Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας , εχω μαθει από μονος μου και ανοιγω και επισκευάζω IPhone 4 ως iPhone 6s . Αυτό το κανω για εμενα και οποιον φιλο μου θελει. Δεν το κανω επαγγελμα και ουτε το λεω εδώ για να μου στειλει καποιος να του το φτιαξω. Ψαχνω στο skroutz για ανταλλακτικα από site που θα είναι κοντα στο σπιτι μου και θα είναι και πιο φτηνα. Νομιζω όμως ότι καποιες φορες η ποιοτητα των ανταλλακτικών μεταξυ τους διαφερουν. Δλδ καποια τα εχω αλλαξει και δεν εχω δει διαφορα και καποια εχουν αμεσως.

Αρα η ερωτηση μου είναι αν οντως αυτό ισχυει , δλδ υπαρχουν ανταλλακτικα καλα και κακα

και αν ξερει καποιος καποιο μαγαζι που να εχει τσεκαρει και να εχει αξιοπιστα ανταλλακτικα.

Ξερω ότι δεν υπαρχουν original ανταλλακτικα αλλα μονο OEM

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υπάρχει διαφορά ποιότητας πολλές φορές. Πχ μου έχει τύχει να αλλάξω οθόνη (σε iPhone) από διαφορετικό προμηθευτή, η μια type-a η άλλη type-b και υπήρχαν διαφορές στο digitizer (πιο ευάλωτο σε γρατζουνιές) και στην οθόνη (ίδιες γωνίες θέσης αλλά πιο washed χρώματα). Μην αναφέρω άλλες φορές όπου με φθηνές λύσεις (λόγω οικονομικών του ιδιοκτήτη) μου ερχόντουσαν οθόνες με προβληματική αφή κλπ. 

Ναι υπάρχει διαφορά στην ποιότητα  των ανταλλακτικών και ας μην είναι original. Αυτό κυρίως συμβαίνει στις οθόνες όσον αφορά τα iPhones και σε κάποια άλλα parts όπως βύσμα τροφοδοσίας, κάμερες, housings κλπ. Τώρα σε καλωδιοταινίες ας πούμε δεν έχει πολύ νόημα...

Βέβαια τώρα είναι ένα θέμα το κατά πόσο το ανταλλακτικό που πουλάει το skroutzμάγαζο έχει όντως την ποιότητα που αναγράφει... Της μουρλής γίνεται... Εγώ θα πρότεινα αφού δοκιμάσεις διαφορά μαγαζιά ή προμηθευτές από εξωτερικό, δες ποιός απ'όλους σου έδωσε ανταλλακτικά που δεν παρουσίασαν πρόβλημα σε βάθος χρόνου και παίρνε από αυτόν. 

Επεξ/σία από Netr0nic
Δημοσ.

Επειδή και εγώ ψιλό ασχολούμαι βρίσκεις κάποιο μαγαζί φυσικό αγοράζεις δοκιμάζεις και μένεις σε αυτόν.... για να μπορείς να αλλάξεις κάτι αν χρειαστεί..,, αλλά πλέον φίλε αν είσαι Αθήνα υπάρχουν μαγαζιά που κάνουν τα πάντα επιτόπου το βλέπεις το δοκιμάζεις και το κόστος ελάχιστα ποιο πάνω από την αγορά ανταλλακτικου

Ps. Τα 7 και πάνω περνούν μόνο γνήσια ανταλλακτικά....,.

Δημοσ.

Τα skroutzομαγαζα οπως ειναι φυσικο δεν εχουν σταθερο προμηθευτη για τα παντα. Οποτε δεν μπορεις να εμπιστευτεις μονιμα καποιο. Και γενικα εκει εξω δεν ξερεις τι θα παραλαβεις απο ποιοτητα. Ειναι ρισκο. Μπορει να παραλαβεις κατι σχετικα αξιολογο σε φθηνη τιμη μπορει και οχι. Ζαρια ειναι που συνηθως δεν σου καθεται στις φθηνες επιλογες. Ειδικα σε οθονες και καμερες παραγγελνεις φθηνο ανταλλακτικο μονο εαν ο ενδιαφερομενος εχει περιορισμους κοστους και ειναι σε γνωση για την αρκετα χαμηλοτερη ποιοτητα του ανταλλακτικου που θα τοποθετησει.

Φθηνό ανταλλακτικο και εγγυημενα ποιοτικο δεν θα βρεις. Ποιοτικα θα βρεις αλλα θα πρεπει να τα πληρώσεις αντιστοιχα. Αντι για 10-20€ πχ θα το πληρώσεις 40€.

Διαλεγεις και παιρνεις.

Δημοσ.

Παντως δεν παιζει θεμα ενδιαφερομενου, επειδή όπως σας ειπα διορθωνω τα δικα μου και των φιλων μου. Δεν παιρνω λεφτα δλδ.

Παντως αν υπαρχει καποιος να προτεινει καποιο μαγαζι εκτος από το https://www.pds.com.gr/ που παιρνει ο ιδιος και είναι ευχαριστημένος θα ηταν σουπερ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...