Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 minutes ago, Fulgore said:

3gb ram που κρατανε τις εφαρμογες στο background καλυτερα απο πολλα Android κινητα με 6gb ram :)

αυτό δεν ισχύει καθώς υπάρχουν άπειρα benchmarks που δείχνουν το αντίθετο. Ότι δηλαδή ενώ το iPhone βγάζει καλύτερο score στα bencho-προγράμματα, στην πραγματική χρήση είναι πιο αργό.

Επεξ/σία από NotAliki177
  • Like 7
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, NotAliki177 είπε

αυτό δεν ισχύει καθώς υπάρχουν άπειρα benchmarks που δείχνουν το αντίθετο. Ότι δηλαδή ενώ το iPhone βγάζει καλύτερο score στα bencho-προγράμματα, στην πραγματική χρήση χάνει παταγωδώς.

Εγω παντως το αντιθετο βλεπω.Οτι τα Iphone με την μικροτερη μνημη κανουν παρτυ στο multitasking και στις εφαρμογες που κρατανε ανοιχτες σε σχεση με πολλα Android που πρεπει να εχουν 8 και 10gb ram για να ειναι στα ιδια,κυριως κατι Oneplus.

Μονο στο Iphone X θυμαμαι να τα πηγαινε χειροτερα σε σχεση με τα τοτε γνωστα Android επειδη ειχε θεμα λογω Ios 11 τοτε.

• Like 1
  • Thanks 1
  • Confused 2
Δημοσ.

Από το xs το πιστεύω γιατί είναι φθηνότερο και πιστεύω στο σύνολο καλύτερο αν σκεφτούμε ότι έχουν διαφορά 300€. Από το xs max ίσως Ναι γιατί πολλοί δεν θέλουν τόσο μεγάλη συσκευή.

Δημοσ.
3 minutes ago, Fulgore said:

Εγω παντως το αντιθετο βλεπω.Οτι τα Iphone με την μικροτερη μνημη κανουν παρτυ στο multitasking και στις εφαρμογες που κρατανε ανοιχτες σε σχεση με πολλα Android που πρεπει να εχουν 8 και 10gb ram για να ειναι στα ιδια,κυριως κατι Oneplus.

Μονο στο Iphone X θυμαμαι να τα πηγαινε χειροτερα σε σχεση με τα τοτε γνωστα Android επειδη ειχε θεμα λογω Ios 11 τοτε.

άμα είναι με 2-3 εφαρμογές στο background ναι. μετά χάνει.

• Like 1
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, what_if είπε

ειναι σαπια αλλα ειναι τα φθηνοτερα με μηλο στην πλατη για αυτο κ πουλανε καλυτερα απο ολα τα σαπια σας

next

😛

Βλεπω πειραζει καποιους που συνεχιζει ακαθεκτο το iphone...δεν πειραζει ξυδακι...

Δημοσ.

Κι εγώ XR τσίμπησα. :) Και δε το έκανα για την τιμή. Απλά το XR μου φάνηκε πιο ελκυστικό σαν πακέτο.

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

4 λεπτά πριν, Haldol είπε

Κι εγώ XR τσίμπησα. :) Και δε το έκανα για την τιμή. Απλά το XR μου φάνηκε πιο ελκυστικό σαν πακέτο.

Από τι?από το XS η από το XS max?Αν είχαν ίδια τιμή ποιο θα αγόραζες? εννοείται πως η τιμή παίζει ρολο

Επεξ/σία από Istros
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 minutes ago, Fulgore said:

ισως σε καποιο αλλο πλανητη σε καποιον μακρινο μακρινο γαλαξια.

10 minutes ago, mtifosi said:

Βλεπω πειραζει καποιους που συνεχιζει ακαθεκτο το iphone...δεν πειραζει ξυδακι...

και ο εμπολα δεν ειναι τοσο ευκολο να εξαλειφθει εντελως!

Επεξ/σία από azuli
  • Like 3
  • Confused 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, azuli είπε

Τι εννοεις σε καποιο αλλο πλανητη?Βαλε το Iphone 7 plus με 3gb ram διπλα στο S6edge πχ που και αυτο εχει 3gb να δεις πως θα συμπεριφερεται το ενα και πως το αλλο.

Ειναι λιγο πολυ γνωστο(σε οσους σκεφτονται και λιγο)οτι αλλιως διαχειριζεται την μνημη ram το Ios των iphone και αλλιως το Android της καθε εταιρειας η οποια εχει και το δικο της skin.

Αντε περιμενω να πεταχτει καποιος να γραψει σχολια οπως και στο youtube περι ανωτεροτητας του Android με κλασσικο παραδειγμα την Oneplus,την ιδια εταιρεια η οποια εχει παραδεχτει οτι κλεβει σε benchmarks οταν την ειχαν πιασει πιο παλια.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, azuli είπε

και ο εμπολα δεν ειναι τοσο ευκολο να εξαλειφθει εντελως!

Ειπαμε ξυδακι κανει καλο...

Εμπολα εννοεις το android γιατι η google ετοιμαζει νεο ενιαιο λογισμικο να το αντικαταστησει...τοσο υπεροχο κωδικα εχει...

Επεξ/σία από mtifosi
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Istros είπε

Από τι?από το XS η από το XS max?Αν είχαν ίδια τιμή ποιο θα αγόραζες? εννοείται πως η τιμή παίζει ρολο

Και απο τα δύο. Αν είχα επιλογή, θα έπαιρνα ένα συνδυασμό των XR - XS. Δηλαδή μπαταρία, σχεδίαση, χωρητικότητα και κάμερα (δε μου αρέσουν οι διπλές) από XR, οθόνη από XS.

Επειδή δεν παίζει customization, πιο κοντά ήταν το XR σ' αυτό που ήθελα.

Σ' αυτό που με ρωτάς, (ποιο θ' αγόραζα αν είχαν απλά ίδια τιμή) πάλι XR θα ΄παιρνα. Για τον παραπάνω λόγο.

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, mtifosi είπε

Εσύ αυτό το συμπέρασμα έβγαλες από αυτά που διάβασες?Ότι συνεχίζει ακάθεκτα το iPhone?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...