Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει λίγο σε 2-3 ερωτήσεις που έχω γιατί το χαλβαδιάζω...

1. Υποστηρίζει η συσκευή σύνδεση με τοπικό Nas? Εχω ένα εξωτερικό δίσκο σε Nas που απαιτεί σύνδεση με κωδικούς πρόσβασης. Ενα παλιό media player που έχω με Realtek τσιπάκι κανονικά κρατάει mapping του Nas αφού του έδωσα μια φορά πρόσβαση, και επειδή δεν έχω δουλέψει android based υλοποιήσεις δεν ξέρω αν γίνεται

2. Υποστηρίζει H265 mkv αρχεία;

3. Ο ρουτερ μου υποστηρίζει 5Ghz, και είναι τοποθετημένος δίπλα στην τηλεόραση. Λογικά δεν θα έχω θέματα ταχύτητας σύνδεσης λόγω Wifi σωστά; (το τωρινό μου media player το έχω μέσω gigabit ethernet)

4. Το sideloading γίνεται τόσο απλά όσο και στα κινητά; (απλά επιλέγοντας την δυνατότητα εγκατάστασης μη ελεγμένων εφαρμογών μέσω των ρυθμίσεων;)

Gaming κλπ κλπ δεν με ενδιαφέρουν, ενώ netflix κλπ (για τα οποία και προτείνεται βασικά το εν λόγω μοντέλο) τα έχω ήδη καλυμμένα από το Tyzen της τηλεόρασης. Ουσιαστικά θέλω να καλύψω το κενό του παλιού μου media player για υποστήριξη αρχείων 4Κ / Η265 που δεν μου τη δίνει η τρέχουσα υλοποίηση που έχω, και το θεωρώ την οικονομικότερη λύση. 

Ευχαριστώ προκαταβολικά!

Επεξ/σία από yositosi

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...