Stamer Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 29 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε Και στο κατω κατω η αγορα του κινητου για καποιους ειναι ενας ειδους χομπι Όταν το λέω εγώ αυτό (συνήθως με άλλα λόγια αλλά το ίδιο νόημα) γίνομαι "κακός"! (και δεν φωτογραφίζω apple συγκεκριμένα, φωτογραφίζω όλες τις εταιρείες). 1
Pwpwpw Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Stamer είπε Όταν το λέω εγώ αυτό (συνήθως με άλλα λόγια αλλά το ίδιο νόημα) γίνομαι "κακός"! (και δεν φωτογραφίζω apple συγκεκριμένα, φωτογραφίζω όλες τις εταιρείες). Οσοι εχουν παρει κατι διαφορετικο απο s7 edge που εχω εγω ειναι απλα κοροιδια. Το εχω 3 χρονια, κανει τα παντα τελεια στην καθημερηνοτητα, οποιος δεν παει να αγορασει μετεχειρο σημερα αυτη την συσκευη στα 150 ευρω και περνει κατι πιο ακριβο απλα πεταει χρηματα😂😂 Επεξ/σία 29 Ιανουαρίου 2019 από Pwpwpw 1 1
Stamer Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, Pwpwpw είπε Οποια εχουν παρει κατι διαφορετικο ρε απο s7 edge που εχω εγω ειναι απλα κοροιδιαμ το εχω 3 χρονια, κανει τα παντα τελεια στην καθημερηνοτητα οποος δεν παει να το αγορασει μετεχειρο σημερα αυτη την συσκευη στα 150 ευρω και περνει κατι πιο ακριβο απλα πεταει χρηματα😂😂 Εντάξει, ο άλλος (και οι περισσότεροι) δεν έλεγε αυτό. Απλά θεωρεί οτι τα +500 ευρώ μίας συσκευής (είτε λέγεται apple είτε huawei) δεν σου προσφέρουν πρακτικά κάτι παραπάνω. Έτσι νομίζω. Οπότε όπως είπες, πάνε μετά στο θέμα... χόμπι. P.S. Ξέρεις πόσο δύσκολο είναι να βρεις κάποιον σαν εσένα (που αγόρασες ένα ακριβό κινητό ΑΛΛΑ με την "ανθρώπινη-λογική" προοπτική να το κρατήσεις χρόνια)?? Εξαιρετικά δύσκολο.
Pwpwpw Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, Stamer είπε Εντάξει, ο άλλος (και οι περισσότεροι) δεν έλεγε αυτό. Απλά θεωρεί οτι τα +500 ευρώ μίας συσκευής (είτε λέγεται apple είτε huawei) δεν σου προσφέρουν πρακτικά κάτι παραπάνω. Έτσι νομίζω. Οπότε όπως είπες, πάνε μετά στο θέμα... χόμπι. P.S. Ξέρεις πόσο δύσκολο είναι να βρεις κάποιον σαν εσένα (που αγόρασες ένα ακριβό κινητό ΑΛΛΑ με την "ανθρώπινη-λογική" προοπτική να το κρατήσεις χρόνια)?? Εξαιρετικά δύσκολο. Αυτο λεω αλλα δεν φαινεται να γινετε κατανοητο. Ειναι σαν να λεω παιδια το s7 edge παρτε απο αγγελιες που κοστιζει χωμα, το εχω και τα κανει ολα τελεια, διαβαζεις mail, βλεπεις βιντεακια, ακους τραγουδια, τραβας ωραιες φωτο, οποιος παρει κατι ακριβοτερο ειναι κοροιδο. Ειανι δυσκολο ρε φιλε να βρεις καποιον να παρει ακριβη συσκσυεη και να την κρατησει χρονια, γιατι πολυ απλα αυτοι που παιρνουν πανακριβες συσκευες συνηθως ειναι χομπιστες και γουσταρουν να αλλαζουν συσκευες σαν τα πουκαμισα, γουστο τους και καπελο τους. Εγω το κρατησα γιατι πρωτον δεν εχω τετοιο χομπι και δευτερον πραγματικα με καλυπτει ακομη και σημερα, πρακτικα για να αγοραζα αυριο καινουργιο ο μονος λογος ηταν να μου ψοφησει αυτο.Επειδη ομως εγω το εχω 3 χρονια δεν σημαινει οτι αυτοματα θεωρω και κοροιδα οποιους την τελευταια 3ετια αλλαξανε 10 κορυφαιες συσκευες ετσι απλα επειδη ειχανε το μικροβιο. Επεξ/σία 29 Ιανουαρίου 2019 από Pwpwpw 1
xyvirus Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Εάν κάποιος παίρνει τηλέφωνα για χόμπι οκ πάσο καλα κάνει δικά του είναι τα χρήματα αλλά από οικονομικής πλευράς όταν πλέον ανάμεσα στα φθηνά και ακριβά κινητά οι ουσιαστικές διάφορες είναι μικρές είναι παράλογο να δίνεις ένα σκασμό λεφτά μόνο και μόνο για την μάρκα και την φήμη. Όλοι λίγο πολύ στον ένα με ενάμιση χρόνο αλλάζουμε συσκευή έχουμε ρωτήσει τον εαυτό μας αν έχουμε κάνει απόσβεση της αξίας της βάση της χρήσης που έχουμε κάνει και των αναγκών που μας κάλυψε; Δηλαδή παίρνω ένα IPhone X στα 1400 το 2017 το κρατάω μέχρι τον Οκτώβριο του 2018 το πουλάω 750€ έχω χάσει 650€ αξίζουν αυτά τα χαμένα 650€ ως απόσβεση για την χρήση που έχω κάνει ή θα μπορούσα να πάρω κάτι αντίστοιχο στα 500€ να το δώσω μετά από ένα χρόνο στα 350€ και να έχω χάσει μόνο 150€ από την αξία του; Βεβαια περί ορέξεως κολοκυθόπιτα.....που λέει και ο λαός Επεξ/σία 29 Ιανουαρίου 2019 από xyvirus
neo83_gr Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 32 λεπτά πριν, xyvirus είπε Εάν κάποιος παίρνει τηλέφωνα για χόμπι οκ πάσο καλα κάνει δικά του είναι τα χρήματα αλλά από οικονομικής πλευράς όταν πλέον ανάμεσα στα φθηνά και ακριβά κινητά οι ουσιαστικές διάφορες είναι μικρές είναι παράλογο να δίνεις ένα σκασμό λεφτά μόνο και μόνο για την μάρκα και την φήμη. Βεβαια περί ορέξεως κολοκυθόπιτα.....που λέει και ο λαός Αυτο ακριβως. Απο τη στιγμή που ενω υπάρχουν ωραιότατα τίμια τηλέφωνα κάτω απο 100Ε και ο αλλος προτιμάει να τα σκαει σε κατι ξιαομινγκ και χουαβει τι να πεις. Θελει να ακούει ο αλλος 6 γιγα ραμ λες και θα κανει καμια renderfarm Επεξ/σία 29 Ιανουαρίου 2019 από neo83_gr 1
Stamer Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 4 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε Επειδη ομως εγω το εχω 3 χρονια δεν σημαινει οτι αυτοματα θεωρω και κοροιδα οποιους την τελευταια 3ετια αλλαξανε 10 κορυφαιες συσκευες ετσι απλα επειδη ειχανε το μικροβιο. Σε γενικές γραμμές, όλα τα χομπυ τα πληρώνουμε αρκετά, απλά υπάρχουν διάφορα χόμπυ και γενικά πρέπει να υπάρχει κοινή λογική. Αυτό βέβαια είναι άλλη συζήτηση. Επί της ουσίας, νομίζω οτι άνετα μπορείτε να συμφωνήσετε με τον xyvirus, αφού δέχεται το γεγονός πως κάποιος μπορεί απλά να γουστάρει από χόμπυ ή γενικότερα να αγοράζει πολλά/ακριβά κινητά αλλά από την άλλη δεχόμαστε (και κατανοούμε) οτι η προσωπική του άποψη είναι πως το βρίσκει παράλογο κάτι τέτοιο. Και οι δύο απόψεις σωστές είναι για μένα 1
Pwpwpw Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, xyvirus είπε Εάν κάποιος παίρνει τηλέφωνα για χόμπι οκ πάσο καλα κάνει δικά του είναι τα χρήματα αλλά από οικονομικής πλευράς όταν πλέον ανάμεσα στα φθηνά και ακριβά κινητά οι ουσιαστικές διάφορες είναι μικρές είναι παράλογο να δίνεις ένα σκασμό λεφτά μόνο και μόνο για την μάρκα και την φήμη. Βεβαια περί ορέξεως κολοκυθόπιτα.....που λέει και ο λαός Σε καποια πραγματα μπορει και να προσφερει. Οταν εμενα πριν εναμισυ χρονο το σ7 μου εβγαλε προβλημα στην οθονη και πηγα στο σερβις της samsung το αφησα το πρωι και το μεσημερι πηρα την συσκευη με καινουργια οθονη+καινουργια μπαταρια, αμεσα χωρις να πληρωσω ευρω γιατι ηταν εντος εγγυησης, χωρις να μεινω ουσιαστικα ουτε μια μερα χωρις συσκευη προσφερει.after sale suport λεγεται. Φανταζομαι πριν 3 χρονια βεβαια εγω θα ημου απ τα κοροιδα που πληρωσαν 600 ευρω για να παρουν την υπερκοστολογημενη παπαρια της sasmung γιατι λογικα με τα μισα λεφτα θα επαιρνες το χιαομι με ιδια χαρακτηριστηκα.Αν ομως χρειαζοσουν την εγγυηση ακομα θα το περιμενα να ρθει επισκευασμενο απ την κινα. Ξερω κοροιδο samsungακιας και εγω. Επεξ/σία 29 Ιανουαρίου 2019 από Pwpwpw 2
studiokristo Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 3 ώρες πριν, Pwpwpw είπε Σε καποια πραγματα μπορει και να προσφερει. Οταν εμενα πριν εναμισυ χρονο το σ7 μου εβγαλε προβλημα στην οθονη και πηγα στο σερβις της samsung το αφησα το πρωι και το μεσημερι πηρα την συσκευη με καινουργια οθονη+καινουργια μπαταρια, αμεσα χωρις να πληρωσω ευρω γιατι ηταν εντος εγγυησης, χωρις να μεινω ουσιαστικα ουτε μια μερα χωρις συσκευη προσφερει.after sale suport λεγεται. Φανταζομαι πριν 3 χρονια βεβαια εγω θα ημου απ τα κοροιδα που πληρωσαν 600 ευρω για να παρουν την υπερκοστολογημενη παπαρια της sasmung γιατι λογικα με τα μισα λεφτα θα επαιρνες το χιαομι με ιδια χαρακτηριστηκα.Αν ομως χρειαζοσουν την εγγυηση ακομα θα το περιμενα να ρθει επισκευασμενο απ την κινα. Ξερω κοροιδο samsungακιας και εγω. Μπράβο στη Samsung. Καμμένος με Xiaomi και εγώ! Ντεμέκ το Banggood προσφέρει εγγύηση...! Εκθειάζουν το Banggood στα φόρουμ, ποιοί άραγε; Εγώ προσωπικά δεν είδα service από εκεί, για ολοκαίνουριο κινητό Xiaomi το οποίο έσβησε η οθόνη και δε δέχονται καν να το επιστρέψω να το δούνε! Έπρεπε λένε να έχω κρατήσει την Original συσκευασία, ενώ πίσω από το κινητό είναι ακόμα σε αυτοκόλλητο το IMEI της συσκευής. Είτε δεν έχουν ιδέα τί πουλάνε, είτε κάνουν αρπαχτές. Πάντως, το ότι έχουν ξεφύγει οι τιμές ισχύει, αλλά ο κανόνας λέει πως ό,τι πληρώνεις παίρνεις (συνήθως). Και γενικά ο κανόνας λέει πως οι ακριβές ναυαρχίδες Android όπως και τα αντίστοιχα iPhone, αντέχουν περισσότερο στο χρόνο, έχουν καλύτερη υποστήριξη σε υλικό και λογισμικό. Για εμένα προσωπικά, επειδή το κινητό είναι εργαλείο δουλειάς, προτιμώ εταιρείες με αποδεδειγμένα αξιόπιστο και γρήγορο service, το οποίο φυσικά το πληρώνεις και στο κόστος αγοράς. 2
mtifosi Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 11 ώρες πριν, Arkin είπε To xr έχει 700 ευρώ η 64αρα έκδοση χωρίς επέκταση με 325ppi οθόνη ips μπαταριουλα 2942 και τεράστιο notch και 3gb ram. Το note 9 έχει 700 ευρώ η 128αρα έκδοση με επέκταση έως 1tb με 515ppi super amoled hdr η κορυφαία παγκοσμίως αυτή τη στιγμή μπαταριαρα 4000 χωρίς notch και 6gb ram συν το κορυφαίο spen. Όσοι έχετε πάρει το xr απλά σκεφτείτε ότι με τα ίδια χρήματα περνατε ένα κλάσεις ανώτερο κινητό σε όλους τους τομείς. Πηγαίνατε για Ferrari και πήρατε Fiat με λίγα λόγια. Τα παραπάνω που έγραψα είναι facts ανάμεσα στα 2 κινητά χωρίς δυνατότητα αντίρρησης. Τον επεξεργαστη και την υποστηριξη δεν τα αναφερεις ομως γιατι...ξερεις πολλα ferrari να εχουν χειροτερo κινητηρα απο fiat...?
Arkin Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Μόλις τώρα, mtifosi είπε Τον επεξεργαστη και την υποστηριξη δεν τα αναφερεις ομως γιατι...ξερεις πολλα ferrari να εχουν χειροτερo κινητηρα απο fiat...? Το socket παιζει στα ιδια με αυτου το note 9. Τουλαχιστον σε καθημερινες εφαρμογες. Για rendering κτλ ναι εκει δεν παιζεται ο Α12 της το δινω της appe. Για την υποστηριξη δεν θα το σχολιασω.
mtifosi Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 14 ώρες πριν, 360kias είπε Οταν λες συνεργαζεται??δωσε μου παραδειγματα να καταλαβω πως το εννοεις Εννοω το οικοσυστημα της apple...η συνεργασια iphone,ipad,mac,apple watch δεν την βρισκεις πουθενα. 1
mtifosi Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, Arkin είπε Το socket παιζει στα ιδια με αυτου το note 9. Τουλαχιστον σε καθημερινες εφαρμογες. Για rendering κτλ ναι εκει δεν παιζεται ο Α12 της το δινω της appe. Για την υποστηριξη δεν θα το σχολιασω. Επομενως αυτος που εδωσε 700 για το xr δεν πηρε fiat αλλα κατι πολυ καλυτερο. Τον αν αξιζε να επιλεξει το note9 που επισης ειναι μια χαρα ανηκει στις εκαστοτε προτιμησεις.
Arkin Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Μόλις τώρα, mtifosi είπε Επομενως αυτος που εδωσε 700 για το xr δεν πηρε fiat αλλα κατι πολυ καλυτερο. Τον αν αξιζε να επιλεξει το note9 που επισης ειναι μια χαρα ανηκει στις εκαστοτε προτιμησεις. Συγκρινα καποια πραγματα αναμεσα στα 2 κινητα. Απο εκει και περα ο καθενας ας βγαλει τα συμπερασματα του.
Pwpwpw Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, Arkin είπε Συγκρινα καποια πραγματα αναμεσα στα 2 κινητα. Απο εκει και περα ο καθενας ας βγαλει τα συμπερασματα του. Ωραια ασε τα specs στα χαρτια και ας το παμε σαν αυτο που ελεγε ο αλλος οτι δεν εχει νοημα να δωσεις πανω απο 500 ευρω να παρεις κατι καλυτερο απ το χιαμι που πηρε αυτος, μιας και αυτο το μοντελο κανει τα παντα. Νοte 9 που λες και Iphone xr αυτη την στιγμη στα σκρουτζομαγαζα παιζουν παρομοια τιμη. Πιστευεις οτι ενας μεσος χρηστης ειτε παρει το ενα ειτε παρει το αλλο θα καταλαβει καποια αξιοσημειωτη διαφορα αναμεσα στα 2? Θα υπαρξει κατι που η μια συσκευη θα του το κανει τελεια ενω η αλλη συσκευη δεν θα μπορει να το κανει? Γιατι εγω νομιζω οτι οποια και απ τα 2 να παρει την καθημερινη του δουλεια θα την κανει εξισου καλα, οποτε η επιλογη αναμαεσα στα 2 ειναι ξεκαθαρα θεμα προσωπικων προτιμησεων, Η διαφορα στο specs που λες και τα παρομοιαζεις σαν fiat το ενα Και σαν φερραρι το αλλο πιστευεις οτι τετοια διαφορα θα αποκομιζεις στην καθημερινη χρηση? Δηλαδη το ενα θα κανει τα παντα και το αλλο θα συμπεριφερεται σαν μπακατελα? Επεξ/σία 29 Ιανουαρίου 2019 από Pwpwpw
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα