Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας, έχω μια ταινία 1080p σε Usb στικάκι, όταν την βάζω σε 55' ιντσών τηλεόραση κόβεται η ταινία πάνω και κάτω ,υπάρχει κάποιος τρόπος να την βλέπω σε full screen χωρίς να παραμορφωθεί η εικόνα?

(Οι ταινίες 720p παίζουν σε full screen.)

Ευχαριστώ

Δημοσ.
Στις 28/1/2019 στις 8:11 ΜΜ, Tory Lanez είπε

Καλησπέρα σας, έχω μια ταινία 1080p σε Usb στικάκι, όταν την βάζω σε 55' ιντσών τηλεόραση κόβεται η ταινία πάνω και κάτω ,υπάρχει κάποιος τρόπος να την βλέπω σε full screen χωρίς να παραμορφωθεί η εικόνα?

(Οι ταινίες 720p παίζουν σε full screen.)

Ευχαριστώ

Η ταινία μάλλον δεν είναι ακριβώς 1080p. Έχω δει αρκετές στο kodi που έχουν παραπλήσια ανάλυση, π.χ. 1920x900 και παίζουν με μπάρες πάνω και κάτω. Δε νομίζω να γίνεται ζουμ χωρίς να χάσεις εικόνα ή χωρίς παραμόρφωση.

Δημοσ.

εχεις απολυτο δικιο μολις τωρα το ειδα οτι ειναι 1920x800 καποιες ταινιες. Δηλαδη αυτος ειναι ο λογος που γινεται αυτο?Δεν ξερω πολλα απο αυτα και νομιζα γινεται επειδη η τηλεοραση ειναι μεγαλη και εχει μεγαλη αναλυση!

Δημοσ.

Αν δεις τις ταινίες που αναπαράγονται με αυτό τον τρόπο, πρέπει να είναι όλες 1920 x κάτι λιγότερο από 1080.

Δεν είναι τυχαίο, δεν βγαίνουν τα νούμερα.

Δημοσ.

ναι φιλε μου το ειδα..ευχαριστω πολυ..θα προσπαθησω να δω ταινια με μεγαλυτερη αναλυση..αν και σε αυτες τις ταινιες που εγραφαν κατι περιεργα (οπως Atmos) ειχα θεματα στον ηχο..δεν τον υποστηριζε..και ειναι περιεργο γιατι τα βλεπω μεσω Home cinema.

Δημοσ.

Η ταινια εχει μια χαρα σωστη αναλυση.

δεν εχουν ολες οι ταινιες αναλογια 16:9.

Πρεπει να το αποδεχτεις αυτο.

Επισης πηρες 4κ τηλεοραση και κατεβαζεις σαπιλες ποιοτητες?🙄

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
21 ώρες πριν, Ntinaras είπε

Η ταινια εχει μια χαρα σωστη αναλυση.

δεν εχουν ολες οι ταινιες αναλογια 16:9.

Πρεπει να το αποδεχτεις αυτο.

Επισης πηρες 4κ τηλεοραση και κατεβαζεις σαπιλες ποιοτητες?🙄

Δείξε μου 4κ ποιότητα σε κάποια καινούργια ταινία...     

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Ntinaras είπε

Γενικα δεν εχει νοημα να σκας χιλιαδες ευρω για εξοπλισμο , και στο τελος να κατεβαζεις dvdrip σαπιλες των 600mb

Συμφωνώ σε αυτό… αλλά αν θέλεις πολύ καινούργιους τίτλους, δεν προλαβαίνουν να βγουν σε πολύ καλή ποιότητα…

1 ώρα πριν, Tory Lanez είπε

Εχεις δικιο γιαυτο. Τι μου προτεινεις να κανω? η ταινια 4K που εστειλες ειναι 70 gb.  

Ε και; θα την κατεβάσεις και θα την απόλαυσης (την ποιότητα, γιατί την ταινία αμφιβάλω)

• Like 1
Δημοσ.

Τις ταινίες αυτές αν τις παίξεις από τον δίσκο δεν θα υπάρχει πρόβλημα έτσι;

Επίσης μία άλλη απορία, netflix η μαξ ποιότητα είναι όταν λέει στις πληροφορίες 2160;

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Tory Lanez είπε

Εχεις δικιο γιαυτο. Τι μου προτεινεις να κανω? η ταινια 4K που εστειλες ειναι 70 gb.  

Ε και τι περιμενεις να ειναι? 100MB?

1 ώρα πριν, bromiaris είπε

Συμφωνώ σε αυτό… αλλά αν θέλεις πολύ καινούργιους τίτλους, δεν προλαβαίνουν να βγουν σε πολύ καλή ποιότητα…

Μια χαρα κατεβαινουν, εκτος κι αν θες να δεις καμερα μεσα στο σινεμα.

Ε τοτε πηγαινε σινεμα καλυτερα.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, theo93 είπε

Τις ταινίες αυτές αν τις παίξεις από τον δίσκο δεν θα υπάρχει πρόβλημα έτσι;

Τι πρόβλημα θα μπορούσε να υπάρχει;

1 ώρα πριν, theo93 είπε

netflix η μαξ ποιότητα είναι όταν λέει στις πληροφορίες 2160;

Ναι

3840 x 2160 = UHD

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...