Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Νομίζω πως είναι καλύτερα Dolce Gusto. Πιο φθηνή μηχανή και βρίσκεις εύκολα κάψουλες στο σούπερ μάρκετ.

• Like 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, tasinho είπε

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας.Από συσκευές δηλαδή τι μάρκα προτείνετε?Illy?

Αν παρεις συσκευη illy θα πρεπει να χρησιμοποιεις μονο τις original καψουλες illy, οποτε οχι. 

Δες σε καψουλες nespresso τι συσκευες υπαρχουν στο budget σου. Συνηθως delonghi kai krups ειναι αρκετα δημοφιλεις.

• Like 1
Δημοσ.

Εναλλακτικά ,θα μπορούσα να πάρω μία semi-automatic μηχανή και να έχω κομμένο καφέ από καφεκοπτείο,αλλά και πάλι πιστεύω με το δοσομετρικό κλπ θα τα βρίσκω μπουρδέλο όλα χαχα.Μπορείς να μου στείλεις link από amazon.it σε προσωπικό μήνυμα?Ευχαριστώ.

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, tasinho είπε

Εναλλακτικά ,θα μπορούσα να πάρω μία semi-automatic μηχανή και να έχω κομμένο καφέ από καφεκοπτείο,αλλά και πάλι πιστεύω με το δοσομετρικό κλπ θα τα βρίσκω μπουρδέλο όλα χαχα.Μπορείς να μου στείλεις link από amazon.it σε προσωπικό μήνυμα?Ευχαριστώ.

Πάντως τώρα που για την κλασική nespresso βρίσκει κάποιος ότι κάψουλα καφέ θέλει (π.χ. lavazza, Γρηγόρης κτλ), νομίζω θα το εκτιμούσε περισσότερο ο εν δυνάμει ενοικιαστής σου αν είχες τέτοια μηχανή έναντι άλλων με συγκεκριμένες κάψουλες όπως η illy. 

• Like 1
  • 4 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα, σκέφτομαι να αγοράσω μια μηχανή με κάψουλες για το σπίτι, αποκλειστικά για fredo espresso, να τον παίρνω στην σχολή ώστε να γλιτώνω το καθημερινό 1.5 ευρώ. 

Τι διαφορές έχουν οι nespresso με τις dolce gusto στην τιμή/κάψουλες και στην ποιότητα καφέ;

Βλέπω ότι οι dolce gusto είναι φθηνότερες, πχ-> https://www.skroutz.gr/s/2643280/Krups-Dolce-Gusto-Piccolo-KP1006.html , σε σχέση με ->  https://www.skroutz.gr/s/4548250/Krups-Nespresso-Inissia-XN1005.html , το οποίο θα με βόλευε για άμεση αγορά της dolce gusto(βέβαια η nespresso δίνει και 30 ευρώ κουπόνι) αλλά αν χάνουν πολύ σε γεύση και ανεβαίνει αρκετά το κόστος της κάψουλας , δεν αξίζει.

Επεξ/σία από splanis
Δημοσ.

Αν δινεις 1.5 ευρω,δεν εχει πολυ διαφορα με καψουλα και αφου θα πληρωσεις τη μηχανη

Για οικονομια συμφερει να παρεις μια μηχανη που θα παιρνει χυμα σπυρι καφε 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, splanis είπε

Καλησπέρα, σκέφτομαι να αγοράσω μια μηχανή με κάψουλες για το σπίτι, αποκλειστικά για fredo espresso, να τον παίρνω στην σχολή ώστε να γλιτώνω το καθημερινό 1.5 ευρώ. 

Τι διαφορές έχουν οι nespresso με τις dolce gusto στην τιμή/κάψουλες και στην ποιότητα καφέ;

Βλέπω ότι οι dolce gusto είναι φθηνότερες, πχ-> https://www.skroutz.gr/s/2643280/Krups-Dolce-Gusto-Piccolo-KP1006.html , σε σχέση με ->  https://www.skroutz.gr/s/4548250/Krups-Nespresso-Inissia-XN1005.html , το οποίο θα με βόλευε για άμεση αγορά της dolce gusto(βέβαια η nespresso δίνει και 30 ευρώ κουπόνι) αλλά αν χάνουν πολύ σε γεύση και ανεβαίνει αρκετά το κόστος της κάψουλας , δεν αξίζει.

