hdonoblepsias Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Παιδια η μπαταρια τωρα απο αναμονη στο 30% σε αναμονη 20 λεπτα, επεσε στο 9%
chios Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Οτι και να κάνεις η μπαταρία σε αυτό το τηλέφωνο είναι για κλάματα, με μια καινούρια θα του δώσει λίγο ζωή ακόμα. Πουλα το και πάρε ένα σοβαρό τηλέφωνο με τουλάχιστον 4000 μπαταρία
saruman123 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, hdonoblepsias είπε Παιδια η μπαταρια τωρα απο αναμονη στο 30% σε αναμονη 20 λεπτα, επεσε στο 9% Εγώ όταν σου είπα να πάρεις το Nokia κάτι ήξερα. Τώρα με το iphone που πήρες επειδή δεν τα γνωρίζω δεν μπορώ να κρίνω .....θα σου πω όμως ότι η μπαταρίες τους είναι για κλάματα με αυτά που έχω ακούσει και βλέπω ότι επιβεβαιώνονται. Τώρα δύο πράγματα μπορείς να κάνεις. Η να πάρεις άλλη μπαταρία (έξτρα χρήματα) ή να το δώσεις πίσω αφού λες ότι ήταν και από γνωστό και να πάρεις ένα καινούργιο. Επεξ/σία 29 Ιανουαρίου 2019 από saruman123
hdonoblepsias Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Πηγα στο irepair και μου είπαν οτι φαινεται οτι δεν εχει κανει πολλες φορτισεις η μπαταρια και αν το παιδι το ειχε ανενεργο για καιρο; Μου προτιναν να το κρατησω καμια δεκαρια μερες με φορτισεις για να επανελθει η μπαταρια. Πηρα τηλεφωνο και τον φιλο και μου ειπε οτι οντως ειχε να το χρησιμοποιησει πολυ καιρο. Παντως το παιδι ειναι και φιλος και αξιοπιστος και μου ειπε οτιδηποτε να στραβωσει, μου δινει επιτοπου τα λεφτα πισω. Το κινητο μου αρεσει πολυ και σε οτι και αν δοκιμασα (φωτο, βιντεο, game) ειμαι πολυ ικανοποιημενος. Αρκει να λυσω το προβλημα με την μπαταρια.
SeNNinhA Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Το οτι εχουν μικρη μπαταρια τα iPhone ειναι γνωστο. Δεν ειναι ομως τραγικη κανοντας το iOS καλη διαχειρηση της. Δεν ειναι κατι που δεν το ξερεις απο το 5S. Δεν αλλαζει κατι σε αυτο. Απλα μια αλλαγη μπαταριας ειναι το θεμα στην χειροτερη περιπτωση. Θα στο πω αλλιως. Εαν δεν το θελεις μην το δωσεις πισω. Στο αγοραζω εγω. Και το εννοω.
hdonoblepsias Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Στις 30/1/2019 στις 6:49 ΠΜ, SeNNinhA είπε Το οτι εχουν μικρη μπαταρια τα iPhone ειναι γνωστο. Δεν ειναι ομως τραγικη κανοντας το iOS καλη διαχειρηση της. Δεν ειναι κατι που δεν το ξερεις απο το 5S. Δεν αλλαζει κατι σε αυτο. Απλα μια αλλαγη μπαταριας ειναι το θεμα στην χειροτερη περιπτωση. Θα στο πω αλλιως. Εαν δεν το θελεις μην το δωσεις πισω. Στο αγοραζω εγω. Και το εννοω. Συμφωνω απολυτα. Ξερω οτι εχει χαμηλη μπαταρια απο το iphone 5s. Δεν με ενοχλει τοσο αυτο. Δηλαδη να το φορτιζω καθε βραδυ με νορμαλ χρηση. Με χαλαγε το γεγονος ομως να φευγω απο το σπιτι με 50% μπαταρια και μεχρι να φτασω στο σουπερμαρκετ να εχει πεσει 4%. Τελικα ομως το irepair ειχε απολυτο δικιο. Δεν περιμενα να ισχυει κατι τετοιο. Εκανα 2 φορτισεις και το προβλημα με τη μπαταρια, λυθηκε εντελως. Απο εχθες το χρησιμοποιω συνεχεια και η μπαταρια πεφτει νορμαλ.
SeNNinhA Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 2 ώρες πριν, hdonoblepsias είπε Συμφωνω απολυτα. Ξερω οτι εχει χαμηλη μπαταρια απο το iphone 5s. Δεν με ενοχλει τοσο αυτο. Δηλαδη να το φορτιζω καθε βραδυ με νορμαλ χρηση. Με χαλαγε το γεγονος ομως να φευγω απο το σπιτι με 50% μπαταρια και μεχρι να φτασω στο σουπερμαρκετ να εχει πεσει 4%. Τελικα ομως το irepair ειχε απολυτο δικιο. Δεν περιμενα να ισχυει κατι τετοιο. Εκανα 2 φορτισεις και το προβλημα με τη μπαταρια, λυθηκε εντελως. Απο εχθες το χρησιμοποιω συνεχεια και η μπαταρια πεφτει νορμαλ. Συμβαινει με ολες τις μπαταριες. Ολα καλα λοιπον. Κριμα..... και ελεγα οτι δεν θα το ήθελες πια......😎 😀😁
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα