Προς το περιεχόμενο

[GPU] Sapphire RX 570 4GB (115,5€) / RX 570 8GB (135€) @Amazon.com

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οι τιμές είναι τελικές (περιλαμβάνουν έξοδα αποστολής και έξοδα τελωνείου) με επιλεγμένο τον γρήγορο τρόπο αποστολής. Επιλέγουμε πληρωμή σε USD.

1) Sapphire RX 570 4GB - 115,5€https://www.amazon.com/Sapphire-Radeon-GDDR5-DVI-D-Graphics/dp/B07MCDNQX2/

2) Sapphire RX 570 8GB - 135€https://www.amazon.com/Sapphire-Radeon-GDDR5-DVI-D-Graphics/dp/B07MJLZXTH/

Η φθηνότερη 4GB στο Skroutz από 150€ και 190€ για την 8GB.

Διαθέσιμες στις 8 και 11 Φεβρουαρίου αντίστοιχα. Η διαθεσιμότητα συνήθως αλλάζει συχνά, αναλόγως και τις παραγγελίες.

Επίσης στις πληροφορίες του προϊόντος αναφέρει: 6 months warranty from manufacturer , δεν ξέρω αν όντως ισχύει.

Υπάρχει δυνατότητα ακύρωσης της παραγγελίας οποιαδήποτε στιγμή πριν την αποστολή, σε περίπτωση που βρείτε κάτι καλύτερο..

Επεξ/σία από LF21
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πρέπει να είναι οι εκδόσεις που είχαν βγει την περίοδο με το mining craze. Ουσιαστικά κάποιος θα κάνει κανονικά την δουλειά του και με DVI καλώδιο, αλλά χάνει το freesync το οποίο δουλεύει μέσω hdmi και dp (αν δεν κάνω λάθος) όπως και κάποιες ακόμα τυχόν δυνατότητες όπως ήχο μέσω GPU.

Σαν τιμή είναι πολύ καλή, κρίμα που δεν δίνονται και τα παιχνίδια του promo δώρο :P

Επεξ/σία από JoannisV
  • Like 2
Δημοσ.
6 ώρες πριν, rigani είπε

140,41 τελική για την 4άρα μου βγάζει εμένα

Πληρώνουμε σε δολάρια και κάνει την μετατροπή η τράπεζα σου, συμφέρει περισσότερο!

Δημοσ.

Νομίζω αξίζει περισσότερο να πάρει κανείς την Gigabyte απο το ισπανικό στα 142 ευρω με περισσότερες συνδέσεις (HDMI, DP, DVI) και τα 3 παιχνίδια του promo.

• Like 3
Δημοσ.
5 ώρες πριν, lionheart75 είπε

Νομίζω αξίζει περισσότερο να πάρει κανείς την Gigabyte απο το ισπανικό στα 142 ευρω με περισσότερες συνδέσεις (HDMI, DP, DVI) και τα 3 παιχνίδια του promo.

Ενα λινκ εχουμε;

Δημοσ.

Δεν το ήξερα ότι είχαν βγει ειδικές mining εκδόσεις.

Ας σημειωθεί ότι η άλλη προσφορά είναι για το 4G μοντέλο άρα η διαφορά είναι 152-90-115,5 = 37,4 ευρώ ή 32% παραπάνω.

Δημοσ.

Επίσης,

# μειωμένη εγγύηση

# Να σταλεί Αμερική σε περίπτωση προβλήματος (;). πολύ πιθανό

• 6 months warranty from manufacturer
  • Like 3

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...