Lilkitty Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Εγώ λέω ότι η οθόνη σου είναι μια χαρα. Κανε το εξής τεστ: δες αν μπορείς να παίζεις για 2 ώρες συνεχόμενα pabg χωρίς να σε ενοχλήσει τίποτα. Ναι μπορείς στο λέω εγώ! 😹😹😹 1
astral7 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 5 λεπτά πριν, Lilkitty είπε Εγώ λέω ότι η οθόνη σου είναι μια χαρα. Κανε το εξής τεστ: δες αν μπορείς να παίζεις για 2 ώρες συνεχόμενα pabg χωρίς να σε ενοχλήσει τίποτα. Ναι μπορείς στο λέω εγώ! 😹😹😹 Αυτό ακριβώς κάνω τώρα χαχαχα ειδικά στο pubg δεν καταλαβαίνω τίποτα από backlight bleeding.
raziel13epsilon Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Θελω εδώ και καιρο να παρω μια οθονη 144hz Και οποιο μοντελο να διαλέξω από VA ή ΝΤ πανελ , όλα εχουν πιθανοτητα για bleeding και glow. Μερικα μοντελα όπως της ASUS εχουν και τρελο frame skipping. Ισως αργοτερα που τα IPS Panel στα 144hz με χαμηλο MS γινουν πιο οικονομικα. Το να πετυχεις καλο μόνιτορ χωρις πρόβλημα είναι και θεμα τυχης. Να σου κατσει χωρις πρόβλημα.
Arkin Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Το quality control κακα τα ψεμματα δεν ειναι και οτι καλυτερο. Αλλα εδω περνεις 3000 τηλεοραση και εχει clouding η με τις oled burn in τι ψαχνουμε. Αντε να κανεις doa ομως αμα εισαι απο επαρχια. Ρισκο μεγαλο.
Zergoulini Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Το backlight Bleed ειναι λιγο λοταρια. Απο την εμπειρια μου μπορω να πω οτι οι VA εχουν λιγοτερο backlight bleed απο IPS. Απλα οι VA ασπριζουν οταν τις κοιτας πλαγια. Υ.Γ. Η αγορα οθονης ειναι σαν τη γυναικα. Αν σου κατσει καλο κομματι το κρατας για παντα Επεξ/σία 12 Φεβρουαρίου 2019 από Zergoulini
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα