Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλησπερα. Επειδή το σύστημα μου (δεκαετιας)αρχισε τις μπλε οθονες και τις γραμμες στην οθονη και φταιει η κάρτα γραφικών ( radeon hd 4550 512MB) με βαση τις ειδοποιησεις που βγαζει( VIDEO HARDWARE ERROR  ,atikmpag.sys ) θα ηθελα την βοηθεια σας για μια καρτα γραφικων οικονομικη κατω απο 100 ευρω που να ειναι συμβατή μιας και δεν υπαρχουν τρελες απαιτησεις ,απο games μονο  strategy  rts σειρα  total war αν μπορει να παιζει και το totalwar warhammer  καλα θα ηταν.το συστημα ειναι asus P5Q, 6G ram ddr2 800hz, CPU xeon X5482, PSU 550w.  Σας ευχαριστώ.
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

θα σου προτεινα να ψαξεις στις αγγελιες, να βρεις καμια καλυτερη καρτα απο 1030 και 550...!! 

το συστημα μπορει να σηκωσει δυνατοτερες καρτες. ειναι κριμα να περιοριστεις στην δυναμικοτητα της  1030...!!!    

θα ελεγα κατι σε RX 460/560 και ανω, απο AMD, και απο NVIDIA απο  950 και επειτα και ανω.  αλλα τουλαχιστον ψαξε να εχει αρκετη RAM.  ει δυνατον και ανω των 2GB..!!! 

Επεξ/σία από cabdik
  • Like 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, cabdik είπε

θα σου προτεινα να ψαξεις στις αγγελιες, να βρεις καμια καλυτερη καρτα απο 1030 και 550...!! 

το συστημα μπορει να σηκωσει δυνατοτερες καρτες. ειναι κριμα να περιοριστεις στην δυναμικοτητα της  1030...!!!    

θα ελεγα κατι σε RX 460/560 και ανω, απο AMD, και απο NVIDIA απο  950 και επειτα και ανω.  αλλα τουλαχιστον ψαξε να εχει αρκετη RAM.  ει δυνατον και ανω των 2GB..!!! 

Το θέμα είναι ότι οι RX 460/560 και 950 κοστίζουν καινούργιες  αρκετά πάνω από 100 ευρώ ακόμη και used και είμαι λίγο επιφυλακτικός για αγορά μεταχειρισμένης GPU

Από Ελλάδα δεν βρήκα 460/560 καινούργια και μάλλον θα πρέπει να κοιτάξω και amazon για καμιά ευκαιρία.

Ευχαριστώ τους φίλους για τις προτάσεις τους Είμαι σε αναζήτηση..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
44 λεπτά πριν, zaico είπε

Το θέμα είναι ότι οι RX 460/560 και 950 κοστίζουν καινούργιες  αρκετά πάνω από 100 ευρώ ακόμη και used και είμαι λίγο επιφυλακτικός για αγορά μεταχειρισμένης GPU

Από Ελλάδα δεν βρήκα 460/560 καινούργια και μάλλον θα πρέπει να κοιτάξω και amazon για καμιά ευκαιρία.

Ευχαριστώ τους φίλους για τις προτάσεις τους Είμαι σε αναζήτηση..

στο μεταχειρισμενο θα πρεπει οπωσδηποτε να βρεις καρτα που να ειναι εντος εγγυησης. τουλαχιστον να μπορεις να κανεις αλλαγη...!! 

για καινουρια ...... αυτη ..???  

https://www.skroutz.gr/s/16151046/Asrock-Radeon-RX-560-2GB-Phantom-Gaming-90-GA0400-00UANF.html

Επεξ/σία από cabdik
Δημοσ.
21 ώρες πριν, cabdik είπε

στο μεταχειρισμενο θα πρεπει οπωσδηποτε να βρεις καρτα που να ειναι εντος εγγυησης. τουλαχιστον να μπορεις να κανεις αλλαγη...!! 

για καινουρια ...... αυτη ..???  

https://www.skroutz.gr/s/16151046/Asrock-Radeon-RX-560-2GB-Phantom-Gaming-90-GA0400-00UANF.html

Από τιμή καλή φαίνεται ..δεν έχει βέβαια κάποια σχόλια αλλά για καινούργια δεν υπάρχει φθηνότερη ..σε σχέση με αυτή

https://www.skroutz.gr/s/11841340/Sapphire-Radeon-RX-550-4GB-Pulse-11268-01-20G.html

ποια είναι πιο δυνατή για την περίπτωση μου μιας και είναι σε παραπλήσια τιμή?

Δημοσ.
Στις 29/1/2019 στις 6:34 ΜΜ, cabdik είπε

η 560 εχει δυνατοτερο πυρηνα απο την 550. 

Τελικα μαλλον θα παραγγειλω την  asrock 560 και ο θεος βοηθος. Σε ευχαριστω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...