυλισμα κ αυτοκίνητο δεν κινείται. Δεν έχω ρωτήσει μηχανικό ακόμα (το ξεχνάω συνεχώς)... είχα διαβάσει την παραπάνω λύση στο club της Φορντ .uk το δοκίμασα, δούλεψε κ απο τότε... όταν συμβαίνει η αντίδραση μου είναι εντελώς μηχανική
TzortzisJosh Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Μόλις τώρα, spyros007 είπε Τα πισω φρενα κολανε,ταμπουρα εχεις? τι εστί ταμπουρα;
TechnoState Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) .... ώπα μισό, είπες ... κολλήσει οι δισκοπλακες... μήπως έχει πισωκίνητο? Μέσα σε μια μέρα να κολλήσουν τα ταμπούρα??? Επεξ/σία 28 Ιανουαρίου 2019 από TechnoState
spyros007 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 δαγκανες προβληματικες συχνο φαινομενο στα φορντ
TzortzisJosh Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, TechnoState είπε .... ώπα μισό, είπες ... κολλήσει οι δισκοπλακες... μήπως έχει πισωκίνητο? Μέσα σε μια μέρα να κολλήσουν τα ταμπούρα??? Όχι δεν είναι πισωκίνητο, είναι Peugeot 208 του 16 μοντέλο. Δεν γνωρίζω και πολλά από αυτοκίνητα, οπότε ταμπουρα κλπ, δεν ξέρω σε τι απευθύνονται
TechnoState Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 .... ρίξε μια ματιά Ο συγκεκριμένος είναι άριστος γνώστης του αντικειμένου
TzortzisJosh Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Μόλις τώρα, TechnoState είπε .... ρίξε μια ματιά Ο συγκεκριμένος είναι άριστος γνώστης του αντικειμένου 30 Λεπτά βίντεο; Χαχα, άστο μεθαύριο θα πάει συνεργείο . Ευχαριστώ για την βοήθεια
di maria kun Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Στο κάνει γενικά η μηπως Πήγες προσφατα το αμάξι για πλύσιμο και μετά
TzortzisJosh Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 10 λεπτά πριν, di maria kun είπε Στο κάνει γενικά η μηπως Πήγες προσφατα το αμάξι για πλύσιμο και μετά Για πλύσιμο δεν το πήγα, ωστόσο βρέχει αρκετά τις τελευταίες ημέρες Θεσσαλονίκη και παρατήρησα πως το έκανε 1-2 φορές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα