Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
9 ώρες πριν, billdanos είπε

Κάποια στιγμή θα σας αποκαλύψουμε τι σημαίνει να είναι καποιος mod... 

Το μόνο θετικό μετά από 17 χρόνια εδω μέσα, είναι πως μπορώ να σας "ψυχολογησω" απο την πρώτη πρόταση! ;)

E οχι και 17 χρονια...ειναι τοσο ευκολο να καταλαβεις που το πανε οταν γραφουν και ποτε λενε ψεμματα.:lol:

• Απαντ. 131
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
10 ώρες πριν, tsilitheo1 είπε

Εσυ με τον φανμποϊσμο ,εχεις βγαλει ματια εδω μεσα.... Τραβηξου λιγακι.... Εισαι και μοντερειτορ και πρεπει να κρατας αποστασεις... Εσυ αντιθετα,το μονο που κανεις καλα ειναι να φτυνεις χολη οπου και οποτε βρεις ευκαιρια ,στο ανδροιδ..... Και το μηλο θεος παντα.... 

Μακαρι το προβλημα στα σχολια που γραφονται οσον αφορα το Ios και το Android να ηταν τι γραφει μονο 1 ατομο.

Συμμετεχεις και εσυ ο ιδιος σε αρκετα θεματα και βλεπεις την ''ποιοτητα''των σχολιων που γραφονται.

Οταν για παραδειγμα το Displaymate βγαζει κορυφαια την οθονη του Note 9,ολοι μπραβο στα σχολια.

Μολις γραψει το ιδιο site αναλογα σχολια για την οθονη του XS Max,εκει βλεπεις μετα σχολια για τις τιμες(λες και η αρχικη τιμη του Note 9 δεν ειναι 4ψηφιο νουμερο),σχολια για την αναλυση του XR και παει λεγοντας.

Ουτε το μηλο ειναι τελειο χωρις τα θεματακια του αλλα ουτε και το Android. Το προβλημα ειναι οτι οι περισσοτεροι στα σχολια αρνουνται να δεχτουν το δευτερο.

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, what_if είπε

κοιτα δεν ξερω για σενα αλλα εγω αναβαθμισεις που μου κανουν underclocking την συσκευη δεν τις θελω

Μα όλα αυτα γίνονται για το καλό των χρηστών δεν ξέρει η apple τι κάνει και ξέρει ο κάθε τραχανοπλαγιας που αγοράζει τα κινητά της;  Είπαμε  θες καινούριο iOS πάει πακέτο με καινούριο τηλέφωνο......και σε όποιον αρέσει αλλιώς αλλάξτε μπαταρία.

Και για να πάμε και στην ουσία κάποιος αντικειμενικός παρατηρητής ας μας πει αξίζει το XR, XS, XS Max ως συσκευή τα λεφτά που ζητάει; Τι παραπάνω δίνει τεχνολογικά εκτός από την αίσθηση ματαιοδοξίας που αποκτά αυτός που το αγοράζει; 

Οι περισσότεροι ξέρουνε καλά ποια είναι η καθημερινή χρήση που κάνουμε στα κινητά μας. Το να αγοράζει κανεις Iphone είναι σαν να θέλει ένας μπογιατζής  ένα βανάκι για την δουλειά του και για να πούλησει μούρη αγοράζει μια s class.

Επεξ/σία από xyvirus
Δημοσ.
11 ώρες πριν, what_if είπε

κοιτα δεν ξερω για σενα αλλα εγω αναβαθμισεις που μου κανουν underclocking την συσκευη δεν τις θελω

Αν εχεις παλια συσκευη(πχ Iphone 6s)και εχει θεμα με την μπαταρια,το τελευταιο πραγμα που θα σε ενδιαφερει ειναι το underclocking οταν η συσκευη βγαζει με το ζορι(και αν)την ημερα ακομα και να μην κανεις το update.

14 λεπτά πριν, xyvirus είπε

Και για να πάμε και στην ουσία κάποιος αντικειμενικός παρατηρητής ας μας πει αξίζει το XR, XS, XS Max ως συσκευή τα λεφτά που ζητάει; Τι παραπάνω δίνει τεχνολογικά εκτός από την αίσθηση ματαιοδοξίας που αποκτά αυτός που το αγοράζει

Αυτο που ρωτας πιο πανω,θελω να σε δω να το γραφεις τον αλλο μηνα μολις ανακοινωθουν τα νεα Galaxy τα οποια θα εχουν αναλογες τιμες.

Α και μην μου πεις οτι εκει εχεις επιλογη να παρεις προηγουμενο φθηνοτερο μοντελο γιατι μαντεψε και στα Iphone το εχεις :)

Το να ζητας αντικειμενικη γνωμη/αποψη σε biased σχολιο δεν εχει λογικη :)

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
10 minutes ago, Fulgore said:

Μακαρι το προβλημα στα σχολια που γραφονται οσον αφορα το Ios και το Android να ηταν τι γραφει μονο 1 ατομο.

Συμμετεχεις και εσυ ο ιδιος σε αρκετα θεματα και βλεπεις την ''ποιοτητα''των σχολιων που γραφονται.

Οταν για παραδειγμα το Displaymate βγαζει κορυφαια την οθονη του Note 9,ολοι μπραβο στα σχολια.

Μολις γραψει το ιδιο site αναλογα σχολια για την οθονη του XS Max,εκει βλεπεις μετα σχολια για τις τιμες(λες και η αρχικη τιμη του Note 9 δεν ειναι 4ψηφιο νουμερο),σχολια για την αναλυση του XR και παει λεγοντας.

Ουτε το μηλο ειναι τελειο χωρις τα θεματακια του αλλα ουτε και το Android. Το προβλημα ειναι οτι οι περισσοτεροι στα σχολια αρνουνται να δεχτουν το δευτερο.

Το εντυπωσιακό για μένα είναι πως μερικοί δεν μπορούν να καταλάβουν πότε γίνομαι ίδιος με αυτούς... Προφανώς και το κάνω επίτηδες όταν μπουκάρουν οι γνωστοί/άγνωστοι στα σχετικά topics και έχει τεράστιο ενδιαφέρον να παρακολουθείς τις αντιδράσεις τους. "Ξεσαλώνουν" με άσχετα και ειρωνικά σχόλια για ολόκληρες σελίδες σε ένα topic και όταν γράψω κάτι που θα τους θυμίσει τι έλεγαν πιο παλιά, αρχίζουν την επανάσταση και αγανακτούν για τον άσχετο mod που αντί να δίνει το καλό παράδειγμα ...ακολουθεί τις πρακτικές τους! :)

Το να μιλήσω σοβαρά δεν έχει νόημα όταν οι συνομιλητές είναι σε αυτό το επίπεδο, οπότε το καλύτερο είναι (εκτός από το να μη συμμετέχω καν) να γίνομαι σαν και αυτούς. Η διαφορά μας βέβαια είναι πως εγώ συνήθως μετά από μερικά λεπτά δεν θυμάμαι καν με ποιον διαφώνησα ή "τσακώθηκα" ή ποιος μου έστειλε pm με "ευχές" ενώ αυτοί το κρατάνε μανιάτικο και θέλουν να λύσουμε τις διαφορές μας με ...αίμα. Μαντέψτε λοιπόν ποιος έχει το πρόβλημα... 

Κατά τα άλλα προφανώς και μόνο όσοι με ξέρουν καλά μπορούν να αντιληφθούν το πότε κάνω πλάκα και το πότε μιλάω σοβαρά. Για τους υπόλοιπους δεν μπορώ να εξηγώ κάθε φορά τα αυτονόητα! 

PS: Τελείωσα με το στήσιμο ενός Google Home και ενός google home mini στο σπίτι που τα λειτουργώ ταυτόχρονα με τη Siri για να δω τις διαφορές τους και τα αρνητικά της κάθε πλατφόρμας. Τις λεπτομέρειες θα τις συζητήσουμε είτε στο SmartHome topic είτε στο Apple Club που πλεον απο χθες περάσαμε τα 1000 μέλη. Εκεί σαφώς και οι συζητήσεις είναι πιο περιορισμένες αλλά τουλάχιστον μπορούμε και συζητάμε κάπως πιο σοβαρά και to the point. :) 

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Αν εχεις παλια συσκευη(πχ Iphone 6s)και εχει θεμα με την μπαταρια,το τελευταιο πραγμα που θα σε ενδιαφερει ειναι το underclocking οταν η συσκευη βγαζει με το ζορι(και αν)την ημερα ακομα και να μην κανεις το update.

Αυτο που ρωτας πιο πανω,θελω να σε δω να το γραφεις τον αλλο μηνα μολις ανακοινωθουν τα νεα Galaxy τα οποια θα εχουν αναλογες τιμες.

Α και μην μου πεις οτι εκει εχεις επιλογη να παρεις προηγουμενο φθηνοτερο μοντελο γιατι μαντεψε και στα Iphone το εχεις :)

Το να ζητας αντικειμενικη γνωμη/αποψη σε biased σχολιο δεν εχει λογικη :)

Κοίταξε στα Android που δεν είναι μονοπωλειο έχει και λύσεις κάτω από τα 1000€ που θα κάνουν τα galaxy. Μου βάζεις ως μέτρο σύγκρισης του Iphone την επίσης ακριβοπληρωμένη μπούρδα της samsung. Αλλά ακόμα και αν είναι και έτσι ένα Samsung σε 6 μήνες πέφτει σε λογική τιμή ενώ στα Iphone πληρώνεις το μήλο πίσω χρυσάφι λόγω μονοπωλειου του iOS ας ήταν το iOS ελεύθερο όπως το Android να το βγάζουν όλοι σε διαφορετικές εκδόσεις και η apple θα βρισκόταν σε πωλήσεις εκεί που είναι σήμερα η google με τα pixel 2 & pixel 3 

Επεξ/σία από xyvirus
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, xyvirus είπε

Κοίταξε στα Android που δεν είναι μονοπωλειο έχει και λύσεις κάτω από τα 1000€ που θα κάνουν τα galaxy. Μου βάζεις ως μέτρο σύγκρισης του Iphone την επίσης ακριβοπληρωμένη μπούρδα της samsung. Αλλά ακόμα και αν είναι και έτσι ένα Samsung σε 6 μήνες πέφτει σε λογική τιμή ενώ στα Iphone πληρώνεις το μήλο πίσω χρυσάφι. 

Μα ειναι λογικο να συμβαινει αυτη η απαξιωση γιατι δεν εχουν υποστηριξη απο την ιδια την εταιρεια.

Το Galaxy Note 9 πχ μπορει οντως να επεσε η τιμη του σε πιο''λογικα''επιπεδα μετα απο 6 μηνες αλλα τελος του χρονου θα παρει το τελευταιο του Update,συσκευη των 1050ευρω.

Το ιδιο και τα φθηνοτερα S9/S9+ φυσικα.

Το παλιο(2017)pixel2xl θα παρει μεχρι Android 11,γιαυτο και η τιμη του ειναι τοσο  υψηλη 

https://www.skroutz.gr/c/40/kinhta-thlefwna/m/9895/Google.html?keyphrase=pixel+2xl&order_by=pricevat

Οσον αφορα το hardware των συσκευων οντως το Android ειναι πιο μπροστα απο τα Iphone. Εκει ομως που υστερει σημαντικα ειναι στις αναβαθμισεις.

Εβλεπα πχ στην Huawei μερια την αναβαθμιση για Android 9 που ειχε πρωτο ανακοινωθει απο Νοεμβριο και ορισμενοι μεχρι και σημερα δεν την εχουν παρει και καθε μερα κανουν ελεγχο μπας και τους ηρθε. Φυσικα υπαρχουν και ακομα χειροτερα παραδειγματα τυπου LG που δεν τα αναφερω καν.

Αυτα ομως δεν τα αναφερει κανεις,εκει που κολλανε οι περισσοτεροι ειναι στην αναλυση της οθονες και τα gb ram του XR,στην υψηλη αρχικη τιμη του Max(λες και το Note 9 512 ηταν τσαμπα)και παει λεγοντας.

10 λεπτά πριν, billdanos είπε

Το εντυπωσιακό για μένα είναι πως μερικοί δεν μπορούν να καταλάβουν πότε γίνομαι ίδιος με αυτούς...

Για να καταλαβεις κατι προυποθετει οτι πρεπει να βαλεις και το μυαλο σου λιγο να σκεφτει/λειτουργησει.

Τα περισσοτερα σχολια στα θεματα των Iphone και της Apple ειναι ανευ σκεψης :)

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα Iphone είναι πολύ όμορφα τηλέφωνα με ποιοτική κατασκευή, υλικό, και ένα λειτουργικό που είναι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα τους με ταχύτατους επεξεργαστές κατασκευασμένους ειδικά για αυτές τις συσκευές. . Ως εδώ όλα καλά. 

Αλλα τι από όλα αυτά δικαιολογεί τα 700€ διαφορά από ένα καλό android phone ; Τι μπορεί ένα Iphone να κάνει καλύτερα σε καθημερινή χρήση ώστε κάποιος να πει δεν θα αγοράσω το mi mix 3 (που έχω εγώ πχ ) με τα 530€ αλλά θα πάω στο xs Max 256gb (μιας και δεν έχει 128gb version ) στα 1209€ ; Το άνοιγμα μιας εφαρμογής 5 sec γρηγορότερα στο xs Max ή το να φορτώσεις 20 εφαρμογές και να δεις ότι μετά από 10 λεπτά τις έχει ακόμα κρατημένες στην μνήμη αξίζει αυτή την διαφορά; 

Την μόνη ίσως περίπτωση που δικαιολογώ είναι να είσαι ενταγμένος στο οικοσύστημα της apple (να έχεις Ipad, mac, και να δουλεύεις αποκλειστικά μόνο με αυτά) όποτε εκεί είναι μονόδρομος 

Επεξ/σία από xyvirus
Δημοσ.

Ακομα να βγαλω ακρη το κολλημα με τις αναβαθμισεις. Φαινεται για καποιους ειναι απλα μια ακομα δικαιολογια για να δικαιολογησουν τις πανακριβες τιμες των iphone και ας ειναι πολυ χειροτερα σε hardware απο αντιστοιχα android σε τιμη. Δηλαδη ενας που εχει 6αρα πιστευετε οτι εχει τοσο χειροτερη εμπειρια απο εναν που εχει την 9αρα? 

Σας πληροφορω οτι επειδη δουλευω 9αρα ταυτοχρονα με 4.4 και 7αρα σε ολες κανω τα ιδια πραγματα. Καμια διαφορα στην πραγματικη χρηση. Τα αλλα ειναι ιστοριες για να δικαιολογείται τις υψηλες τιμες. Επισης το καθε android περνει πολυ περισσοτερες αναβαθμισεις εφοσον το επιθυμει ο χρηστης και το κρατησει χρονια μεσω xda. Υποθεση μισης ωρες. Αλλα ειπαμε η δικαιολογια ειναι προνομιο του Ελληνα και σιγουρα ειναι πολυ δυσκολη η παραδοχη κακης αγορας.

1 λεπτό πριν, xyvirus είπε

Τα Iphone είναι πολύ όμορφα τηλέφωνα με ποιοτική κατασκευή, υλικό, και ένα λειτουργικό που είναι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα τους με ταχύτατους επεξεργαστές κατασκευασμένους ειδικά για αυτές τις συσκευές. . Ως εδώ όλα καλά. 

Αλλα τι από όλα αυτά δικαιολογεί τα 700€ διαφορά από ένα καλό android phone ; Τι μπορεί ένα Iphone να κάνει καλύτερα σε καθημερινή χρήση ώστε κάποιος να πει δεν θα αγοράσω το mi mix 3 (που έχω εγώ πχ ) με τα 530€ αλλά θα πάω στο xs Max 256gb (μιας και δεν έχει 128gb version ) στα 1209€ ;

Το mi mix 3 ειναι πολυ ανωτερο απο το xs max τι συγκρινεις. Το mi mix 3 εχει πραγματικη καινοτομια πανω του θα ηθελε πολυ να τα εχει και το xs max.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, xyvirus είπε

Αλλα τι από όλα αυτά δικαιολογεί τα 700€ διαφορά από ένα καλό android phone ; Τι μπορεί ένα Iphone να κάνει καλύτερα σε καθημερινή χρήση ώστε κάποιος να πει δεν θα αγοράσω το mi mix 3 (που έχω εγώ πχ ) με τα 530€ αλλά θα πάω στο xs Max 256gb (μιας και δεν έχει 128gb version ) στα 1209€ ;

Μ αρεσει που οταν κανετε την συγκριση μεταξυ android και ιος συγκρινεται απ την μια κινεζικες συσκευες τυπου xiomi(προφανως ειναι value for money δεν διαφωνω οτι καποιες αξιζουν τα λεφτα τους) και απ την αλλη βαζεται το ακριβοτερο ιphone της σειρας για να βγενουνε τα κουκια παραπανω, λες και δεν υπαρχουν και andoid που θες 3 μισθους να τα παρεις η φθηνοτερα iphone απο το xs max 256gb😅

Για την παραπανω τιμη. Οταν θες να παρεις ενα απλο αυτοκινητο να κανεις την δουλεια σου, απλα να σε πεταει μεχρι την δουλεια και μεχρι σουπερ μαρκετ και ξανα σπιτι, μια χαρα θα κανεις την δουλεια σου με ενα ντατσουν του 90 που το αγοραζεις 100 ευρω σημερα, αρα οποιος παει και δινει πανω απο 100 ευρω για αμαξι να παει μεχρι το σουπερ μαρκετ ειναι κοροιδο καπως ετσι παρουσιεζεται τους χρηστες iphone😅

Υ.Γ Δεν ειμαι apple fan, ποτε δεν ειχα iphone συσκευη και  εχω ενα s7 edge εδω και 3 χρονια οταν ψοφησει θα το αλλαξω,  αλλα διαβαζοντας καποια σχολια πραγματικα με πιανουν τα γελια.

Επεξ/σία από Pwpwpw
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε

Μ αρεσει που οταν κανετε την συγκριση μεταξυ andriod και ιος συγκρινεται απ την μια κινεζικες συσκευες τυπου xiomi(προφανως ειναι value for money δεν διαφωνω οτι καποιες αξιζουν τα λεφτα τους) και απ την αλλη βαζετσαι το ακριβοτερο ιphone της σειρας για να βγανουνε τα κουκια παραπανω, λες και δεν υπαχουν και andoid που θες 3 μισθους να τα παρεις😅

Τι διακαιολογει την παραπανω τιμη? Οταν θες να παρεις ενα απλο αυτοκινητο να κανεις την δουλεια σου, απλα να σε πεταει μεχρι την δουλεια και μεχρι σουπερ μαρκετ και ξανα σπιτι, μια χαρα θα κανεις την δουλεια σου με ενα ντατσουν του 90 που το αγοραζεις 100 ευρω σημερα, αρα οποιος παει και δινει πανω απο 100 ευρω για αμαξι να παει μεχρι το σουπερ μαρκετ ειναι κοροιδο καπως ετσι παρουσιεζεται τους χρηστες iphone😅

Υ.Γ Δεν ειμαι apple fan, ποτε δεν ειχα iphone συσκευη και  εχω ενα s7 edge εδω και 3 χρονια αλλα διαβαζοντας καποια σχολια πραγματικα με πιανουν τα γελια.

Βασίζομαι στο ακριβότερο γιατί η apple δεν δίνει δυνατότητα επιλογής εγώ χρειάζομαι 128gb γιαυτο και πήγα στο mi mix 3 στα 128 εάν ήθελα όμως apple θα έπρεπε ή να συμβιβαστώ με τα 64 που μου δίνει ή να πάω στα 256 που μου επιβάλλει όποτε δεν το κάνω για να βγουν τα κουκιά αλλά γιατί αυτή είναι η πραγματικότητα. 

Οσο αυτό που ανάφερες για το αμάξι και την δουλειά και το σούπερ μάρκετ.....εάν η δουλειά μου γίνεται το ίδιο η και καλύτερα με το κινητό των 500€ θα πάω εκεί, και εξηγούμαι στο κινητό σερφάρω στο Ίντερνετ βλέπω τα emails μου ανοίγω κάποια αρχεία από τα emails βλέπω κανένα βιντεάκι στο YouTube ακούω μουσική όταν περπατάω έξω δεν παίζω παιχνίδια πληρώνω λογαριασμούς και αποθηκεύω κάποια pdf που μετά τα περνάω στο pc και βγάζω φωτογραφίες. Τι από όλα αυτά κάνει καλύτερα το αντίστοιχο κινητό της apple με παραπλήσιο μέγεθος οθόνης παραπλήσια χωρητικότητα που να δικαιολογεί τα 700€ διαφορά που δεν είναι μικρή αν σκεφτεί κανείς πως σχεδόν οι μισοί Έλληνες ζούν με λιγότερα από 700€ το μήνα. Και όσοι παίρνουμε κινητά δεν σημαίνει ότι είμαστε και πλούσιοι μπορεί η αγορά να γίνει μετά από καιρό και με οικονομίες ακόμα και 6 μηνών οποτε άλλο τα 500, άλλο τα 700, και άλλο τα 1209€ 

Επεξ/σία από xyvirus
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, xyvirus είπε

Βασίζομαι στο ακριβότερο γιατί η apple δεν δίνει δυνατότητα επιλογής εγώ χρειάζομαι 128gb γιαυτο και πήγα στο mi mix 3 στα 128 εάν ήθελα όμως apple θα έπρεπε ή να συμβιβαστώ με τα 64 που μου δίνει ή να πάω στα 256 που μου επιβάλλει όποτε δεν το κάνω για να βγουν τα κουκιά αλλά γιατί αυτή είναι η πραγματικότητα. 

Οσο αυτό που ανάφερες για το αμάξι και την δουλειά και το σούπερ μάρκετ.....εάν η δουλειά μου γίνεται το ίδιο η και καλύτερα με το κινητό των 500€ θα πάω εκεί, και εξηγούμαι στο κινητό σερφάρω στο Ίντερνετ βλέπω τα emails μου ανοίγω κάποια αρχεία από τα emails βλέπω κανένα βιντεάκι στο YouTube ακούω μουσική όταν περπατάω έξω δεν παίζω παιχνίδια πληρώνω λογαριασμούς και αποθηκεύω κάποια pdf που μετά τα περνάω στο pc και βγάζω φωτογραφίες. Τι από όλα αυτά κάνει καλύτερα το αντίστοιχο κινητό της apple με παραπλήσιο μέγεθος οθόνης παραπλήσια χωρητικότητα που να δικαιολογεί τα 700€ διαφορά; 

Αν θες να παρεις ντε και καλα iphone  και θες και 128gb υπαρχει και η επιλογη του xr 128gb  που βγανει σχεδον 500 ευρω κατω απο το xsmax  256gb που συγκρινεις εσυ, αρα ναι συγκρινες το ακριβοτερο Iphone για να βγαινουν παραπανω τα κουκια.

Επισης για αυτα τα απλα πραγματα που κανεις εσυ με το κινητο σου που πληρωσες 530 ευρω, δεν μπορει να τα κανει και ενα  φυηνοτερο μοντελο xiomi των 250 ευρω ας πουμε?Γιατι εσκασες το 500αρικο?

Γενικα εχετε μια ταση να θεωρειτε κοροιδα τους αγοραστες iphone  που σκανε 1000αρικα, λες και ειναι τα μοναδικα ακριβα κινητα και δεν υπαρχουν και ανιστοιχα πανακριβα μοντελα σε anndroid με τετραψηφια τιμη.

Και στο κατω κατω η αγορα του κινητου για καποιους ειναι ενας ειδους χομπι, γουσταρει ο αλλος Iphone αυτο θα παρει δικου του λεφτα ειναι.

Αλλος δινει 500 ευρω να αγορασει ενα τζιν, αλλος δινει 1000 ευρω για συσκευη, αλλος δινει 1500 ευρω για 2080ti, αλλος πεταει 100αρικα σε λουλουδια στα μπουζουκια, αξιζουν ολα αυτα? οχι προφανω. Αλλα ταυτοχρονα δεν σημαινει οτι αυτος που τα κανει ειναι και κοροιδο, εκει διαφωνω, γουσταρει και απλα το κανει να βγαλει γουστα.

Εμενα αυτα τα μηνυματα τυπου εμενα το xiaomi με 500 ευρω κανει ιδια και καλυτερα με το ihone των 1300 ευρω, πιο πολυ κομπλεξ μου βγαζει απ την πλευρα του αγοραστη του "φθηνου" android τυπου οσα δεν φτανει η αλεπου...

Επεξ/σία από Pwpwpw
  • Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε

Αν θες να παρεις ντε και καλα iphone  και θες και 128gb υπαρχει και η επιλογη του xr 128gb  που βγανει σχεδον 500 ευρω κατω απο το xsmax  256gb που συγκρινεις εσυ, αρα ναι συγκρινες το ακριβοτερο Iphone για να βγαινουν παραπανω τα κουκια.

Επισης για αυτα τα απλα πραγματα που κανεις εσυ με το κινητο σου που πληρωσες 530 ευρω, δεν μπορει να τα κανει και ενα  φυηνοτερο μοντελο xiomi των 250 ευρω ας πουμε?Γιατι εσκασες το 500αρικο?

Γενικα εχετε μια ταση να θεωρειτε κοροιδα τους αγοραστες iphone  που σκανε 1000αρικα, λες και ειναι τα μοναδικα ακριβα κινητα και δεν υπαρχουν και ανιστοιχα πανακριβα μοντελα σε anndroid με τετραψηφια τιμη.

Και στο κατω κατω η αγορα του κινητου ειναι ενας ειδους χομπι, γουσταρει ο αλλος Iphone αυτο θα παρει δικου του λεφτα ειναι.

Αλλος δινει 500 ευρω να αγορασει ενα τζιν, αλλος δινει 1000 ευρω για συσκευη, αλλος δινει 1500 ευρω για 2080ti, αλλος πεταει 100αρικα σε πιατα στα μπουζουκια, αξιζουν ολα αυτα? οχι προφανω. Αλλα ταυτοχρονα δεν σημαινει οτι αυτος που τα κανει ειναι και κοροιδο, εκει διαφωνω, γουσταρει και απλα το κανει να βγαλει γουστα.

Εμενα αυτα τα μηνυματα τυπου εμενα το xiaomi με 500 ευρω κανει ιδια και καλυτερα με το ihone των 1300 ευρω, πιο πολυ κομπλεξ μου βγαζει απ την πλευρα του αγοραστη του "φθηνου" android τυπου οσα δεν φτανει η αλεπου...

Ποιο κόμπλεξ ρε φίλε είχα τα παρακάτω 4s, 6 plus , 6s plus , 7 plus & IPhone X απλά κάποια στιγμή άρχισα να αισθάνομαι πολύ κορόιδο να κυκλοφορώ με 1400€ συσκευή στην τσέπη απλά γιατί έχει ένα ακριβό λογότυπο στην πλάτη. Τώρα σου γράφω από IPad Pro 10.5 παρεπιπτόντως .

Αλλα η βασική ερώτηση παραμένει τι είναι αυτό το παραπάνω που δικαιολογεί τα 700€ διαφορά ;;;; 

Επεξ/σία από xyvirus
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, xyvirus είπε

Ποιο κόμπλεξ ρε φίλε είχα τα παρακάτω 4s, 6 plus , 6s plus , 7 plus & IPhone X απλά κάποια στιγμή άρχισα να αισθάνομαι πολύ κορόιδο να κυκλοφορώ με 1400€ συσκευή στην τσέπη απλά γιατί έχει ένα ακριβό λογότυπο στην πλάτη. 

Αλλα η βασική ερώτηση παραμένει τι είναι αυτό το παραπάνω που δικαιολογεί τα 700€ διαφορά ;;;; 

Μονο και μονο που συνεχιζεις να ρωτας αυτο, δειχνει οτι παρεβλεψες εντελως το νοημα του πιο πανω ποστ μου και απλα επιβεβαιωνεις το κομπλεξ σου.

Οτι δικαιολογει δικο σου που κοστιζει τα διπλα και βαλε απο ενα χιομι των 250 ευρω, θα ανοιγει καλυτερα τα mail μαλλον.

Και θες να πιστεψουμε τωρα οτι ειχες iphone x το πουλησες και πηγες και αγορασες την κινεζια στα 500+ευρω για να παψεις να αισθανεσαι κοροιδο.Μαλιστα.

Ελλας στο μεγαλειο σου.

Επεξ/σία από Pwpwpw
  • Like 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε

Μονο και μονο που συνεχιζεις να ρωτας αυτο, δειχνει οτι παρεβλεψες εντελως το νοημα του πιο πανω ποστ μου και απλα επιβεβαιωνεις το κομπλεξ σου.

Οτι δικαιολογει δικο σου που κοστιζει τα διπλα και βαλε απο ενα χιομι των 250 ευρω, θα ανοιγει καλυτερα τα mail μαλλον.

Και θες να πιστεψουμε τωρα οτι ειχες iphone x το πουλησες και πηγες και αγορασες την κινεζια στα 500+ευρω για να παψεις να αισθανεσαι κοροιδο.Μαλιστα.

Ελλας στο μεγαλειο σου.

Άντε γεια.....

• Sad 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...