skiabox Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Γνωρίζει κανείς πόσο είναι το κόστος αναβάθμισης από ADSL σε VDSL στην COSMOTE; Τώρα για ADSL και φωνή πληρώνω 23,5 ευρώ το μήνα σε διετές συμβόλαιο που έχω κάνει. Το κουπόνι https://sfbb.gr/index.html μπορεί να εφαρμοστεί πάνω στην vdsl σύνδεση και εκ των υστέρων; Αφού γίνει δηλαδή; Ευχαριστώ. Επεξ/σία 27 Ιανουαρίου 2019 από skiabox
infin1tyGR Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 44 minutes ago, divo said: Αν το 100 einai FTTH Το κουπόνι μόνο για FTTH δεν είναι;
prometheas Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) To κουπόνι είναι αυστηρά και μόνο για Fiber to the Home συνδέσεις, οχι για VDSL από καμπίνα. Επεξ/σία 28 Ιανουαρίου 2019 από prometheas
skiabox Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Ωραία. Οπότε αφήνουμε στην άκρη την ιστορία με το κουπόνι. Χωρίς κουπόνι πόσο είναι το κόστος για αναβάθμιση παιδιά; Εντωμεταξύ ενώ η καμπίνα είναι έτοιμη εδώ και 10 μέρες τουλάχιστον δεν την έχουν δώσει για υπηρεσίες. Τους έστειλα και email μάλιστα και ορίστε τι μου απαντήσανε από COSMOTE : Αναφορά σε κείμενο Σας ευχαριστούμε για τον χρόνο που διαθέσατε για την γραπτή μας επικοινωνία. Aναφορικά με το θέμα το οποίο έχετε υποβάλει μέσω της φόρμας στην ιστοσελίδα μας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως, κατόπιν ελέγχου των στοιχείων που μας έχετε υποδείξει, τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι διαθέσιμη μόνο η λειτουργία ADSL στον αριθμό του σταθερού σας. Θα θέλαμε σε αυτό το σημείο να διευκρινίσουμε πως υπάρχει ήδη σε εξέλιξη αίτημα περαιτέρω ελέγχου για την αναβάθμιση δικτύου στην περιοχή σας και με την ολοκλήρωση αυτού θα ενημερωθείτε επιπλεόν από τις εμπλεκόμενες υπηρεσιές μας. Παραμένουμε στη διάθεση σας για ό,τι περαιτέρω επιθυμείτε. Για το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών Επεξ/σία 29 Ιανουαρίου 2019 από skiabox
Moderators Inuyasha Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Moderators Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Στις 29/1/2019 στις 1:26 ΜΜ, skiabox είπε Ωραία. Οπότε αφήνουμε στην άκρη την ιστορία με το κουπόνι. Χωρίς κουπόνι πόσο είναι το κόστος για αναβάθμιση παιδιά; Εντωμεταξύ ενώ η καμπίνα είναι έτοιμη εδώ και 10 μέρες τουλάχιστον δεν την έχουν δώσει για υπηρεσίες. Τους έστειλα και email μάλιστα και ορίστε τι μου απαντήσανε από COSMOTE : Ότι είναι έτοιμη η καμπίνα δεν σημαίνει ότι δίνουν και υπηρεσίες έχει έρθει και συνεργείο ΔΕΗ για σύνδεση? Αν όχι έχεις αρκετό μέλλον μπροστά σου, ακόμα και να ήρθε βέβαια μπορεί να πάρει μερικούς μήνες μέχρι να δώσουν υπηρεσίες
skiabox Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Έχει κανονικά και ρεύμα και οπτικές ίνες. 3η εβδομάδα που δεν έχουν δώσει υπηρεσίες αυτή!
Moderators Inuyasha Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Moderators Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 3 λεπτά πριν, skiabox είπε Έχει κανονικά και ρεύμα και οπτικές ίνες. 3η εβδομάδα που δεν έχουν δώσει υπηρεσίες αυτή! Πάμε πάλι ότι πήρε ρεύμα δεν σημαίνει ότι θα δώσουν άμεσα υπηρεσίες ξέρω καμπίνες που ενώ είχαν ρεύμα έδωσαν υπηρεσίες vdsl σχεδόν 5-6 μήνες μετά
skiabox Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 2 ώρες πριν, Inuyasha είπε Πάμε πάλι ότι πήρε ρεύμα δεν σημαίνει ότι θα δώσουν άμεσα υπηρεσίες ξέρω καμπίνες που ενώ είχαν ρεύμα έδωσαν υπηρεσίες vdsl σχεδόν 5-6 μήνες μετά Αυτό που μου απάντησαν ότι δηλαδή Αναφορά σε κείμενο Θα θέλαμε σε αυτό το σημείο να διευκρινίσουμε πως υπάρχει ήδη σε εξέλιξη αίτημα περαιτέρω ελέγχου για την αναβάθμιση δικτύου στην περιοχή σας και με την ολοκλήρωση αυτού θα ενημερωθείτε επιπλεόν από τις εμπλεκόμενες υπηρεσιές μας. δεν δείχνει ότι θα τους πάρει 6 μήνες.
Moderators Inuyasha Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Moderators Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 54 λεπτά πριν, skiabox είπε Αυτό που μου απάντησαν ότι δηλαδή δεν δείχνει ότι θα τους πάρει 6 μήνες. Αίτημα ελέγχου λέει δεν αναφέρει πουθενά ότι θα δώσουν υπηρεσίες σύντομα και πίστεψε με τα τηλεφωνικά κέντρα/όσοι ααπαντάνε στα δεν έχουν ιδέα τι γίνεται με τις εξωτερικές εργασίες
skiabox Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Ένα παλικάρι σε άλλο forum μου είπε ότι από την στιγμή που μπήκε σε λειτουργία το καφάο δώσανε vdsl υπηρεσίες μέσα από τον wizard σε 15 μέρες.
kriosgr Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Αφού μπήκανε καμπίνες η VDSL είναι κοντά. Εμάς εδώ στην Πάρο, τον Ιούλιο - Αύγουστο πέρασαν τις οπτικές και βάλανε τις νέες καμπίνες και τον Δεκέμβριο είχα VDSL στο σπίτι μου.
skiabox Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 3 ώρες πριν, kriosgr είπε Αφού μπήκανε καμπίνες η VDSL είναι κοντά. Εμάς εδώ στην Πάρο, τον Ιούλιο - Αύγουστο πέρασαν τις οπτικές και βάλανε τις νέες καμπίνες και τον Δεκέμβριο είχα VDSL στο σπίτι μου. Σε εμένα η καμπίνα είχε στηθεί Μάρτιο του 2018. Μόλις τον Δεκέμβριο αρχίσανε οι εργασίες για οπτικές και ρεύμα. Το πιο μεγάλο διάστημα που έχω διαβάσει μέχρι την ενεργοποίηση είναι 1 χρόνος.
skiabox Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Στις 3/2/2019 στις 2:56 ΜΜ, divo είπε Αφου τελειωσουν ολα απο την εταιρεια σειρα εχει η ΕΕΤΤ. ΑΥΤΗ και μονο αυτη δινει το οκ για εμπορικα διαθεσιμη μια καμπινα. Οποτε υπομονη.... Αντε να δούμε γιατί στο τέλος της εβδομάδας θα κλείσει μήνα η γραφειοκρατία!
prometheas Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Υπομονή. Αν δεν το κοιτάζεις κάθε μέρα θα περάσει γρηγορότερα ο καιρός.. (Προς το Πάσχα το κόβω πάντως...)
skiabox Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Εγώ θεωρώ ότι είμαι κοντά πλέον στην τελική παροχή υπηρεσιών και το καλό είναι ότι είμαι 15 μέτρα από την καμπίνα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα