louben Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Παιδια μια ερωτηση. Εχω ενα αρχειο pdf μ εενσωματωμενη μια φωτο με οριζοντιο προσανατολισμο. Μπορει να μου πει καποιος πως μπορω να αλλαξω προσανατολισμο στη φωτο (οχι στο εγγραφο)και να την κανω ν ατο καλυψει ολο (το εγγραφο).
XPHSTOS_ Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Αν έχεις την Pro έκδοση του Acrobat Reader μπορείς να το κάνεις αυτό.
dark Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Η πιο απλή λύση είναι να το πάρεις snapshot σαν εικόνα. Το βάζεις στη ζωγραφική το γυρίζεις όπως θες και μετά το ξανακάνεις Pdf
louben Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 10 ώρες πριν, XPHSTOS_ είπε Αν έχεις την Pro έκδοση του Acrobat Reader μπορείς να το κάνεις αυτό. Δυστυχως δεν την εχω και ουτε μπορω να την αποκτησω αφου λειτουργω στον υπολογιστη της δουλειας. 10 ώρες πριν, dark είπε Η πιο απλή λύση είναι να το πάρεις snapshot σαν εικόνα. Το βάζεις στη ζωγραφική το γυρίζεις όπως θες και μετά το ξανακάνεις Pdf Πως το κανω αυτο;
dark Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Ανοίγεις το Pdf με foxit reader πατάς snapshot click στο έγγραφο και paste στη ζωγραφική 1
louben Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, dark είπε Ανοίγεις το Pdf με foxit reader πατάς snapshot click στο έγγραφο και paste στη ζωγραφική ευχαριστω φιλε δουλεψε................ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα