dpolal Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Καλησπέρα. Ξέρω ότι το θέμα έχει συζητηθεί παλιά αλλά δεν μπόρεσα να βρώ το νήμα. Σε ένα χώρο με 6 Η/Υ που τρέχουν W10 έχω έναν μικρό file server. Δοκίμασα να χρησιμοποιήσω την εσνωματωμένη διαδιακασία των 10ριών με την οποία ορίζεις φακέλους και πόσο συχνά θες να αντιγράφονται σε έναν άλλον δίσκο (map drive στο file server έχω κάνει) αλλά το πρόβλημα είναι ότι για κάποιο λόγο σε 1 Η/Υ αυτό δεν μπορεί να λειτουργήσει, ενώ σε 2 άλλους δημιουργεί τεράστια επαναλαμβανόμενα backup. Υπάρχει κάποιο ελαφρύ προγραμματάκι που να το στήσω σε κάθε ένα πισί να τρέχει στο background και να κάνει απλά μία αντιγραφή συγκεκριμένων αρχείων (π.χ. xls & docs) από κάθε πισί κάθε 2 ώρες π.χ. ;;; Απλά θέλω να αντιγράφει τα αρχεία πανω στα παλιά, δεν υπάρχει ανάγκη για versioning. Ευχαριστώ.
micraSport Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Για δοκίμασε και το Iperius BacKUp. Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Στημένο σε ασφαλιστικό γραφείο 2 χρόνια τώρα χωρίς προβλήματα. 1
Crybal Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 FreeFileSync.Επίσης εχει την δυνατότητα να κάνει monitor κάποιον φακελο και μολις ανιχνευσει αλλαγη τρεχει μονο του και συγχρονιζει τους δυο φακελους 1
M@dB0x Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Παιδες ειστε σιγουροι οτι ολα αυτα που προτεινεται, μετα απο ενα μηνα δουλευει το automation χωρις να αγοραστει το προγραμμα?
RTW4ever Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Free file sync, το χρησιμοποιώ δεν ξέρω και εγώ πόσα χρόνια, απόλυτα αξιόπιστο, ταχύτατο, συγχρονίζω πάνω από 500.000 αρχεία σε τοπικό σέρβερ με απόλυτη επιτυχία! Επίσης χρησιμοποιώ την αυτόματη λειτουργία παρακολούθησης που έχει. Μπορεί και να κάνει αυτόματο συγχρονισμό μόλις συνδέσεις αφαιρούμενο usb δίσκο στο pc. Και ναι, είναι δωρεάν! Edit: Ωχ, τώρα είδα ότι είναι παλιό νήμα! Δεν πειράζει, για όποιον έχει ίδια απορία.
RTW4ever Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Στις 6/3/2019 στις 5:24 ΜΜ, donblunts είπε SyncToy Της Microsoft λες; Αυτό έχει εγκαταλειφθεί εδώ και χροοοοοόνια! Αυτό χρησιμοποιούσα επί εποχής xp, αν θυμάμαι καλά, και όταν εγκαταλείφθηκε, ήταν η αιτία να ψάξω και να βρω το Ffsync.
donblunts Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 11 ώρες πριν, RTW4ever είπε Της Microsoft λες; Αυτό έχει εγκαταλειφθεί εδώ και χροοοοοόνια! Αυτό χρησιμοποιούσα επί εποχής xp, αν θυμάμαι καλά, και όταν εγκαταλείφθηκε, ήταν η αιτία να ψάξω και να βρω το Ffsync. Ναι, έχεις δίκαιο. Το χρησιμοποιούσα πριν 2-3 χρόνια σε Windows 2k3 Server
kormos Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Στις 28/1/2019 στις 1:30 ΜΜ, dpolal είπε Καλησπέρα. Ξέρω ότι το θέμα έχει συζητηθεί παλιά αλλά δεν μπόρεσα να βρώ το νήμα. Σε ένα χώρο με 6 Η/Υ που τρέχουν W10 έχω έναν μικρό file server. Δοκίμασα να χρησιμοποιήσω την εσνωματωμένη διαδιακασία των 10ριών με την οποία ορίζεις φακέλους και πόσο συχνά θες να αντιγράφονται σε έναν άλλον δίσκο (map drive στο file server έχω κάνει) αλλά το πρόβλημα είναι ότι για κάποιο λόγο σε 1 Η/Υ αυτό δεν μπορεί να λειτουργήσει, ενώ σε 2 άλλους δημιουργεί τεράστια επαναλαμβανόμενα backup. Υπάρχει κάποιο ελαφρύ προγραμματάκι που να το στήσω σε κάθε ένα πισί να τρέχει στο background και να κάνει απλά μία αντιγραφή συγκεκριμένων αρχείων (π.χ. xls & docs) από κάθε πισί κάθε 2 ώρες π.χ. ;;; Απλά θέλω να αντιγράφει τα αρχεία πανω στα παλιά, δεν υπάρχει ανάγκη για versioning. Ευχαριστώ. Δοκίμασε απροβλημάτιστα το Cobian! (Όπως έχει ήδη αναφερθεί)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα