Arkin Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 3 λεπτά πριν, Malama είπε Θα έχεις όμως μαύρες μπάρες; Οχι και οι 2 αναλυσεις ειναι ultrawide οποτε μαυρες μπαρες δεν θα εχεις σε καμια περιπτωση.
petran91 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα. Επαναφέρω το νήμα γιατί ψάχνομαι σε αυτές τις κατηγορίες οθονών. Έχω από το 2015 μία Samsung S27D590p (27 inches 1080p). Αυτή τη στιγμή κάθομαι σε απόσταση ~60-70cm. Το θέμα των pixels το έχω συνηθίσει πια μετά από τόσα χρόνια. Γλυκοκοιτάζω πολύ την https://www.skroutz.gr/s/10455522/LG-34UC79G-B.html που παίζει στα ~400€. Από ότι διαβάζω εδώ θεωρώ ότι η απόσταση που θα την έχω είναι μικρή. Όμως, συγκριτικά με αυτήν που έχω τώρα, αν το ppi είναι το ίδιο, δεν θα έχω θέμα να με ενοχλεί, σωστά? Δεν παίζω απαιτητικά παιχνίδια καθώς έχω και ps4 pro και τα παίζω εκεί τα πιο βαριά.Πιο πολύ fortnite με την παρέα, κανένα pubg, csgo και flight simulator (και σίγουρα θα παίξω και το καινούριο του 2020). Από gpu έχω μια 1660, ενδεχομένως να αναβαθμιστώ κιόλας κάποια στιγμή σε καλύτερη. Κι επειδή δεν αγοράζω συχνά οθόνες, σκέφτηκα να πάω στα 144hz μια και καλή αν και σε απαιτητικά παιχνίδια ξέρω ότι δεν θα πιάνει πάνω από 100fps και όχι να πάω σε μία φθηνότερη με 75hz. Το σκέφτομαι καλά, ή να πάω σε 75hz? Τέλος επειδή το νήμα είναι σχετικά παλιό, αν υπάρχει κάποια άλλη καλή πρόταση σε αυτήν την κατηγορία εννοείται είμαι ανοικτός. Επεξ/σία 7 Νοεμβρίου 2019 από petran91
kostiger Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, petran91 είπε Καλησπέρα. Επαναφέρω το νήμα γιατί ψάχνομαι σε αυτές τις κατηγορίες οθονών. Έχω από το 2015 μία Samsung S27D590p (27 inches 1080p). Αυτή τη στιγμή κάθομαι σε απόσταση ~60-70cm. Το θέμα των pixels το έχω συνηθίσει πια μετά από τόσα χρόνια. Γλυκοκοιτάζω πολύ την https://www.skroutz.gr/s/10455522/LG-34UC79G-B.html που παίζει στα ~400€. Από ότι διαβάζω εδώ θεωρώ ότι η απόσταση που θα την έχω είναι μικρή. Όμως, συγκριτικά με αυτήν που έχω τώρα, αν το ppi είναι το ίδιο, δεν θα έχω θέμα να με ενοχλεί, σωστά? Δεν παίζω απαιτητικά παιχνίδια καθώς έχω και ps4 pro και τα παίζω εκεί τα πιο βαριά.Πιο πολύ fortnite με την παρέα, κανένα pubg, csgo και flight simulator (και σίγουρα θα παίξω και το καινούριο του 2020). Από gpu έχω μια 1660, ενδεχομένως να αναβαθμιστώ κιόλας κάποια στιγμή σε καλύτερη. Κι επειδή δεν αγοράζω συχνά οθόνες, σκέφτηκα να πάω στα 144hz μια και καλή αν και σε απαιτητικά παιχνίδια ξέρω ότι δεν θα πιάνει πάνω από 100fps και όχι να πάω σε μία φθηνότερη με 75hz. Το σκέφτομαι καλά, ή να πάω σε 75hz? Τέλος επειδή το νήμα είναι σχετικά παλιό, αν υπάρχει κάποια άλλη καλή πρόταση σε αυτήν την κατηγορία εννοείται είμαι ανοικτός. Στη συνιστώ ανεπιφύλακτα ως κάτοχος της..
δημητρης40 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) παιζω το warcraft 3 στην asus rog 34' ultrawide και μου βγαζει το game σε τεραστιες μαυρες μπαρες ... ξερει κανεις πως μπορω να το κανω full screen ? Επεξ/σία 8 Νοεμβρίου 2019 από δημητρης40
firepc Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 To game ειναι του 2002, δεν νομιζω να εχει uw To remastered που θα βγει, ( Warcraft 3 Reforged ) λογικα θα εχει
petran91 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 16 ώρες πριν, kostiger είπε Στη συνιστώ ανεπιφύλακτα ως κάτοχος της.. Ευχαριστώ για την συμβουλή αλλά δεν αμφισβητώ την ποιότητα της η το value γι αυτό που είναι καθώς έχω πειστεί γι αυτά, απλώς ρωτάω για τις δικές μου προυποθέσεις αν κοιτάω καλά ή πρέπει να πάω σε λιγότερα hz, υψηλότερη ανάλυση κτλ.
kostiger Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 9 λεπτά πριν, petran91 είπε Ευχαριστώ για την συμβουλή αλλά δεν αμφισβητώ την ποιότητα της η το value γι αυτό που είναι καθώς έχω πειστεί γι αυτά, απλώς ρωτάω για τις δικές μου προυποθέσεις αν κοιτάω καλά ή πρέπει να πάω σε λιγότερα hz, υψηλότερη ανάλυση κτλ. Nα εισαι καλα φιλε μου. Αν ειχα καποια παρατηρηση-ενσταση θα το ειχα γραψει απο το 1ο ποστ. Θεωρω οτι εισαι σε σωστο δρομο. Τα παιχνιδια τα οποια παιζεις στον υπολογιστη ειναι προτιμοτερα σε ψηλα καρε. Και μεταξυ μας, δεν γνωριζω το συστημα σου, εφοσον ειναι σχετικα ισχυρο, κατα πασα βεβαιοτητα θα ειναι προτιμοτερο να παιζεις τα παντα πλην των αποκλειστικων του πσ4 στον υπολογιστη σου..
petran91 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 6 λεπτά πριν, kostiger είπε Nα εισαι καλα φιλε μου. Αν ειχα καποια παρατηρηση-ενσταση θα το ειχα γραψει απο το 1ο ποστ. Θεωρω οτι εισαι σε σωστο δρομο. Τα παιχνιδια τα οποια παιζεις στον υπολογιστη ειναι προτιμοτερα σε ψηλα καρε. Και μεταξυ μας, δεν γνωριζω το συστημα σου, εφοσον ειναι σχετικα ισχυρο, κατα πασα βεβαιοτητα θα ειναι προτιμοτερο να παιζεις τα παντα πλην των αποκλειστικων του πσ4 στον υπολογιστη σου.. Με έναν i5 6500 είμαι και μία 1660(προσπαθώ ήδη να την αλλάξω, κοιτάζω σε 2060Super παραπάνω δεν γίνεται λόγω budget). Το πλάνο λέει πρώτα οθόνη-gpu και αργότερα πλατφόρμα.
kostiger Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 41 λεπτά πριν, petran91 είπε Με έναν i5 6500 είμαι και μία 1660(προσπαθώ ήδη να την αλλάξω, κοιτάζω σε 2060Super παραπάνω δεν γίνεται λόγω budget). Το πλάνο λέει πρώτα οθόνη-gpu και αργότερα πλατφόρμα. Eιναι ηδη πιο δυνατο το συστημα σου απο το προ...
PantKo Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 παιδια να ρωτησω και εγω εδω..Φτιαχνω ρυζεν 5-3600 με 5700 καρτα... καμια οθονη κατω απο 500 ευρω; Παιζω mmorpgs κανα ΛΟΛ και βλεπω ταινιες-σειρες νετφλιξ κτλπ...Θα ηθελα να παω σε ουλτραγουαιντ...Εκτος αν ειναι καλυτερα για την 5700 μια 2κ χ 1440 κανονικη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα