Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
9 ώρες πριν, gianniskks είπε

$100 τον χρόνο μου φαίνονται πολλά. Αν κατεβαίνει με συγκεριμένο apple id πως μοιράζεται σε έξι λογαρισμούς;

Το εχω πολυ καιρο, ειναι η καλυτερη λυση εκει εξω για cloud. Ουσιαστικα με 12€/ μηνα περιπου (αν πληρωνεις ανα μηνα οπως εγω), εχεις office και 1 tb onedrive για 6 λογαριασμους  microsoft (hotmail/outlook).

Ετσι σπιτι εχουμε ολοι απο 1 tb. Σε οτι αφορα το office, και ειδικα excel που δουλευω αρκετα, οτιδηποτε αλλο ειναι απλα πολυ πισω. Στη δουλεια παιζουμε και με gsheets λογω gmail accounts, ειναι η μερα με τη νυχτα.

• Like 2
Δημοσ.

Όποιος έχει mac, ας κάνει τον κόπο να κατεβάσει το iwork (pages,numbers) της apple. Καταρχήν είναι ΔΩΡΕΑΝ, οπότε απλά δοκιμάστε το.

Προσωπικά δούλευα χρόνια ερασιτεχνικά σε word, excel. Πλέον δουλεύω στο iwork και μπορώ να πω οτι είναι πολύ πιο εύκολο απο το word-excel. Πχ πάντα στο excel είχα προβλήματα με τις εξισώσεις. Πλέον φτιάχνω πολύπλοκους πίνακες με πολύ ευκολία και δε μπερδεύομαι καθόλου.

Για ερασιτεχνική χρήση το iwork είναι άψογο. Δωρεάν είναι, δοκιμάστε το. Για επαγγελματική δε γνωρίζω.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Piterakos83 είπε

3 και κάτι ψιλά € από eBay παιδιά. Πληρώνεις μια φορά και το έχεις εφ όρου ζωής αλλά με 100gb χώρο

Πρωτού προτείνετε βλακείες και πάρετε κανέναν στο λαιμό σας, καλό θα ήταν να κάνετε μια αναζήτηση τι είναι αυτές οι άδειες και γιατί είναι τόσο φτηνές.

Με πολύ απλά λόγια αυτές οι άδειες είναι είτε πανεπιστημιακές, είτε (συνήθως) εταιρικές. Το οποίο σημαίνει ότι η άδεια δεν είναι σε δικό σου account. Σου στέλνουν ένα υπάρχον account στο οποίο αλλάζεις credentials. 

Οποιαδήποτε στιγμή όμως ο πραγματικός administrator του account μπορεί και να αναιρέσει την πρόσβαση σου στις υπηρεσίες και ακόμα χειρότερα να σου αλλάξει το password και να αποκτήσει πρόσβαση στα αρχεία που έχεις συγχρονίσει online...

Αν εσείς νοιώθετε ασφαλείς να έχετε ένα τέτοιο account συγχαρητήρια. Αλλά μην το προτείνετε απο δω κι απο κει σε ανθρώπους που δε γνωρίζουν το ρίσκο που παίρνουν.

Όποιος θέλει μπορεί να διαβάσει σχετική συζήτηση εδώ:

• Like 1
  • Thanks 2
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Piterakos83 είπε

3 και κάτι ψιλά € από eBay παιδιά. Πληρώνεις μια φορά και το έχεις εφ όρου ζωής αλλά με 100gb χώρο

Ήθελα να αγόραζα τέτοιο, και τυχαία σε κάποιον πωλητή είδα πάνω κάτω αυτό που γράφει ο jozef.Οι πιο πολλοί δεν τα έγραφαν.

Τελικά πήρα το Office 365 personal με 7 τον μήνα για Windows.Με τα 60 λεπτά στο skype που είναι μόνο  για σταθερό-λίγες εξαιρέσεις- θα βγούν τα λεφτά.

Αργότερα ας ετοιμαζόμαστε και για συνδρομή και στο windows 10 :(

Δημοσ.
54 λεπτά πριν, panagiotis1988 είπε

Ψήνεται κανείς να αγοράσουμε από κοινού το ετήσιο πακέτο για 6 άτομα; 

Φιλε εισαι μεγαλος, την ειδες Netflix. Αλλα ξαφνικα 1-2 Ελληναρες σε γραφουν κανονικα, δεν σου στελνουν το κομματι της συνδρομης κι εσυ πληρωνεις για δαυτους που γελανε στην πλατη σου. 

• Sad 1
Δημοσ.
18 ώρες πριν, jozef είπε

Πρωτού προτείνετε βλακείες και πάρετε κανέναν στο λαιμό σας, καλό θα ήταν να κάνετε μια αναζήτηση τι είναι αυτές οι άδειες και γιατί είναι τόσο φτηνές.

Με πολύ απλά λόγια αυτές οι άδειες είναι είτε πανεπιστημιακές, είτε (συνήθως) εταιρικές. Το οποίο σημαίνει ότι η άδεια δεν είναι σε δικό σου account. Σου στέλνουν ένα υπάρχον account στο οποίο αλλάζεις credentials. 

Οποιαδήποτε στιγμή όμως ο πραγματικός administrator του account μπορεί και να αναιρέσει την πρόσβαση σου στις υπηρεσίες και ακόμα χειρότερα να σου αλλάξει το password και να αποκτήσει πρόσβαση στα αρχεία που έχεις συγχρονίσει online...

Αν εσείς νοιώθετε ασφαλείς να έχετε ένα τέτοιο account συγχαρητήρια. Αλλά μην το προτείνετε απο δω κι απο κει σε ανθρώπους που δε γνωρίζουν το ρίσκο που παίρνουν.

Όποιος θέλει μπορεί να διαβάσει σχετική συζήτηση εδώ:

Δεν προτείνω βλακείες. Είναι μια πολύ καλή και φθηνή λύση να έχεις αυθεντικό office lifetime. Αν εσύ θέλεις να αισθάνεσαι ασφαλής μη χρησιμοποιείς το cloud space και τελειώνει το πανηγύρι (και γω το κάνω). Το χρησιμοποιώ εδώ και ένα χρόνο και δεν είχα ούτε θέμα ενεργοποίησης ούτε τίποτα από αυτά που αναφέρεις. Επίσης το γνωρίζω ότι είναι πανεπιστημιακή άδεια και το ανέφερε και ο πωλητής ξεκάθαρα.

Δημοσ.

Μία φορά "τόλμησα" να εγκαταστήσω office σε mac και συνεχώς κράσαρε σα να μην υπήρχε αύριο, οπότε... thanks but no thanks! Όπως λέει και ο φίλος kavouras πιο πάνω το iWork της Apple είναι παραπάνω από επαρκές για σπίτι και μικρές επιχειρήσεις, για παραπάνω όμως δεν ξέρω πως την παλεύει. Το Excel πχ είναι αναντικατάστατο για τεράστιες βάσεις δεδομένων και πολύπλοκες εργασίες με μακροεντολές. Το αντίστοιχο όμως Numbers της Apple είναι μακράν πιο όμορφο στο μάτι και είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να σε "καθοδηγεί" στο τι θες να κάνεις. Ένας πρωτάρης δηλ θα βρει πολύ ευκολότερα άκρη με το Numbers παρά με το Excel που θα "χαθεί" μέσα στις άπειρες επιλογές.

• Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, Piterakos83 είπε

Δεν προτείνω βλακείες. Είναι μια πολύ καλή και φθηνή λύση να έχεις αυθεντικό office lifetime. Αν εσύ θέλεις να αισθάνεσαι ασφαλής μη χρησιμοποιείς το cloud space και τελειώνει το πανηγύρι (και γω το κάνω). Το χρησιμοποιώ εδώ και ένα χρόνο και δεν είχα ούτε θέμα ενεργοποίησης ούτε τίποτα από αυτά που αναφέρεις. Επίσης το γνωρίζω ότι είναι πανεπιστημιακή άδεια και το ανέφερε και ο πωλητής ξεκάθαρα.

Προτείνεις σε κάποιον να πληρώσει για να αποκτήσει τον κωδικό ενός υπάρχοντος λογαριασμού που ανήκει σε κάποιον οργανισμό (πανεπιστήμιο, εταιρία, δεν έχει σημασία) τον οποίον ξεκάθαρα δε δικαιούται να έχει αφού ο ίδιος δεν ανήκει στον οργανισμό. 

Δεν αναφέρεις καν ότι υπάρχει κάποιος διαχειριστής αυτών των λογαριασμών ο οποίος μπορεί οποιαδήποτε στιγμή να καταργήσει το λογαριασμό, να κόψει την πρόσβαση ή να αλλάξει κωδικό κ να αποκτήσει πρόσβαση στα online αρχεία του άλλου. 

Το αν είναι βλακεια ή όχι ασε να το κρίνουν άλλοι.

Δημοσ.

Εντάξει προφανώς εσύ είσαι μέτοχος της Microsoft και χάνεις κέρδη από αυτή μου τη στάση, δεν εξηγείται αλλιώς το πάθος σου. Αν και δεν έχει νόημα θα σου απαντήσω. Αρχικά δεν προτείνω τίποτα σε κανέναν. Αναφέρω τι έκανα εγώ. Επίσης, εγώ θα αναφέρω ότι υπάρχει άλλος διαχειριστής; Μήπως το πουλάω εγώ το προϊόν και δεν το ξέρω; Εγώ έγραψα τη γνώμη μου ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΡΑΘΕΣΩ ΚΑΠΟΙΟ ΛΙΝΚ. Αν δε σου αρέσει αυτό που γράφω μπορείς κάλλιστα να απευθυνθείς σε κάποιον αντμιν να μου κάνει σύσταση/μπλοκ κτλ αντί να το παίζεις υπέρμαχος της Microsoft.

Είτε σου αρέσει είτε όχι δε σκέφτονται όλοι σαν εσένα εδώ μέσα και ευτυχώς γιατί τη μέθοδο απόκτησης του office τη βρήκα μετά από σύσταση αλλού μέλους σε ανοιχτό thread, αλλά εκεί δε σε είδα να μάχεσαι για το κατά πόσο είναι ηθικά σωστή η απόκτηση του office με αυτόν τον τρόπο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δεν εχει να κανει με το αν ειναι σωστο, αλλα με το οτι δεν εχεις τον ελεγχο του λογαριασμου σου

Επεξ/σία από gnsX
Δημοσ.
Στις 28/1/2019 στις 12:24 ΜΜ, Piterakos83 είπε

Αυτό εδώ λέγεται πρόταση. 

2 ώρες πριν, Piterakos83 είπε

Επίσης, εγώ θα αναφέρω ότι υπάρχει άλλος διαχειριστής; 

Ναι. Εφόσον προτείνεις σε ανοιχτό forum κάτι που είναι παρατυπο κ εμπεριέχει κάποιους κινδύνους οφείλεις να τους αναφέρεις. Δεν είναι όλοι υποψιασμένοι κ πολύ πιθανό να μην είναι διατεθειμένοι να πάρουν αυτό το ρίσκο.

Εντάξει προφανώς εσύ είσαι μέτοχος της Microsoft και χάνεις κέρδη από αυτή μου τη στάση, δεν εξηγείται αλλιώς το πάθος σου.

Μου είναι αδιάφορο αν θα χάσει κέρδη η Microsoft. Προφανώς όμως θέλω να προστατεύσω μερικά μέλη από το να βρεθούν τα αρχεία τους στα χέρια κάποιου Κινέζου. 

Είτε σου αρέσει είτε όχι δε σκέφτονται όλοι σαν εσένα εδώ μέσα και ευτυχώς γιατί τη μέθοδο απόκτησης του office τη βρήκα μετά από σύσταση αλλού μέλους σε ανοιχτό thread, αλλά εκεί δε σε είδα να μάχεσαι για το κατά πόσο είναι ηθικά σωστή η απόκτηση του office με αυτόν τον τρόπο.

Δε μπορώ να παρακολουθώ όλο το forum. Αλλά αν θες δώσε μου link για το άλλο thread να γράψω τα ίδια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...