Αν είναι μόνο για freddo espresso = διπλή κάψουλα, μείνε με τον 1.5€ καφέ. Στα ίδια λεφτά σου βγαίνει και είναι και καλύτερος.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε όλα τα rbnb της Ευρώπης που έχω μείνει, έχουν καφετιέρες με κάψουλα. Πιο συγκεκριμένα nespresso ή dolce gusto. Θα διαλέξεις εσύ με βάση το κόστος προφανώς. Και εννοείται θα βάλεις καλάθι δίπλα με δωρεάν τις κάψουλες για όσες μέρες θα μείνει ο κόσμος (οκ δεν χρειάζεται να βάλεις 10 για τον καθένα, 1-2 την μέρα για κάθε ενήλικα). Το ρίσκο να φας αρνητική βαθμολογία μπορεί να σου στοιχίσει πολλά λεφτά σε σχέση με το κόστος να προσθέσεις ένα καλάθι κάψουλες.... σκέψου ότι μπορεί κάποιοι να πιούν όλους τους καφέδες, κάποιοι κανέναν ... ίσα βάρκα ίσα γυαλό έρχεσαι. tip: κανείς ξένος δεν πίνει "freddo", δεν ξέρει κανείς τι είναι. Άρα δεν υπάρχει απαίτηση να τους έχεις ... σε όποιον αρέσει με χαρά θα αγοράσει από το Γρηγόρη. Επίσης τσάι πρέπει να έχεις και βραστήρα

Και αν έρχονται και παιδάκια, βάζεις γάλα στο ψυγείο ένα μικρό, βούτυρο και λίγο ψωμί του τόστ (δεν χρειάζεται για όλες τις μέρες, λίγο για την πρώτη μέρα) ... ο κόσμος τα εκτιμάει αυτά και εσύ ξοδεύεις 2-3 ευρώ παραπάνω.

Επεξ/σία από gthe
  • Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Mpiftekis είπε

Αν είναι μόνο για freddo espresso = διπλή κάψουλα, μείνε με τον 1.5€ καφέ. Στα ίδια λεφτά σου βγαίνει και είναι και καλύτερος.

Συγγνώμη στο Σκρουτζ βλέπω κάτι κάψουλες με 25 με 30 λεπτά τόσα χαλιά είναι;

Πχ https://www.skroutz.gr/s/13083694/Jacobs-Nespresso-Intenso-Espresso-10caps.html

Πω βγαίνει στα ίδια λεφτά 2χ0.25=50 λεπτα. 1 ευρώ εξοικονόμηση την μέρα σε 2 μήνες απόσβεση

Επεξ/σία από splanis
Δημοσ.

Παιδια υπάρχουν και αυτες με ενσωματωμένο μύλο,Ουτε λερώνει η κουζίνα και γίνεται πολύ πιο εύκολα ο καφές. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, skoudinio είπε

Παιδια υπάρχουν και αυτες με ενσωματωμένο μύλο,Ουτε λερώνει η κουζίνα και γίνεται πολύ πιο εύκολα ο καφές. 

Ξέρεις πόσο κάνουν; Επίσης θα τους αφήνεις και οδηγίες χρήσης;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, skoudinio είπε

Έχεις κάποια να προτείνεις? (είμαι άσχετος γαρ) 

Δημοσ.

Κοίτα αν πατήσεις στο Skroutz εχει ένα σορο. Εγω να σου πω την αλήθεια εχω ξεχωριστά μύλο και μηχανή. Για κάποιον που ψάχνει εύκολη λύση είναι μια χαρα. Δεν εχω να προτείνω καποια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...