Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλησπέρα 

θα ήθελα τις απόψεις σας για το ποια φωτογραφική να διαλέξω 

είμαι ανάμεσα στην sony a7iii με φακό Sony FE 24-70mm F2.8 GM και στην canon 5d iv με φακό Canon EF 24-70mm f/2.8L USM II

η κάμερα θα έχει κυρία χρίση την φωτογραφία

και τα δυο σετ τα βρίσκω περίπου στις 3000€ από εξωτερικό

δεν έχω κάποιο φακό από προηγούμενη μηχανή

Επεξ/σία από giopapaioannou
Δημοσ.

Αν κοιτάζεις προς mirrorless μέσα στο budget σου είναι και η Nikon Z 6 (με τον 24-70 f/4 S + αντάπτορα F mount στο σκρουτζ 2700 από φωτογραφικό κατάστημα). Η σειρά S φακών της Nikon λέγεται ότι είναι αντίστοιχη των Canon L.

Δημοσ.

Αυτό όμως που δεν κατάλαβα , φυσικά δεν είστε υποχρεωμένος να απαντήσετε , είναι τι σας οδήγησε σε μια τέτοια απόφαση μεταξύ δύο τόσο διαφορετικών μηχανών .

Δημοσ.

Η Canon είναι αρκετά πιο μεγάλη σε φυσικές διαστάσεις και βάρος.

Αν είστε πρωτάρης και δεν πρόκειται να επεξεργάζεστε την κάθε φώτο ως προς τα χρώματα, η Canon μάλλον θα ικανοποιήσει περισσότερο.

Αλλά θα έλεγα να πάτε στην EOS R με τον αντίστοιχο φακό που παρά το ότι ακούγεται είναι το επόμενο βήμα.

Για ερασιτεχνική χρήση ειδικά νομίζω το βάρος πρέπει να το λάβετε σοβαρά υπ'όψιν...

Δημοσ.
2 ώρες πριν, nickolas είπε

Η Canon είναι αρκετά πιο μεγάλη σε φυσικές διαστάσεις και βάρος.

Αν είστε πρωτάρης και δεν πρόκειται να επεξεργάζεστε την κάθε φώτο ως προς τα χρώματα, η Canon μάλλον θα ικανοποιήσει περισσότερο.

Αλλά θα έλεγα να πάτε στην EOS R με τον αντίστοιχο φακό που παρά το ότι ακούγεται είναι το επόμενο βήμα.

Για ερασιτεχνική χρήση ειδικά νομίζω το βάρος πρέπει να το λάβετε σοβαρά υπ'όψιν...

Ειναι αρκετα μαπα ομως η R

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...