karaLRS Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 2 ώρες πριν, lary7 είπε Καλά εσύ "οδηγάς" "σαραβαλο" 45 ετών, του άλλου το 205 είναι τουλάχιστον 10 χρόνια νεότερο..-;) Είχα πιο παλιά 106, όλα αυτά τα γαλλικά είναι πολύ fun to drive, αλλα εκτός από κινητήρα, και τα φρένα και αναρτήσεις θέλουν όλα φτιαξιμο, άρα και χρήμα. το έχουμε αναβαθμίσει όμως 😄
lary7 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 34 λεπτά πριν, karaLRS είπε το έχουμε αναβαθμίσει όμως 😄 Ένα radioCD αλλάξατε και το κάνετε θέμα.. Καίει το ίδιο, μολύνει το ίδιο και κάνει τον ίδιο πολύ θόρυβο. Τουλάχιστον με ένα ψεκαστο μοτέρ 1.1 το 205 θα γίνει και "πράσινο"
turbakiasss Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Στις 29/1/2019 στις 7:21 ΜΜ, panoskatos είπε Φέρετρο με ρόδες και φονικό όπλο μετατρέπεται οποιοδήποτε αυτοκίνητο από τον οποιοδήποτε ανεγκέφαλο οδηγό. Δεν υπάρχουν αυτοκίνητα ή μηχανές που να είναι σκοτωστρες από την φύση τους. Οδηγάω σχεδόν 30 χρόνια, έχω οδηγήσει από το πιο μικρό και παλιό όχημα μέχρι τα σημερινά σύγχρονα, δεν θα πω το πιο σύγχρονο γιατί θα ήμουν ψεύτης , επικαθημενα, τριαξονικα, φορτηγά, συρομενα και εννοείται πολλά Ι.Χ. Να σε ενημερώσω ότι ένα παλιό καλοδιατηρημένο αυτοκίνητο έχει άλλη γλύκα, δίνει πολύ καλύτερη πληροφόρηση στον οδηγό και αν είσαι οδηγός με μυαλό στο κεφάλι σου το χαίρεσαι και έχεις τον πλήρη έλεγχο του. Ουδεμία σχέση με φέρετρο και άλλες τέτοιες ανοησίες. Θα μπορούσα να γράψω ολόκληρα σεντόνια πάνω σε αυτό το θέμα αλλά στο συγκεκριμένο forum και θέμα δεν έχει νόημα. Εντάξει φίλε μου. Ευχαριστούμε που μας άνοιξες τα μάτια. Όταν θα έρθει ο άλλος από το απέναντι ρεύμα και πέσει επάνω σου, εσύ να παρακαλάς να είσαι σε αμάξι τύπου 205 και άσε εμένα να είμαι σε σύγχρονο αυτοκίνητο ( γιατί τα ατυχήματα δεν τα προκαλούν μονό αυτοί που οδηγούν 30 χρόνια και νομίζουν ότι επειδή έχει ωραία αίσθηση το τιμόνι δεν πρόκειται να εμπλακούν σε ατυχήματα αλλά και άπειροι ή λιγότερο καλοί οδηγοί). 1
panoskatos Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, turbakiasss είπε Εντάξει φίλε μου. Ευχαριστούμε που μας άνοιξες τα μάτια. Όταν θα έρθει ο άλλος από το απέναντι ρεύμα και πέσει επάνω σου, εσύ να παρακαλάς να είσαι σε αμάξι τύπου 205 και άσε εμένα να είμαι σε σύγχρονο αυτοκίνητο ( γιατί τα ατυχήματα δεν τα προκαλούν μονό αυτοί που οδηγούν 30 χρόνια και νομίζουν ότι επειδή έχει ωραία αίσθηση το τιμόνι δεν πρόκειται να εμπλακούν σε ατυχήματα αλλά και άπειροι ή λιγότερο καλοί οδηγοί). Ότι ναναι γράφεις ρε φίλε. Έχεις τεράστιο φόβο που σου έχει γίνει εφιάλτης ότι θα σου σκάσει κάποιος από τα πλάγια και η ουτοπία σου συνεχίζεται με το να νομιζεις ότι θα σε σώσει το σύγχρονο αυτοκίνητο σου. Τα crash test γίνονται με ταχύτητες 50χλμ/ω. Τώρα αν νομίζεις ότι θα σε σώσει στα 120 χλμ/ω και πάνω ένας που θα σου σκάσει από τα πλάγια συνέχισε το dream on! Έτσι όπως τα παρουσιάζεις πριν 25 και πίσω χρόνια όποιος οδηγούσε αμάξι πέθαινε ενώ τώρα είναι στο immortal σύγχρονο αμάξι του και δεν τρέχει μια. Και δεν είπαμε ότι ένα σύγχρονο αυτοκίνητο δεν προσφέρει κάποια ασφάλεια παραπάνω αλλά εσύ το τερμάτισες γράφοντας για φέρετρα και άλλες τέτοιες μπούρδες Σιγά μην σου ανοίξω εγώ τα μάτια, μπορεί όταν περάσουν τα χρόνια και μάθεις δυο τρία πραγματάκια να αλλάξεις γνώμη.Μπορει και όχι όμως! Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2019 από panoskatos
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα