gate7re Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Καλησπερα σας, Λαμβανω στο iphone μου κλησεις,sms καθως και κλησεις/βιντεοκλησεις στο whats app μου απο εναν αγνωστο αριθμο. Ειναι απο Πολωνια απο οσο βλεπω. Μηπως γνωριζετε κατι? Φανταζομαι θα ειναι απο τις χρεωσιμες απατες αλλα μου κανει εντυπωση οτι καλουν και στο whats app? Μπορει καποιος να βοηθησει; ευχαριστω πολυ
isay Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 4 λεπτά πριν, gate7re είπε Καλησπερα σας, Λαμβανω στο iphone μου κλησεις,sms καθως και κλησεις/βιντεοκλησεις στο whats app μου απο εναν αγνωστο αριθμο. Ειναι απο Πολωνια απο οσο βλεπω. Μηπως γνωριζετε κατι? Φανταζομαι θα ειναι απο τις χρεωσιμες απατες αλλα μου κανει εντυπωση οτι καλουν και στο whats app? Μπορει καποιος να βοηθησει; ευχαριστω πολυ Αναφερεις απλά ενα γεγονός αλλά πως να σε βοηθήσει κάποιος αν δεν αναφέρεις το νουμερο και το περιεχομενο των sms; Κοινη λογική. Εν αναγκη : Google το νουμερο να δεις τι θα βρεις Αν σε ενοχλουν μπλόκαρε τα όλα και ησύχασε
gate7re Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Εχεις δικιο ο αριθμος ειναι +48 504 166 134. Εκανα google search και το μονο που καταλαβα εινα οτι ειναι Πολωνικο, επισης εβγαζε και το ονομα "Sebastian"
Pseudonumo Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 ε, αν δεν έχεις σχέσεις με Πολωνία πλοκ και ησύχασες. Τί ασχολείσαι?!
gate7re Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 καλα ναι εχει φυγει ηδη το μπλοκ απλα μηπως το αντιμετωπισε και κανενας ακομα, καθαρα απο περιεργεια πλεον
lazkalai Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 με έχουν πάρει και εμένα στο WhatsApp από Ινδία δεν το σήκωσα όμως
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα