giopapaioannou Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) καλησπέρα θα ήθελα τις απόψεις σας για το ποια φωτογραφική να διαλέξω είμαι ανάμεσα στην sony a7iii με φακό Sony FE 24-70mm F2.8 GM και στην canon 5d iv με φακό Canon EF 24-70mm f/2.8L USM II η κάμερα θα έχει κυρία χρίση την φωτογραφία και τα δυο σετ τα βρίσκω περίπου στις 3000€ από εξωτερικό δεν έχω κάποιο φακό από προηγούμενη μηχανή Επεξ/σία 28 Ιανουαρίου 2019 από giopapaioannou Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
babisskg Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Kodak ???????? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giopapaioannou Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 16 λεπτά πριν, babisskg είπε Kodak ???????? Λάθος διορθώθηκε ..thanks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
babisskg Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 17 λεπτά πριν, giopapaioannou είπε Λάθος διορθώθηκε ..thanks Το είπα περισσότερο μήπως και έχω χάσει κάτι ........ LoL ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noc Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Αν κοιτάζεις προς mirrorless μέσα στο budget σου είναι και η Nikon Z 6 (με τον 24-70 f/4 S + αντάπτορα F mount στο σκρουτζ 2700 από φωτογραφικό κατάστημα). Η σειρά S φακών της Nikon λέγεται ότι είναι αντίστοιχη των Canon L. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
babisskg Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Αυτό όμως που δεν κατάλαβα , φυσικά δεν είστε υποχρεωμένος να απαντήσετε , είναι τι σας οδήγησε σε μια τέτοια απόφαση μεταξύ δύο τόσο διαφορετικών μηχανών . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickolas Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Η Canon είναι αρκετά πιο μεγάλη σε φυσικές διαστάσεις και βάρος. Αν είστε πρωτάρης και δεν πρόκειται να επεξεργάζεστε την κάθε φώτο ως προς τα χρώματα, η Canon μάλλον θα ικανοποιήσει περισσότερο. Αλλά θα έλεγα να πάτε στην EOS R με τον αντίστοιχο φακό που παρά το ότι ακούγεται είναι το επόμενο βήμα. Για ερασιτεχνική χρήση ειδικά νομίζω το βάρος πρέπει να το λάβετε σοβαρά υπ'όψιν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 2 ώρες πριν, nickolas είπε Η Canon είναι αρκετά πιο μεγάλη σε φυσικές διαστάσεις και βάρος. Αν είστε πρωτάρης και δεν πρόκειται να επεξεργάζεστε την κάθε φώτο ως προς τα χρώματα, η Canon μάλλον θα ικανοποιήσει περισσότερο. Αλλά θα έλεγα να πάτε στην EOS R με τον αντίστοιχο φακό που παρά το ότι ακούγεται είναι το επόμενο βήμα. Για ερασιτεχνική χρήση ειδικά νομίζω το βάρος πρέπει να το λάβετε σοβαρά υπ'όψιν... Ειναι αρκετα μαπα ομως η R Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα