Strepsil Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Καλησπερα... Μηπως καποιος ξερει που οφειλεται αυτο το προβλημα? Δοκιμασα να βγαλω συσκευες, εκανα απεγκατασταση προγραμματων... Πραγματικα δεν ξερω τι ακριβως φταει... Καποια λυση? Φορματ το δισκο? Το προβλημα συμβαινει 1 στις 2 φορες οταν κανω επανεκκινηση σε windows 7...
BTL Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) RAM? Αν έχεις 2 RAM modules δοκίμασε τα με τη σειρά να δεις τι γίνεται. Επεξ/σία 27 Ιανουαρίου 2019 από BTL
tasvar Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Μήπως; https://support.microsoft.com/en-us/help/980932/stop-error-code-0x0000003b-system-service-exception-on-a-computer-that
Strepsil Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 17 λεπτά πριν, BTL είπε RAM? Αν έχεις 2 RAM modules δοκίμασε τα με τη σειρά να δεις τι γίνεται. Εχω 4 ram των 4gb και ειναι ιδιες...ποιο παλια δεν ειχα θεμα
Strepsil Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, BlueBlood7 είπε Αρχίνα διάβασμα Ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση! Τελικα επικοινωνησα με τη Microsoft...Μου ειπαν οτι ειναι bluescreen lvl 3...Τεσπα εγω βρηκα τι φταιει...προσφατα εβαλα το voicemeter banana...οταν εκανα restart ή απλα shut down το pc με ανοιχτο το προγραμμα μου πεταγε το bluescreen...Εκανα και full clear τα αρχεια μεσω regedit και uninstall και παλι και το αυτο... Επεξ/σία 28 Ιανουαρίου 2019 από Strepsil
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα