timopie Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Χαιρετώ το forum, Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με τη σύνδεση την τελευταία βδομάδα. Έχω VDSL Nova. Ανά διαστήματα μέσα στην ημέρα (ανά 5-7 ώρες μέσο όρο, αν και μπορεί να ποικίλουν κάποιες φορές) η ταχύτητα(download) πέφτει κατακόρυφα, από 40-43mpbs πέφτει σε κάτω από 1mbps!!! Με restart το μόντεμ η ταχύτητα επαναφέρεται στα νορμάλ επίπεδα. Είχα επικοινωνία με την τεχνική υπηρεσία άλλα δεν μου έδωσαν ξεκάθαρη απάντηση και απλά θα με ξανά καλέσουν αφότου ερευνηθεί περαιτέρω απο τους τεχνικούς. Έχει αντιμετωπίσει κανείς κάτι παρόμοιο? Καμία ιδέα τι το προκαλεί; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
l337 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Πιθανον να φταίει και ο router σου (ιδίως αν δεν γίνεται τις ίδιες πάντα ώρες).
Moderators Inuyasha Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Moderators Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Στις 28/1/2019 στις 2:40 ΜΜ, timopie είπε Χαιρετώ το forum, Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με τη σύνδεση την τελευταία βδομάδα. Έχω VDSL Nova. Ανά διαστήματα μέσα στην ημέρα (ανά 5-7 ώρες μέσο όρο, αν και μπορεί να ποικίλουν κάποιες φορές) η ταχύτητα(download) πέφτει κατακόρυφα, από 40-43mpbs πέφτει σε κάτω από 1mbps!!! Με restart το μόντεμ η ταχύτητα επαναφέρεται στα νορμάλ επίπεδα. Είχα επικοινωνία με την τεχνική υπηρεσία άλλα δεν μου έδωσαν ξεκάθαρη απάντηση και απλά θα με ξανά καλέσουν αφότου ερευνηθεί περαιτέρω απο τους τεχνικούς. Έχει αντιμετωπίσει κανείς κάτι παρόμοιο? Καμία ιδέα τι το προκαλεί; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Όταν λες πέφτει η ταχύτητα? Αλλάζει ο συγχρονισμός μέσα στη σελίδα του modem - router? Η από δοκιμές σε speed test? 1
timopie Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Το μοντεμ που εχω ειναι το μαμα απο τη νοβα. Δεν μπηκα απο στη σελιδα του μοντεμ να τσεκάρω(αν κα θα το κανω την επομενη φορα για να δω τι παιζει και εκει) αλλα μου το εκανε σημερα το πρωι ενω είχε να συμβει 2 μερες και νομιζα οτι ολα ηταν καλα. Η ταχύτητα που λεω ειναι ο speedtest που προλαβα να κανω και εδειχνε 0,99mbps. Και επηρεάζεται μονο το download. Με κάλεσαν απο νοβα χτες και ειπαν οτι απο την παρακολουθηση που εκανα στην γραμμη οτι ολα δειχνουν οκ αλλα να που παλι έγινε σημερα.
Moderators Inuyasha Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Moderators Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 9 ώρες πριν, timopie είπε Το μοντεμ που εχω ειναι το μαμα απο τη νοβα. Δεν μπηκα απο στη σελιδα του μοντεμ να τσεκάρω(αν κα θα το κανω την επομενη φορα για να δω τι παιζει και εκει) αλλα μου το εκανε σημερα το πρωι ενω είχε να συμβει 2 μερες και νομιζα οτι ολα ηταν καλα. Η ταχύτητα που λεω ειναι ο speedtest που προλαβα να κανω και εδειχνε 0,99mbps. Και επηρεάζεται μονο το download. Με κάλεσαν απο νοβα χτες και ειπαν οτι απο την παρακολουθηση που εκανα στην γραμμη οτι ολα δειχνουν οκ αλλα να που παλι έγινε σημερα. Τα διάφορα site με speed test δεν είναι ο καλύτερος τρόπος για μέτρηση σε ταχύτητα παίζει ανάλογα την ώρα ο φόρτος στους server Της ώρες που έχεις θέμα βλέπε στο modem και βάζε δοκιμή κατέβασμα από κάποιο site που έχει δυνατότητα να τερματίσει την γραμμή, πχ nvdia /amd
timopie Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Το εκανε σημερα το πρωι ξανα, προσπάθησα να κατεβασω οτιδηποτε αλλα ουτε η σελιδες στο chrome ανοιγαν 😅 Αλλα μπορεσα να μπω στο μοντεμ. Το πρωτο ειναι με τις νορμαλ ταχυτητες ενω το δευτερο οταν πεφτει. Επεξ/σία 3 Φεβρουαρίου 2019 από timopie
timopie Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Επειδη γενικα δεν γνωριζω απο αυτα. Τι ακριβως πρεπει να κοιταξω στη γραμμη? Επισης υπαρχει περιπτωση να εχει θεμα το μοντεμ της νοβα και να τα κανει αυτα οπως ειπες και ο φιλος απο πανω?
konstantin79 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 καλησπέρα! Για αρχή κάνε το πιο απλό. αν έχεις ένα άλλο μόντεμ ρουτερ βάλτο πάνω στη γραμμή. Αν δεν σου κάνει θέμα τότε ψάχνεσαι με την NOVA και φωνάζεις τεχνικό τους για να μετρήσουν στο κουτί.
timopie Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Καλησπέρα, δυστυχώς δεν έχω δεύτερο μόντεμ αλλιώς σίγουρα θα το δοκίμαζα.. Για αυτο και η απελπισία 😛
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα