Προς το περιεχόμενο

Sapphire Radeon RX 570 4GB Nitro+ (11266-14 ή MSI Radeon RX 570 8GB (ARMOR 8G OC)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
13 ώρες πριν, Arkin είπε

Λοιπον βαλαμε τερμα το power limit στο +50 τον πυρηνα στα 1450 και μνημη 2100. Δεν ασχοληθηκαμε καθολου με undervolt. Απο θερμοκρασιες με curve στα fans δεν ξεπερναει τους 65 βαθμους δουλευοντας 99% σε παιχνιδια οπως odyssey/tomb raider. Με 2500k στα 4.5 την παει πολυ ανετα την καρτα σε full hd σε 40αρα VA panel. Δωσαμε και το RE2 προχθες ενα 20αρικο και ερχεται και division οποτε θα παει στο 100αρικο η καρτα. Απλα οτι πιο vfm εχει υπαρξει αυτη την περιοδο. 5-10fps max διαφορα απο 580. 

Μια απλο τα ίδια.. τα έδωσα 39 ευρώ και βγήκε η κάρτα 100 ευρώ...!

Δημοσ.
Στις 28/1/2019 στις 8:59 ΜΜ, Aten-Ra είπε

Η ίδια κάρτα είναι, και φτηνότερη και με δυο παιχνίδια.

Καλησπέρα φίλε,γιατί στα χαρακτηριστικά στο πλαίσιο βγάζει ταχύτητα μνήμης 1750 MHz ,ενώ στο σκρουτζ 7000;

Δημοσ.
2 ώρες πριν, PwnYouNabs είπε

Καλησπέρα φίλε,γιατί στα χαρακτηριστικά στο πλαίσιο βγάζει ταχύτητα μνήμης 1750 MHz ,ενώ στο σκρουτζ 7000;

Η πραγματική ταχύτητα είναι 1750 αλλά λόγω λειτουργίας της gddr5 πρακτικά είναι σαν να τετραπλασιάζεται η ταχύτητα (7000). Τεχνικά δε ξέρω να εξηγήσω ακριβώς τι κ πως , αν σε ενδιαφέρει ο google είναι φίλος σου. Είναι οι ίδιες καρτες

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, nickk0kkav είπε

Η πραγματική ταχύτητα είναι 1750 αλλά λόγω λειτουργίας της gddr5 πρακτικά είναι σαν να τετραπλασιάζεται η ταχύτητα (7000). Τεχνικά δε ξέρω να εξηγήσω ακριβώς τι κ πως , αν σε ενδιαφέρει ο google είναι φίλος σου. Είναι οι ίδιες καρτες

Οκ καταλαβα,ευχαριστω.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 1/2/2019 στις 9:58 ΠΜ, bromiaris είπε

Μια απλο τα ίδια.. τα έδωσα 39 ευρώ και βγήκε η κάρτα 100 ευρώ...!

Kαλησπέρα, επειδή πήρα και εγώ την κάρτα από Πλαίσιο, τα games ξέρεις πως τα παίρνεις;Και πως τα πουλήσατε; Δηλαδή απλά πρέπει να βάλεις ενα mail?Επειδή είδα ότι πρέπει να έχει την αντίστοιχη κάρτα για να τα τρέξει

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, stafftw είπε

Kαλησπέρα, επειδή πήρα και εγώ την κάρτα από Πλαίσιο, τα games ξέρεις πως τα παίρνεις;Και πως τα πουλήσατε; Δηλαδή απλά πρέπει να βάλεις ενα mail?Επειδή είδα ότι πρέπει να έχει την αντίστοιχη κάρτα για να τα τρέξει

Πρέπει να γίνει validate η κάρτα. Μέσα στο AMD rewards βάζεις τον κωδικό του plaisiou. Ο καλύτερος τρόπος να τα πουλήσεις είναι να σου δώσει το steam account ο άλλος και να του τα κάνεις redeem

• Like 1
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, Arkin είπε

Πρέπει να γίνει validate η κάρτα. Μέσα στο AMD rewards βάζεις τον κωδικό του plaisiou. Ο καλύτερος τρόπος να τα πουλήσεις είναι να σου δώσει το steam account ο άλλος και να του τα κάνεις redeem

Nαι αλλά για να "τρέξει" το παιχνίδι πρέπει να έχει τις αντίστοιχες κάρτες και ο άλλος σωστα;Sorry για το off topic

Δημοσ.
Μόλις τώρα, stafftw είπε

Nαι αλλά για να "τρέξει" το παιχνίδι πρέπει να έχει τις αντίστοιχες κάρτες και ο άλλος σωστα;Sorry για το off topic

Όχι δεν χρειάζεται η κάρτα μια φορά θα γίνει validate όταν μπεις στο AMD rewards για να πάρεις τα παιχνίδια. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
40 λεπτά πριν, stafftw είπε

Μπαίνεις στο https://www.amdrewards.com

Δημιουργείς έναν λογαριασμό με ένα πραγματικό mail

Όταν συνδεθείς, στο Claim My Reward, θα βάλεις τον κωδικό… Αυτό πρέπει να γίνει στο μηχάνημα που είναι κουμπωμένη η κάρτα, γιατί διαφορετικά θα «κλειδώσει» και θα σου ζητήσει την απόδειξη αγοράς και το mail με τον κωδικό από το κατάστημα αγοράς!

Επιλεγείς τα παιχνίδια που θέλεις

Όταν συμβεί το παραπάνω, μπορείς να «πουλήσεις» ολόκληρο τον λογαριασμό που δημιούργησες (αν πουλήσεις και τα 2 παιχνίδια)..

Αυτό έκανα εγώ…

Και πιο συγκεκριμένα ζήτησα από τον αγοραστή να μου δώσει το δικό του προσωπικό mail, και άλλαξα μέσα από το https://www.amdrewards.com το mail το δικό μου, με το δικό του…

Του έδωσα και τον κωδικό πρόσβασης και πια συνδέθηκε με το δικό του mail

Από την στιγμή που ενεργοποιήθηκε ο κωδικός και επιλέχτηκαν τα παιχνίδια, μπορείς να τα «τρέξεις» από οποιοδήποτε μηχάνημα με οποιαδήποτε κάρτα…

**Διάβασε και αυτό…

Επεξ/σία από bromiaris
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, bromiaris είπε

Μπαίνεις στο https://www.amdrewards.com

Δημιουργείς έναν λογαριασμό με ένα πραγματικό mail

Όταν συνδεθείς, στο Claim My Reward, θα βάλεις τον κωδικό… Αυτό πρέπει να γίνει στο μηχάνημα που είναι κουμπωμένη η κάρτα, γιατί διαφορετικά θα «κλειδώσει» και θα σου ζητήσει την απόδειξη αγοράς και το mail με τον κωδικό από το κατάστημα αγοράς!

Επιλεγείς τα παιχνίδια που θέλεις

Όταν συμβεί το παραπάνω, μπορείς να «πουλήσεις» ολόκληρο τον λογαριασμό που δημιούργησες (αν πουλήσεις και τα 2 παιχνίδια)..

Αυτό έκανα εγώ…

Και πιο συγκεκριμένα ζήτησα από τον αγοραστή να μου δώσει το δικό του προσωπικό mail, και άλλαξα μέσα από το https://www.amdrewards.com το mail το δικό μου, με το δικό του…

Του έδωσα και τον κωδικό πρόσβασης και πια συνδέθηκε με το δικό του mail

Από την στιγμή που ενεργοποιήθηκε ο κωδικός και επιλέχτηκαν τα παιχνίδια, μπορείς να τα «τρέξεις» από οποιοδήποτε μηχάνημα με οποιαδήποτε κάρτα…

**Διάβασε και αυτό…

48 λεπτά πριν, Arkin είπε

Όχι δεν χρειάζεται η κάρτα μια φορά θα γίνει validate όταν μπεις στο AMD rewards για να πάρεις τα παιχνίδια. 

Eυχαριστώ και τους δύο για τη βοήθεια, τωρα θα πρέπει να βρω αγοραστή 👿

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...