johnybo Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Καλησπερα φιλοι μου... Εχω macbook pro 13 2011late αλλαξα ssd πριν 1 εβδομαδα με 8ram!!! Τελευταια οταν βγαζω το ρευμα μου ανεβαζει kernal task στις δραστηριοτητες ειναι αυτο (διεργασιες) με αποτελεσμα να κολλαει το mac και να παγωνει κατα καποιο τροπο!!! Οταν παλι συνδεω τον φορτιστη λειτουργει κανονικα!!! (η μπαταρια μου ειναι πολυ καλη) Ξερεις κανεις τιποτα? με εχει σκασει το μηχανημα!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Δοκιμασε κανενα reset. nvram reset κτλ. Αν δεν στρωσει φορματ. Οι μνημες τι voltage εχουν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnybo Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 καλησπερα και reset και φορματ το εχω κανει δεν γνωριζω τι volt ειναι απλα δεν πιστευω να ειναι απο αυτο στο safe mode λειτουργει κανονικα το mac Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 7 ώρες πριν, johnybo είπε καλησπερα και reset και φορματ το εχω κανει δεν γνωριζω τι volt ειναι απλα δεν πιστευω να ειναι απο αυτο στο safe mode λειτουργει κανονικα το mac Το trim ειναι enable φανταζομαι. Ποιο λειτουργικό τρέχεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα