hdonoblepsias Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπερα στην παρεα. Εχω ενα iphone 5s και γενικα δεν εχω προβληματα, με εχει κουρασει ομως η μικρη οθονη και η μικρη μνημη (16gb). Οποτε θελω να παω σε κατι αλλο και μπορω να διαθεσω μαξιμουμ μεχρι 250€. Ημουν χρονια σε iphone 3gs, 4, 4s, μετα πηγα σε android samsung note 2, 3, 4, xiaomi κλπ. Οταν γυρισα στο iphone 5s που μου χαρισε φιλος, καταλαβα οτι μου ειχε ληψει το ios. Απο την αλλη, με λιγοτερα λεφτα, παιρνεις περισσοτερα features σε android κινητα. Να πω οτι με ενδιαφερει αρκετα η φωτογραφια, το βιντεο και να μπορω να παιζω κανα pubg και fortnite. Στα κινητα των περιπου 300€, το μονο που με κραταει σε iphone ειναι που νομιζω οτι εχει καλυτερες εφαρμογες και λογω design και brand name. Αυτο που μου εχει ληψει απο android κινητα ειναι μεγαλυτερη οθονη,dual sim, επεκτασιμοτητα μνημης,δαχτυλικο αποτυπωμα. με λιγα λογια τι θα μου προτινατε? α) iphone 6s 64gb ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ γυρω στα 250€ β) samsung a7 2018 ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ γυρω στα 250€ γ) samsung S6, S7 ΜΕΤΑΧΕΙΣΜΕΝΟ δ) καποιο επωνυμο καινουργιο (LG, Sony, Motorola κλπ) ε) καποιο *κινεζικο καινουργιο (Xiaomi, Meizu, Huawei κλπ) *Ειχα παρει το xiaomi redmi note 2 και οταν ειδα βραδινη φωτογραφια, κοντεψα να κανω εμετο με τον θορυβο και τους κοκκους. Επεξ/σία 27 Ιανουαρίου 2019 από hdonoblepsias
saruman123 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Το Nokia 7 plus που έχει stock android με μεγάλη μπαταρία και καλή κάμερα. Χαρακτηριστικά μπορείς να δεις εδώ https://www.google.com/amp/s/m.gsmarena.com/nokia_7_plus-ampp-9058.php Εδώ είναι η χαμηλότερη τιμή http://skyfon.gr/NOKIA-7-PLUS-4GB-64GB-BLACK-EU?ref=bestprice.gr Δείγματα φωτογραφιών μπορείς να δεις εδώ Επεξ/σία 27 Ιανουαρίου 2019 από saruman123
hdonoblepsias Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Οντως φαινεται πολυ καλο το νοκια, μετα απο τις αγοροπωλησιες με microsoft και απο το περασμα σε win mobile, μου φαινεται καπως αναξιοπιστο. Σαν μαρκα λεω οχι σαν μοντελο. Επισης αντιλαμβανομαι οτι αυτο που λεω ειναι ψυχολογικο κολλημα
afterhours Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) S7 Edge αλλα αμα βρεις να εχει και υπολοιπο εγγυησης γιατι πολλα βγαλανε αυτη τη ροζ κατακορυφη γραμμη στην οθονη ...περνας και Gcam εφαρμογη και κανει παππαδες η καμερα. Επεξ/σία 28 Ιανουαρίου 2019 από afterhours
vargas Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Στα 300 αφού κοιτάς και μεταχειρισμένα , παίρνεις ένα mi 8 και είναι πολύ ανώτερο από όλα όσα σκέφτεσαι η σου προτείνουν . Και με amoled οθόνη κ εξαιρετικη κάμερα
life is music Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 15 ώρες πριν, hdonoblepsias είπε Καλησπερα στην παρεα. Εχω ενα iphone 5s και γενικα δεν εχω προβληματα, με εχει κουρασει ομως η μικρη οθονη και η μικρη μνημη (16gb). Οποτε θελω να παω σε κατι αλλο και μπορω να διαθεσω μαξιμουμ μεχρι 250€. Ημουν χρονια σε iphone 3gs, 4, 4s, μετα πηγα σε android samsung note 2, 3, 4, xiaomi κλπ. Οταν γυρισα στο iphone 5s που μου χαρισε φιλος, καταλαβα οτι μου ειχε ληψει το ios. Απο την αλλη, με λιγοτερα λεφτα, παιρνεις περισσοτερα features σε android κινητα. Να πω οτι με ενδιαφερει αρκετα η φωτογραφια, το βιντεο και να μπορω να παιζω κανα pubg και fortnite. Στα κινητα των περιπου 300€, το μονο που με κραταει σε iphone ειναι που νομιζω οτι εχει καλυτερες εφαρμογες και λογω design και brand name. Αυτο που μου εχει ληψει απο android κινητα ειναι μεγαλυτερη οθονη,dual sim, επεκτασιμοτητα μνημης,δαχτυλικο αποτυπωμα. με λιγα λογια τι θα μου προτινατε? α) iphone 6s 64gb ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ γυρω στα 250€ β) samsung a7 2018 ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ γυρω στα 250€ γ) samsung S6, S7 ΜΕΤΑΧΕΙΣΜΕΝΟ δ) καποιο επωνυμο καινουργιο (LG, Sony, Motorola κλπ) ε) καποιο *κινεζικο καινουργιο (Xiaomi, Meizu, Huawei κλπ) *Ειχα παρει το xiaomi redmi note 2 και οταν ειδα βραδινη φωτογραφια, κοντεψα να κανω εμετο με τον θορυβο και τους κοκκους. Και εγώ συμφωνω κοιτάς για s7 edge ....Το κινητό είναι από άλλο πλανήτη! Επεξ/σία 28 Ιανουαρίου 2019 από life is music
saruman123 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, hdonoblepsias είπε Οντως φαινεται πολυ καλο το νοκια, μετα απο τις αγοροπωλησιες με microsoft και απο το περασμα σε win mobile, μου φαινεται καπως αναξιοπιστο. Σαν μαρκα λεω οχι σαν μοντελο. Επισης αντιλαμβανομαι οτι αυτο που λεω ειναι ψυχολογικο κολλημα Επειδή προέρχεσαι από iphone το pure android είναι "σχετικά" ποιο κοντά σε λειτουργικό σύστημα(τακτικές αναβαθμίσεις,όχι κολλήματα κλπ). Από εκεί και πέρα βλέπω ότι έχεις πιάσει κάποια κινητά android αλλά όχι με pure οπότε μάλλον το βάζεις και αυτό στην ίδια κατηγορία που είναι λάθος. Βέβαια είναι μεσαίας κατηγορίας το Nokia με σχέση τον άλλων "δυνατών" κινητών αλλά έχει αρκετά καλά χαρακτηριστικά με αυτά που προσφέρει. Πήγαινε σε ένα κατάστημα και δες το,δεν χάνεις κάτι. Για μεταχειρισμένα θα βρεις αρκετά σε αυτά τα χρήματα (250€-300€). Ήδη έχουν προταθεί κάποια καλά. Αν θες κοιτάς και το XZ1 που έχει και αυτό καλά χαρακτηριστικά με δυνατό επεξεργαστή αλλά με σχετικά μικρή μπαταρία. Επεξ/σία 28 Ιανουαρίου 2019 από saruman123 1
26ska Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Sony xz1 και καινούργιο και σε καλυπτει σε όλα που θες, η μπαταρία του μπορεί να είναι μικρή, αλλά πρώτον κάνει πολύ καλή διαχείριση και δεύτερον από iPhone προέρχεται, οπότε θα σου μια χαρά. 1
SeNNinhA Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 27/1/2019 στις 8:05 ΜΜ, hdonoblepsias είπε Καλησπερα στην παρεα. Εχω ενα iphone 5s και γενικα δεν εχω προβληματα, με εχει κουρασει ομως η μικρη οθονη και η μικρη μνημη (16gb). Οποτε θελω να παω σε κατι αλλο και μπορω να διαθεσω μαξιμουμ μεχρι 250€. Ημουν χρονια σε iphone 3gs, 4, 4s, μετα πηγα σε android samsung note 2, 3, 4, xiaomi κλπ. Οταν γυρισα στο iphone 5s που μου χαρισε φιλος, καταλαβα οτι μου ειχε ληψει το ios. Απο την αλλη, με λιγοτερα λεφτα, παιρνεις περισσοτερα features σε android κινητα. Να πω οτι με ενδιαφερει αρκετα η φωτογραφια, το βιντεο και να μπορω να παιζω κανα pubg και fortnite. Στα κινητα των περιπου 300€, το μονο που με κραταει σε iphone ειναι που νομιζω οτι εχει καλυτερες εφαρμογες και λογω design και brand name. Αυτο που μου εχει ληψει απο android κινητα ειναι μεγαλυτερη οθονη,dual sim, επεκτασιμοτητα μνημης,δαχτυλικο αποτυπωμα. με λιγα λογια τι θα μου προτινατε? α) iphone 6s 64gb ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ γυρω στα 250€ β) samsung a7 2018 ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ γυρω στα 250€ γ) samsung S6, S7 ΜΕΤΑΧΕΙΣΜΕΝΟ δ) καποιο επωνυμο καινουργιο (LG, Sony, Motorola κλπ) ε) καποιο *κινεζικο καινουργιο (Xiaomi, Meizu, Huawei κλπ) *Ειχα παρει το xiaomi redmi note 2 και οταν ειδα βραδινη φωτογραφια, κοντεψα να κανω εμετο με τον θορυβο και τους κοκκους. Ειναι ξεκαθαρη η επιλογή σου. Εκανες την αλλαγη και σου ελειψε το iOS. Και εμενα το ιδιο. Εχω ενα Mi Note2 (δευτερο στην οικογενεια) το οποιο ειναι πολύ καλο τηλεφωνο με γρηγορο επεξεργαστη και εξαιρετικη οθονη αλλα τελικα το εχω μονο ως backup. Δεν με ενδιαφερει η ποιοτητα των φωτο μιας και εχω φωτογραφικες μηχανες για ποιοτικες φωτογραφιες αλλα η συνολικη εμπειρια χρησης ειναι υποδιεστερη συμφωνα με την δικη μου εμπειρια. Μπορει να το πεις και απλα συνηθεια. Το ιδιο ειναι. Ο καθενας επιλεγει διαφορετικα. Πηγαινε στο iPhone 6s. Παλιοτερο, αλλα δεν υπολειπεται σε κατι για την καθημερινη σου χρηση εκτος απο μικρη μπαταρια σε σχεση με τις Android επιλογες του σημερα (γι αυτο και το Android backup phone για εμενα). H οθονη ειναι πληρως ικανοποιητικη για εμενα σαν μεγεθος αν και δεν λεω οχι σε μεγαλυτερη οθονη σε ιδιες ομως εξωτερικες διαστασεις συσκευης. Δεν ειναι ομως κατι που θα εχαχνα. Dual sim εαν οντως κανεις χρηση οκ. Προσωπικα προτιμω καλυτερο προγραμμα σε μια εταιρεια απο το να εχω δυο καρτες. Αλλα εχεις και το 5s να εχεις για την δευτερη (οχι οτι πιο βολικο βεβαια). Εαν η επεκτασιμοτητα μνημης και το Dual card ειναι βασικο τοτε μονο κοιτα σε Android. Σε καθε περιπτωση πρεπει να πας σε κατι με δυνατο επεξεργαστη αλλιως θα ξενερωσεις και παλι. Απο την αλλη τετοια τηλεφωνα Android δεν εχουν ουτε αυτα επεκτασιμη μνημη σε SD.... Γι αυτο λεω οτι η δικη μου επιλογη θα ηταν το 6s. Επεξ/σία 29 Ιανουαρίου 2019 από SeNNinhA
pink_glitter Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Στις 28/1/2019 στις 12:50 ΠΜ, hdonoblepsias είπε Οντως φαινεται πολυ καλο το νοκια, μετα απο τις αγοροπωλησιες με microsoft και απο το περασμα σε win mobile, μου φαινεται καπως αναξιοπιστο. Σαν μαρκα λεω οχι σαν μοντελο. Επισης αντιλαμβανομαι οτι αυτο που λεω ειναι ψυχολογικο κολλημα Και όμως είναι πάρα πολύ καλό. Το έχω από Οκτώβριο και δεν μου έχει παρουσιάσει κανένα απολύτως πρόβλημα...
hdonoblepsias Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Παιδια πηρα απο φιλο τελικα σε πολυ καλη τιμη ενα iphone 6s 64gb. Μου φαινεται ομως οτι αδειαζει πολυ γρηγορα η μπαταρια. Η υγεια της μπαταριας ειναι 93% αλλα απο το 99% σε 40λεπτα με σερφαρισμα, επεσε στα 67%. Το περιεργο ειναι οτι η πτωση δεν ειναι γραμμικη. Δηλαδη απο 87% μπορει να πεσει σε 2 λεπτα στο 80% και μετα να μεινει στο 80% 10 λεπτα. μαλλον παω για αλλαγη μπαταριας ε;
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 59 λεπτά πριν, hdonoblepsias είπε Παιδια πηρα απο φιλο τελικα σε πολυ καλη τιμη ενα iphone 6s 64gb. Μου φαινεται ομως οτι αδειαζει πολυ γρηγορα η μπαταρια. Η υγεια της μπαταριας ειναι 93% αλλα απο το 99% σε 40λεπτα με σερφαρισμα, επεσε στα 67%. Το περιεργο ειναι οτι η πτωση δεν ειναι γραμμικη. Δηλαδη απο 87% μπορει να πεσει σε 2 λεπτα στο 80% και μετα να μεινει στο 80% 10 λεπτα. μαλλον παω για αλλαγη μπαταριας ε; Κακή επιλογή έκανες, πας για μπαταρία σίγουρα...κρίμας.
hdonoblepsias Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 35 λεπτά πριν, Eldon Tyrell είπε Κακή επιλογή έκανες, πας για μπαταρία σίγουρα...κρίμας. Το πηρα καλη τιμη μωρε 150€. Χαλαλι να δωσω και κανα 30-50€ για μπαταρια. Αρκει να ειναι αυτο το προβλημα. τωρα σερφαρω κανα μισαωρο και εχει πεσει απο 60% στο 58%. Τι να πω;
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 6 λεπτά πριν, hdonoblepsias είπε Το πηρα καλη τιμη μωρε 150€. Χαλαλι να δωσω και κανα 30-50€ για μπαταρια. Αρκει να ειναι αυτο το προβλημα. τωρα σερφαρω κανα μισαωρο και εχει πεσει απο 60% στο 58%. Τι να πω; Αγόρασες κινητό του '15 με πολλά προβλήματα που θα τα δεις μελλοντικά. Να προσέχεις και τους "φίλους" σου!!!! My 2 cents
SeNNinhA Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 2 ώρες πριν, hdonoblepsias είπε Παιδια πηρα απο φιλο τελικα σε πολυ καλη τιμη ενα iphone 6s 64gb. Μου φαινεται ομως οτι αδειαζει πολυ γρηγορα η μπαταρια. Η υγεια της μπαταριας ειναι 93% αλλα απο το 99% σε 40λεπτα με σερφαρισμα, επεσε στα 67%. Το περιεργο ειναι οτι η πτωση δεν ειναι γραμμικη. Δηλαδη απο 87% μπορει να πεσει σε 2 λεπτα στο 80% και μετα να μεινει στο 80% 10 λεπτα. μαλλον παω για αλλαγη μπαταριας ε; Μια χαρα εκανες. Μια μπαταρια εχει 20-30€ με τα περαστικα. Την περνας και μονος σου εαν πιανουν τα χερια σου (αλλα προσοχη ομως). 93% health σημαινει οτι αντεχει αλλα εχει αρκετη φθορα. Στο 85-88% αρχιζεις και εχεις σοβαρο προβλημα. 27 λεπτά πριν, hdonoblepsias είπε Το πηρα καλη τιμη μωρε 150€. Χαλαλι να δωσω και κανα 30-50€ για μπαταρια. Αρκει να ειναι αυτο το προβλημα. τωρα σερφαρω κανα μισαωρο και εχει πεσει απο 60% στο 58%. Τι να πω; Η καταναλωση εχει να κανει με την ισχυς του σηματος αλλα και με τον ογκο των data. Δεν ειναι σταθερη με τον χρονο 20 λεπτά πριν, Eldon Tyrell είπε Αγόρασες κινητό του '15 με πολλά προβλήματα που θα τα δεις μελλοντικά. Να προσέχεις και τους "φίλους" σου!!!! My 2 cents Για πες μας και εμας που ακομη το 5S το εχουμε ζωντανο χωρις προβληματα ενω το μεταχειρισμενο μας 7 δεν κανει κιχ. Ετσι για να μαθαινουμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα