skiabox Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Μόλις συμπλήρωσα ένα μήνα με καφάο να λειτουργεί κανονικά αλλά να μην δίνουν ακόμα vdsl υπηρεσίες! Πήξαμε στις πρωτοτυπίες! ΛΟΟΟΛ
skiabox Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Μόλις με πήρανε τηλέφωνο από ΟΤΕ για μετατροπή της τηλεφωνίας σε IP από κανονική. Θεωρώ ότι είμαι πολύ κοντά πλέον σε υπηρεσία VDSL και ας μην το γνώριζε η κοπέλα (ως γνωστόν το ένα τμήμα του ΟΤΕ δεν έχει ιδέα τι κάνει το δίπλα). Θα μου στείλουν και το ίδιο modem πάλι για να καταχωρηθώ σωστά, το οποίο και απλά θα το βάλω στην άκρη. Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου 2019 από skiabox
skiabox Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Και ναι κυρίες και κύριοι είναι γεγονός! Πλέον αντί για το αντιπαθητικό μήνυμα η υπηρεσία δεν είναι διαθέσιμη στην περιοχή σου (στον COSMOTE VDSL wizard) τώρα έχει ένα κουμπί που λέει επικοινωνία το οποίο και χρησιμοποίησα! Άντε να δούμε! Επεξ/σία 12 Φεβρουαρίου 2019 από skiabox
skiabox Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Μιας και με πήραν τηλέφωνο από Cosmote και δεν μου δίνουν ακόμα vdsl γνωρίζει κανείς πόσο διάστημα παίρνει συνήθως να πάει ο wizard από την κατάσταση 'Το αίτημά σου θα πρέπει να διερευνηθεί περισσότερο.' στην κατάσταση 'Διαθέσιμο στην περιοχή σου!' ;
Moderators Inuyasha Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Moderators Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 9 ώρες πριν, skiabox είπε Μιας και με πήραν τηλέφωνο από Cosmote και δεν μου δίνουν ακόμα vdsl γνωρίζει κανείς πόσο διάστημα παίρνει συνήθως να πάει ο wizard από την κατάσταση 'Το αίτημά σου θα πρέπει να διερευνηθεί περισσότερο.' στην κατάσταση 'Διαθέσιμο στην περιοχή σου!' ; Στο γράψανε επάνω αλλά δεν λες να καταλάβεις ότι μπήκε η καμπίνα μπορεί να πάρει και πάνω από χρόνους που να δώσουν υπηρεσίες οπότε απλά κάνε υπομονή
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα