HeianJapan Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Χαιρετώ την παρέα Έχω την εξής ερώτηση - Έχοντας παλιές κονσόλες με σύνδεση Svideo, υπάρχει καποιος καλός μετατροπέας σε hdmi σε λογική τιμή πχ 50-70 ευρώ (όχι από Κίνα) ή από το lag θα μου σπάει τα νεύρα οπότε το ξεχνάω? ευχαριστω για τις όποιες απαντήσεις σας...
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Στις 28/1/2019 στις 10:38 ΠΜ, HeianJapan είπε Χαιρετώ την παρέα Έχω την εξής ερώτηση - Έχοντας παλιές κονσόλες με σύνδεση Svideo, υπάρχει καποιος καλός μετατροπέας σε hdmi σε λογική τιμή πχ 50-70 ευρώ (όχι από Κίνα) ή από το lag θα μου σπάει τα νεύρα οπότε το ξεχνάω? ευχαριστω για τις όποιες απαντήσεις σας... Είναι πολύ ειδική μετατροπή αυτή πάντως . Τι κονσόλες είναι αυτές ; Θες να δείξεις εικόνα σε hdmi monitor; Για δες αυτό γιατί σε ελληνικά δε βρήκα κάτι https://www.amazon.com/Tendak-Composite-S-Video-Converter-Upscaler/dp/B00V2ULHBS?ref_=fsclp_pl_dp_2
HeianJapan Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Φιλε ευχαριστω για την απαντηση - θα το κοιταξω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα