gpapava Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Καλησπέρα σε όλους, Μπορεί κάποιος να μου προτείνει από που μπορώ να αγοράσω macbook pro, αλλά με build to order options? Ευχαριστώ
zx1234r Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 https://www.apple.com/shop/buy-mac/macbook-pro 1
lamargos Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 https://e-mac.eu/ δοκιμασμένο, πολύ αξιόπιστο και με πολύ καλές τιμές.... εάν κόψεις και τιμολόγιο δεν πληρώνεις και φπα. 2
Yiannis87 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 istorm. Προσοχή τα Mac με ελληνικό πληκτρολόγιο ΒΤΟ ενδέχεται να ανοίγονται Πολωνία για να γίνει εγκατάσταση του ελληνικού πληκτρολογίου. Αυτό έχει ως συνέπεια καμιά φορά γρατζουνίες (2 φορές μου έτυχε...) Οπότε ίσως πας στις προήγουμενες λύσεις που αναφέρθηκαν και είναι πιο οικονομικές 1
marmagia Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Συν τοις άλλοις, Εγώ αρχικά ρωτάω ποσό χρόνο χρειάζονται για το ΒΤΟ. Μου λένε 1,5 μήνα. Παρηγγειλα με αγγλικό πληκτρολόγιο και ήρθε σε 20 μέρες. Άρα προφανώς επειδή προορίζεται για περισσότερες αγορές έρχονται γρηγορότερα με το ξένο πληκτρολόγιο.
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, laserscout είπε ANSI layout FTW! Υποκειμενικό είναι. Για μένα δεν είναι τόσο καλό λόγω του μικρού μεγεθους enter στο ansi layout.
laserscout Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 7 minutes ago, natural_sgf said: Υποκειμενικό είναι. Για μένα δεν είναι τόσο καλό λόγω του μικρού μεγεθους enter στο ansi layout. Για δες όμως τα πληκτρολόγια των mac...
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Μόλις τώρα, laserscout είπε Για δες όμως τα πληκτρολόγια των mac... Τα βλέπω. Τι θες να μου δείξεις ακριβώς;
laserscout Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Το enter πρακτικά έχει το ίδιο μέγεθος. Για εμένα πολύ πιο βολικό που είναι πλατύ. Το αριστερό shift έχει φυσιολογικό μέγεθος Και μου αρκεί μόνο το ~ ` πάνω αριστερά. Προσωπικά δεν έχω ποτέ χρειαστεί τα σύμβολα ± § ... Α! Και υποκειμενικά, μου αρέσουν πιο πολύ τα legend των modifier keys που είναι κείμενο και όχι σύμβολα. Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου 2019 από laserscout
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 16 λεπτά πριν, laserscout είπε Το enter πρακτικά έχει το ίδιο μέγεθος. Για εμένα πολύ πιο βολικό που είναι πλατύ. Το αριστερό shift έχει φυσιολογικό μέγεθος Και μου αρκεί μόνο το ~ ` πάνω αριστερά. Προσωπικά δεν έχω ποτέ χρειαστεί τα σύμβολα ± § ... Α! Και υποκειμενικά, μου αρέσουν πιο πολύ τα legend των modifier keys που είναι κείμενο και όχι σύμβολα. Κάνεις λάθος στο 'ιδιο μεγεθος' του enter. Επειδή είναι οριακό στη δεξιά πλευρά, καλύπτει περισσότερη 'ενεργη' επιφάνεια το iso layout enter key. Τα υπόλοιπα που λες για τα σύμβολα είναι λεπτομέρειες, ειδικά όταν το tilde δεν το χρησιμοποιείς τόσο συχνά. Όπως είπα και πριν ειναι υποκειμενικό το layout και για μένα το iso είναι ανώτερο του ansi που αρέσει σε σενα. Εικόνα από το δικό μου keyboard.
laserscout Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 15 minutes ago, natural_sgf said: Κάνεις λάθος στο 'ιδιο μεγεθος' του enter. Επειδή είναι οριακό στη δεξιά πλευρά, καλύπτει περισσότερη 'ενεργη' επιφάνεια το iso layout enter key. Τα υπόλοιπα που λες για τα σύμβολα είναι λεπτομέρειες, ειδικά όταν το tilde δεν το χρησιμοποιείς τόσο συχνά. Όπως είπα και πριν ειναι υποκειμενικό το layout και για μένα το iso είναι ανώτερο του ansi που αρέσει σε σενα. Εικόνα από το δικό μου keyboard. Ε, ναι βρε! Όλα υποκειμενικά είναι! Και γι'αυτό θα συνεχίσω να παινεύω το ANSI! :Ρ
Yiannis87 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 28/1/2019 στις 4:22 ΜΜ, gpapava είπε Καλησπέρα σε όλους, Μπορεί κάποιος να μου προτείνει από που μπορώ να αγοράσω macbook pro, αλλά με build to order options? Ευχαριστώ Ποιο macbook θες να πάρεις? Θες ελληνικό ή μόνο ξένο πληκτρολόγιο. Προτείνω να πάρεις από εξωτερικό. Ανάλογα τι macbook πάρεις μπορώ να σου προτείνω. Γενικά τα bto είναι ένα θέμα, επειδή καμιά φορά τα ανοίγουν για να βάλουν το πληκτρολόγιο της αρεσκείας σου και καμιά φορά αυτό γίνεται από τους resellers οπότε μπορεί να τύχει καμιά στραβή... γρατζουνιά, λάθος τοποθέτηση κλπ... Σε καμιά περίπτωση μην πάρεις από istorm!!! Τα ανοίγουν. Τώρα αν θες ελληνικό πληκτρολόγιο, έχω και εγώ ένα καινούριο 13" 2018 quad-core που το δίνω σε αγγελία στην Θεσσαλονίκη για μετάβαση σε surface και το απέκτησα μετά από δυο "χαλασμένα" που μου έστειλε το istorm. Ήθελαν λίγο να τους τρίξεις τα δόντια οι λάκες.. Επεξ/σία 27 Φεβρουαρίου 2019 από Yiannis87
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα