astral7 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Καλησπέρα, Πριν 2 μέρες έφτασε η οθόνη που είχα παραγγείλει, μια viewsonic VX2458-C-mhd από το αμαζον. Γενικά η οθόνη είναι άψογη χωρίς κανένα καμένο πιξελ ούτε frame skipping. Το θέμα μου είναι ότι Διακρίνω backlight bleeding στην πάνω δεξιά γωνία. Όταν παίζω games ειδικά σαν το pubg δεν Διακρίνω τίποτα, εκεί που το Διακρίνω είναι σε ταινίες με σκοτεινές σκηνές και σε παιχνίδια με πολύ σκοτεινά σημεία αλλά και πάλι όχι τόσο πολύ απλά πάει το μάτι μου εκεί επειδή ξέρω ότι υπάρχει. Παρακάτω σας παραθέτω μια φωτογραφία με φωτεινότητα περίπου 30%. https://imgur.com/P4lRDCb Πιστεύετε ότι είναι αποδεκτό σε τόσο βαθμό ή να την επιστρέψω? Εγώ να την επιστρέψω αλλά φοβάμαι μην έρθει άλλη με χειρότερο backlight bleeding. Ευχαριστω για τον χρόνο σας.
Sheogorath Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 5 λεπτά πριν, astral7 είπε Καλησπέρα, Πριν 2 μέρες έφτασε η οθόνη που είχα παραγγείλει, μια viewsonic VX2458-C-mhd από το αμαζον. Γενικά η οθόνη είναι άψογη χωρίς κανένα καμένο πιξελ ούτε frame skipping. Το θέμα μου είναι ότι Διακρίνω backlight bleeding στην πάνω δεξιά γωνία. Όταν παίζω games ειδικά σαν το pubg δεν Διακρίνω τίποτα, εκεί που το Διακρίνω είναι σε ταινίες με σκοτεινές σκηνές και σε παιχνίδια με πολύ σκοτεινά σημεία αλλά και πάλι όχι τόσο πολύ απλά πάει το μάτι μου εκεί επειδή ξέρω ότι υπάρχει. Παρακάτω σας παραθέτω μια φωτογραφία με φωτεινότητα περίπου 30%. https://imgur.com/P4lRDCb Πιστεύετε ότι είναι αποδεκτό σε τόσο βαθμό ή να την επιστρέψω? Εγώ να την επιστρέψω αλλά φοβάμαι μην έρθει άλλη με χειρότερο backlight bleeding. Ευχαριστω για τον χρόνο σας. Καλησπέρα, μια χαρά το βλέπω, δεδομένης της τεχνολογίας. 2
Liapisftw Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Μια χαρά είναι. Απειροελάχιστο το bleed τουλάχιστον από αυτό που βλέπω στην φωτογραφία. Κατά την γνώμη μου το κρατάς, είναι μια χαρά. 1
Fotia Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Το πρόβλημα όμως είναι μην κάνει και σε άλλα σημεία αργότερα.Τι γίνεται και με την εγγύηση τότε.
astral7 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Sheogorath είπε Καλησπέρα, μια χαρά το βλέπω, δεδομένης της τεχνολογίας. 3 ώρες πριν, Liapisftw είπε Μια χαρά είναι. Απειροελάχιστο το bleed τουλάχιστον από αυτό που βλέπω στην φωτογραφία. Κατά την γνώμη μου το κρατάς, είναι μια χαρά. 42 λεπτά πριν, Fotia είπε Το πρόβλημα όμως είναι μην κάνει και σε άλλα σημεία αργότερα.Τι γίνεται και με την εγγύηση τότε. Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας. Φίλε Fotia θα έμπαινα στον κόπο να την επιστρέψω αλλά φοβάμαι μην μου έρθει άλλη χειρότερη. Αλλά αυτό που λες με βάζει σε σκέψεις. Επεξ/σία 28 Ιανουαρίου 2019 από astral7
astral7 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Τελικά μίλησα με το Amazon της Γαλλίας με πήραν στο τηλέφωνο και μου στέλνουν καινούρια οθόνη. Τώρα τι προτείνετε να περιμένω να έρθει η καινούρια και να στείλω πίσω την παλιά μήπως η καινούρια είναι χειρότερη ή να την στείλω πίσω την παλιά κατευθείαν?
3DJIN Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 που ακριβως σε ενοχλουσε το bleeding ? επηρεαζε τοσο πολυ την εμπειρια χρησης της οθονης? οσες και να σου στειλουν θα εχουν και στο τελος αφου θα εχεις αλλαξει δεκα οθονες θα κρατησεις μια που θα μοιαζει στην αρχικη... 1
astral7 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 16 λεπτά πριν, 3DJIN είπε που ακριβως σε ενοχλουσε το bleeding ? επηρεαζε τοσο πολυ την εμπειρια χρησης της οθονης? οσες και να σου στειλουν θα εχουν και στο τελος αφου θα εχεις αλλαξει δεκα οθονες θα κρατησεις μια που θα μοιαζει στην αρχικη... Με λιγότερο iso στην κάμερα μοιάζει κάπως έτσι https://imgur.com/a/bbdaPMI Το παρατηρώ σε σκοτεινές σκηνές πάνω δεξιά 2 εστίες, η μία τέρμα δεξιά και η άλλη λίγο πιο αριστερά. Δεν είναι κάτι τραγικό τελείως αλλά πάει το μάτι μου συνέχεια επειδή ξέρω ότι είναι εκεί και το σκέφτομαι πολύ αυτές τις μέρες. Γενικά είπα να τολμησω την αντικατάσταση μήπως έρθει κάποια οθόνη με λιγότερο. Και αν όχι κρατάω την παλιά που θα την στείλω πίσω εφόσον έρθει η καινούρια γιατί δεν έχω δεύτερη οθόνη.
3DJIN Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 βαλε φωτογραφιες με τις σκοτεινες σκηνες που λες να δουμε κι εμεις
astral7 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 2 λεπτά πριν, 3DJIN είπε βαλε φωτογραφιες με τις σκοτεινες σκηνες που λες να δουμε κι εμεις Σε ευχαριστώ για τις απαντήσεις με το που γυρίσω από την δουλειά θα ανεβάσω κατευθείαν φωτογραφίες. Μια πρόχειρη που είχα στο κινητό είναι αυτή εδώ αλλά έχω ρίξει πολύ το iso στην κάμερα https://imgur.com/a/De9tNZX Μια πρόχειρη που είχα στο κινητό είναι αυτή εδώ αλλά έχω ρίξει πολύ το iso στην κάμερα https://imgur.com/a/De9tNZX Η γραμμή που φαίνεται είναι άσχετη με την οθόνη είναι από την ταινία.
astral7 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Ένα δείγμα είναι αυτό https://imgur.com/a/iVNAk8K Με χαμηλωμένο iso στην κάμερα και brightness οθόνης 30% Πάνω δεξιά φαίνεται. Ίσως να μην φαίνεται πολύ καλά στην φωτογραφία αλλά εμένα πάει το μάτι πάνω κατευθείαν. Τώρα θα περιμένω να έρθει και η άλλη οθόνη και θα πράξω αναλόγως. Πάντως από ότι διάβασα η viewsonic έχει σχετικά καλό quality control σε σχέση με άλλες εταιρίες. Επεξ/σία 30 Ιανουαρίου 2019 από astral7
3DJIN Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) με va ειμαι κι εγω. Για να παρατηρησω το bleeding στη φωτο με περιεχομενο επρεπε να ανεβασω 30 μοναδες το shadow control.... Συνηθως το εχω 20 και σε παιχνιδια 40,αλλα για να δω το bleeding επρεπε να το παω 50 Εγω δε θα αλλαζα. Εχει καλο qc η viewsonic,ομως μην ξεχνας οτι τωρα θα λαβεις οθονη επισκευασμενη ενω αγορασες καινουργια Επεξ/σία 30 Ιανουαρίου 2019 από 3DJIN 1
astral7 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 33 λεπτά πριν, 3DJIN είπε με va ειμαι κι εγω. Για να παρατηρησω το bleeding στη φωτο με περιεχομενο επρεπε να ανεβασω 30 μοναδες το shadow control.... Συνηθως το εχω 20 και σε παιχνιδια 40,αλλα για να δω το bleeding επρεπε να το παω 50 Εγω δε θα αλλαζα. Εχει καλο qc η viewsonic,ομως μην ξεχνας οτι τωρα θα λαβεις οθονη επισκευασμενη ενω αγορασες καινουργια Από το Amazon μου είπαν ότι θα είναι καινούρια γιατί ρώτησα αν μπορούν να την ανοίξουν και τα τσεκάρουν αν έχει θέμα και μου είπαν ότι δεν γίνεται γιατί είναι πολιτική του αμαζον να στέλνονται σφραγισμένα. Η αλήθεια είναι ότι αυτή την φορά η οθόνη έρχεται από την Γερμανία και όχι από την Γαλλία. Λες να ακυρώσω την παραγγελία? Επεξ/σία 30 Ιανουαρίου 2019 από astral7
3DJIN Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 δεν ξερω τι να σου πω,ειτε πας σε ips ειτε σε VA αυτα ειναι γνωστα για το glow και το bleeding Απο κει και περα καλο ειναι να ξερουμε τι αγοραζουμε και τι θεματα εχει η συγκεκριμενη τεχνολογια Μην ξεχνας οτι οσοι αλλαζουν οθονες χωρις λογο (οπως εσυ) η οθονη παει πισω συσκευαζεται και παει στον επομενο που εχει θεμα με bleeding και γινεται μια ανακυκλωση οθονων Η οθονη δεν εχει προβλημα ,ειναι καθαρα ψυχολογικο δικο σου θεμα 1
astral7 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 17 λεπτά πριν, 3DJIN είπε δεν ξερω τι να σου πω,ειτε πας σε ips ειτε σε VA αυτα ειναι γνωστα για το glow και το bleeding Απο κει και περα καλο ειναι να ξερουμε τι αγοραζουμε και τι θεματα εχει η συγκεκριμενη τεχνολογια Μην ξεχνας οτι οσοι αλλαζουν οθονες χωρις λογο (οπως εσυ) η οθονη παει πισω συσκευαζεται και παει στον επομενο που εχει θεμα με bleeding και γινεται μια ανακυκλωση οθονων Η οθονη δεν εχει προβλημα ,ειναι καθαρα ψυχολογικο δικο σου θεμα Φίλε με έπεισες, έκανα ακύρωση παραγγελίας δεν θα παραλάβω και να έρθει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα