pados1002 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Παιδιά καλησπέρα... Όπως λέει ο τίτλος θέλω να προσθέσω μια pci καρτα στη mobo μου για να μου δώσει μερικές sata θύρες ακόμη... Έψαξα και έχω βρει κάποιες αλλά δεν ξέρω τι είναι αξιόπιστο να πάρω... Θα θελα τα φώτα σας... Αν υπάρχει και adapter που να βγάζει και sata και usb 3 θα ταν ακόμη καλύτερα! Ευχαριστώ!
dchatz Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Στον τίτλο λες PCIE και στο κείμενο PCI οπότε το μπερδεύεις λίγο. Αν θες PCI-E βρίσκω αυτό και αν θες σε κάτι μικρούλι αυτό. Αν πάλι θες σε PCI σύνδεση βρίσκω κάτι τέτοιο. 1
pados1002 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Με ενδιαφέρει να είναι λειτουργικό και σωστό σε ταχύτητα... Τελικά αφού έγραψα εδώ χθες μετά συνέχισα το ψάξιμο και βρήκα αυτό... Ελπίζω να κάνει τη δουλειά... Έχει και τις usb που θέλω...
dchatz Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 43 λεπτά πριν, pados1002 είπε Με ενδιαφέρει να είναι λειτουργικό και σωστό σε ταχύτητα... Τελικά αφού έγραψα εδώ χθες μετά συνέχισα το ψάξιμο και βρήκα αυτό... Ελπίζω να κάνει τη δουλειά... Έχει και τις usb που θέλω... Ωραίο φαίνεται αλλά ακριβούτσικο έτσι; Εσύ ξέρεις, αν το οικονομικό δεν είναι θεμα καλό φαίνεται. Να προσεξεις αν υποστηρίζει RAID σε περίπτωση που το θες, αυτά που πρότεινα πριν σε κάποιο έλεγε ότι δε κάνει RAID. Επεξ/σία 28 Ιανουαρίου 2019 από dchatz
pados1002 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Είναι λίγο ακριβό αλλά το πήρα και ελπίζω να βγάλει τα λεφτά του και για το μέλλον... Το raid δε με ενδιαφέρει οπότε δε το έψαξα καθόλου!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα