Finn Δημοσ. 6 Μαρτίου 2004 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2004 Ξεκινω να κανω την εγκατασταση του sp1 και μετα το unpacking με ρωταει αν συμφωνω η διαφωνω..παταω ΟΚ και μου πεταει ενα παραθυρακι αφου κλεισει η εγκατασταση και λεει ΑΚυρωθηκε η διαδικασια εγκαταστασης του SP1.. φοβαμαι οτι αυτο γινεται επειδη ενεργοποιησα τα winxp με το Reset 5.02 υπαρχει κατι που ν αντιστρεφει οτι εκανε το reset 5.02? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
madsc Δημοσ. 6 Μαρτίου 2004 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2004 Χμμ καταρχήν τα post περί reset δεν είναι κ ότι πιο νόμιμο. Οπότε δεν μπορώ να σου απαντήσω πάνω σε αυτό. Η ιδέα πάντος είναι πως αν έχει κάποιο πρόβλημα ένα service το απενεργοποιείς (start=>run, services.msc [enter]), και μετά τρέχεις ότι θες. Μετά ενεργοποιείς τα win σου κανονικά αφού το έβαλες για να το δοκιμάσεις. sc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wert Δημοσ. 6 Μαρτίου 2004 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2004 Δεν νομίζω ότι είναι αυτό που φταίει. :? Τις προάλες προσπάθησα να περάσω το SP1 σε κανονικά ενεργοποιημένα windows νομιμότατα και δεν το δέχτηκε. Υπάρχει υπόνοια ότι ίσως φταίει το XP antispy εκείνο το προγραμματάκι ξέρετε το μικρό και free. Eκείνο όντως το είχα τρέξει εκεί. Βέβαια εκείνος ο υπόλογιστής όχι το sp1 δεν δέχτηκε αλλά ούτε επανεγκατάσταση των windows. Διαολικά μηχανήματα τελικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fireball Δημοσ. 7 Μαρτίου 2004 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2004 Clopy einai ta Win sou ???? An nai tote einai to sn, tha prepei na to allaxeis kai na to peraseis xana. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Καριώτης Δημοσ. 7 Μαρτίου 2004 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2004 Φίλε το SP1 δεν μπαίνει σε ΄΄περίεργα΄΄ XP Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Finn Δημοσ. 7 Μαρτίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2004 Τα XP ειναι κανονικα..μαζι με το pc το ειχε ο φιλος μου το CD. Και θελουν ενεργοποιηση.Μου ειπε πως πηρε στα τηλεφωνα που αναγραφονται για ενεργοποιηση αλλα δε λειτουργουν γι αυτο και δοκιμασαμε το reset. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.