Γιάννης Platano Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, CsIns είπε 2x2 GB DDR3 έχω εγώ. Με SSD δεν ξέρω αν το 1GB κάνει την διαφορά, αλλά θα μπορείς να ανοίξεις καμιά καρτέλα παραπάνω. Μπορείς εύκολα να κάνεις και overclock στα 3ghz αν έχεις μιά λίγο καλή ψύχτρα. 19 λεπτά πριν, CsIns είπε 2x2 GB DDR3 έχω εγώ. Με SSD δεν ξέρω αν το 1GB κάνει την διαφορά, αλλά θα μπορείς να ανοίξεις καμιά καρτέλα παραπάνω. Μπορείς εύκολα να κάνεις και overclock στα 3ghz αν έχεις μιά λίγο καλή ψύχτρα. Ειναι προτιμοτερο απο το 8 σε DDR2 που γρφεις ? Απο hardware ειμαι ...ασχετος. Επεξ/σία 28 Ιανουαρίου 2019 από Γιάννης Platano
CsIns Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Το καλύτερο ενδιάμεσο σενάριο θα ταν 8GB DDR2 στα 1066Mhz αλλά είναι ακριβές. Εσύ τι επιλογές σκέφτεσαι;
Γιάννης Platano Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, CsIns είπε Το καλύτερο ενδιάμεσο σενάριο θα ταν 8GB DDR2 στα 1066Mhz αλλά είναι ακριβές. Εσύ τι επιλογές σκέφτεσαι; Δεν εχω επιλογες γιατι δεν ξερω αλλα να μην ξεπερασω τα 60-70 ευρω εστω σε μεταχειρισμενες.Λιγα ειναι ? Επεξ/σία 28 Ιανουαρίου 2019 από Γιάννης Platano
CsIns Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Αν είναι να δώσεις τόσα για μεταχειρισμένα, θα ταν καλύτερα να δώσεις τα διπλά για ανακαίνιση, να έχεις και εγγύηση. Πολλά είναι.
Γιάννης Platano Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Για αλλαγη επεξεργαστη , μητρικης και μνημες μαλλον θελω πιο πολλα απο τα διπλα..Μακαρι να βρω και πο φτηνα. Θα ρωτησω καποιον που ξερω . Επεξ/σία 28 Ιανουαρίου 2019 από Γιάννης Platano
CsIns Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Ένα βασικό πακετάκι Athlon 200GE, 4GB DDR4 2400Mhz και μιά B450 (ή A320 για πιό ζόρια) μητρική είναι στα διπλά χρήματα. Η μόνη προσοχή είναι ότι ο επεξεργαστής είναι πιό καινούργιος από τα chipset εκείνα και αν η μητρική καθόταν στα ράφια καιρό, θα θέλει αναβάθμιση στο bios για να δουλέψει. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα